بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ببین وقتی میگم در حد یک کاربر اروپایی هست شما نباید ایشونو بایک کاربرمثلا در سوئد با 1 گیگ بهنای باند و پینگ 60 برای یاهو مقایسه کنید!
ایشون برای باکو 30 و برای پاریس 110 میگیره! خوب شما اینو با پینگ خودتون مقایسه کنید میبینید حداقل 2 برابر هست!

....

پس با کاربری از افریقای جنوبی مقایسه کنم ؟ یک حرف اشتباهی زدی هنوزم برای اینکه کم نیاری یا هرچی ' داری حرف های بی منطق میزنی
اگر یکم هم با دقت میخواندی میدیدی که من نوشتم اونجا در بدترین حالت کاربراش پینگ 60-70 میگیرن ' پس با کسی که 1GB داره مقایسه نکردم
جهت اطلاع هم بگم همین الان پینگ من با یک سری از سرور های المان 100 و انگلیس 120 هست :)
لطفا این چیزارو به من نگو دیگه ' من توی COD4 حداقل با 20-15 تا بازیکن های مختلف از کانادا گرفته تا صربستان و ترکیه رفیقم و از قیمت نت تا سرعتشون هم میدونم :)

• Like
Reactions: bardia67m
سلام
من میخوام از شهراد 128 نامحدود بگیرم و ماهی هم 25 تومان هست میخواستم ببینم شرکت خوبی هست یا نه و مودم چی بگیرم.

میشه یکی جواب منو بده من شنبه میخوام یک سرویس 128 نامحدود بگیرم منطقه مخابراتیمون هم شهید زارعی میشه (بلوار فردوس) ممنون میشم اگر کمی راهنمایی کنید که از کجا بگیرم بهتره.

من که اصلا نفهمیدم چی گفتی
مگه مخابرات خطاش نامحدود نیست؟
راستی مثلا اگه یه خط 1مگ یا 512 از مخابرات بگیرم سرعته دانلودش چقدره؟ یعنی 60 میرسه؟ اگه باشه که خیلی خوبه
بعد پینگش چطوریاس؟ اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه چون من بدجوری دارم دردسر می کشم سر دانلود هام

قضیه سر کم شدن سرعت شبانه دوستانیه که شاتل دارند

دلیلش اینه که شاتل جدیدا به مخابرات هم سرویس میده
اونم برای شبانه هاش هست ....
الان کسانی که اینترنت مخابرات دارند شبانه رایگان دارند و سرعتی حدود 16 ....

سرعت دانلود 128 مخابرات حدود 150 کیلوبیت هست ;)
بالاتر از این 128 هم نمیدن

قضیه سر کم شدن سرعت شبانه دوستانیه که شاتل دارند

الان کسانی که اینترنت مخابرات دارند شبانه رایگان دارند و سرعتی حدود 16 ....

سرعت دانلود 128 مخابرات حدود 150 کیلوبیت هست
مگه خطای مخابرات همه نامحدود نیست؟

سرعت دانلود 128 مخابرات حدود 150 کیلوبیت هست ;)

رفیق حرفت با عقل جور در نمیاد !! شاتل خودش میاد ماهی 7-8 ملیون از مخابرات خط می خره بعد بیاد به مخابراتی که خودش به همه خط می ده ، سرویس بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود مخابرات هم من اولین باری که می شنوم !! همه می گن مخابرات زیاد خوب نیست !

خود مخابرات از پیشگامان میگیره .... (میگرفت الان نمیدونم )

سرعت دانلود مخابرات هم من اولین باری که می شنوم !! همه می گن مخابرات زیاد خوب نیست !
من دو تا جا دیدم 150 بود ...

مگه خطای مخابرات همه نامحدود نیست؟
منظورت رو نفهمیدم :دی

خیلی بعیده آخه !!
خطوط تلفن که می تونی data اینترنت رو adsl رو عبور بده ماله مخابراته پس تکنولژیش هم باید ماله مخابرات باشه !!!!!!! نمیشه که مخابرات بیاد به پیشگامان خط بده که adsl بده بعد خودش که سرویس دهنده اصلی هست بیاد از پیشگامانی که بهش سرویس داده ، سرویس بگیره ؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟ :d

WTF ?
کاربر اروپایی تاحالا دیدی پینگ 120 بگیره به خود اروپا ؟ اونجا با بدترین شرایط ( فاصله زیاد - اینترنت ضعیف) حداکثر 80-70 رو میگیرن
پینگ ایشون در حد یک کاربر اسیایی خوبه فقط

سلام
این قسمت از صحبت شما را قبول دارم.

پینگ ایشون با باکو 30 میشه! یک کاربر از خود باکو هم همین پینگو میگیره!

LOLed
خب باکو چه ربطی به اروپا داره ؟ مگه کسی میخواد بازی کنه از اروپا میره سرور های باکو ؟
اروپا یعنی المان ' انگلیس ' فرانسه ' ایتالیا ' هلند و غیره
بعدم اگر پینگه یک نفر یه به یکجا خوب باشه یعنی نتش مثل کاربر اروپایی هست ؟
من به ایران پینگم 15 پس نتم در حد اروپاس؟ oh dear

کلا باکو FTW

ببین وقتی میگم در حد یک کاربر اروپایی هست شما نباید ایشونو بایک کاربرمثلا در سوئد با 1 گیگ بهنای باند و پینگ 60 برای یاهو مقایسه کنید!
ایشون برای باکو 30 و برای پاریس 110 میگیره! خوب شما اینو با پینگ خودتون مقایسه کنید میبینید حداقل 2 برابر هست!

....

:)

اینکه زمان پینگ بنده مثل یک کاربر اروپایی یا آسیایی هست کاملاً بستگی به این داره که تعریف کنیم منظور از زمان پینگ ؛ زمان پینگ نسبت به سرورهای اروپایی و آمریکایی هست و از همه مهمتر اطلاع داشته باشیم که زمان پینگ از کشورهای آسیایی (کره ، ژاپن و ..) و کشورهای اروپایی (آلمان ، فرانسه ، هلند ، انگلیس و ...) نسبت به سرورهای اروپایی و آمریکایی چه قدر هست!

به نظر میرسه زمان پینگ بین سرورهای کشورهای اروپایی از 80 میلی ثانیه بیشتر نمیشه ، من چند سرور اروپایی را الان تست کردم. اما زمان پینگ از اروپا با آمریکا ممکنه تا 200 میلی ثانیه هم بره. دوستان اگه تست هایی از سرویس دهنده های خود کشور آمریکا را دیده باشید خواهید دید که زمان پینگ 150 میلی ثانیه و حتی بیشتر نسبت به سرورهای کشور خودشان دارند! و البته اینها بستگی زیادی به سرویس دهنده ی اون ها داره.

ببینید دوستان؛ کشور ایالات متحده کشور بزرگی هست و به نظر میرسه از نزدیک 700 میلیون سروری که در دنیا هست ؛ تنها کشوری هست که بیشترین تعداد سرور و دیتاسنتر را در دنیا دارا میباشد ؛ با توجه به اینکه اینترنت را هم خودشون اختراع کردند.
الان شما مساحت کشور ایران را در نظر بگیرید ، میبینید که به اندازه ی چندین کشور اروپایی مساحت کشور ما هست! ربطش به اینترنت اینه که مسلماً توی همه ی شهرهای کشور ما سرورهای مختلف هست که میشه نسبت به اون ها زمان پینگ و یا سرعت اینترنت را اندازه گیری کرد و اینجا هست که به خاطر بسترهای مخابراتی مختلف سطح کیفیت اینترنت با یکدیگر فرق میکنه.
در کل اینطور نیست که در دنیا کشورهای مختلف پیشرو در زمینه اینترنت نسبت به تمام سرورهای دنیا زمان پینگ پایین و طبق آن چیزی که معروف هست زمان پینگ زیر 50 میلی ثانیه داشته باشند. شما در یکی از تست هایی که بنده در یکی از پست های قبلیم قرار دادم دیدید که زمان پینگ از یک سرور در سوئد نسبت به سرور سایت وزارت ارتباطات در ایران و در تهران حدود 160 میلی ثانیه بود. نکته ی جالب قضیه اینجاست که تست داره بین دو سرور انجام میشه و مسلماً هر دو سرور پهنای باند بالایی دارند ولی باز هم زمان پینگ زمان چندان مطلوبی نیست.

در حال حاضر زمان پینگ با اروپا بعید به نظر میرسه که به زیر 100 میلی ثانیه برسه.
با وضع کنونی کیفیت پهنای باند اینترنت بین الملل کشور ما ، آن ها هم از اروپا نمیتوانند نسبت به سرورهای ایران زمان پینگ زیر 100 میلی ثانیه و بهتر است بگویم زیر 50 میلی ثانیه داشته باشند! بدون شک مشکل از مقدار و کیفیت پهنای باند بین الملل کشور ما است.
همان طور که ما در حال حاضر با اروپا یا آمریکا زمان پینگ ایده آلی نداریم آن ها هم زمان پینگ مطلوبی نسبت به سرورهایی ایران ندارند، پس همه در ایران مشکل پینگ با اروپا و آمریکا در حال حاضر دارند اما به نظر میرسه اون چیزی که باعث میشه بعضی ها زمان پینگ بسیار بهتری نسبت به بقیه داشته باشند کیفیت پهنای باند و مسیری است که به شبکه ی بین الملل متصل میشوند.

استناد بنده از تست های پینگ و یا مسیریابی (تریس) این سایت هست: http://tools.pingdom.com/ping/

شما نسبت به هر سرور دلخواهی میتونید تست مسیریابی یا پینگ بگیرید، البته ممکنه با بعضی از سرورهای هم نتونید تست انجام بدید. سرور سایت بالا قطعاً در سوئد هست و روش پی بردن با این موضوع هم تبدیل دامنه ی سایت بالا به IP آن (یا به عبارت دیگه بدست آوردن IP سرور سایت ) و سپس مکان یابی اون هست.

تست زیر تست مسیریابی ار سرو ما در سوئد نسبت به سرور سایت وزارت ارتباطات در ایران هست:

jswt28dt475i3v9fq5dj.jpg

در تست مسیریابی زیر زمان پینگ نسبت به سرور فروم (یا سایت اصلی) که در آمریکا است ، 100 میلی ثانیست. پس همیشه هم پینگ اروپا با آمریکا زیر 50 میلی ثانیه نیست و حتی در تست هایی هم که با سرور سایت یاهو انجام میشه گاهی وقت ها زمان پینگ 160 میلی ثانیه هست!:

5e8jln12lzfz0msvct2.jpg

تست مسیریابی زیر نسبت به یک سرور ژاپنی هست که می بینید از سوئد زمان پینگ 260 میلی ثانیه هست!:

vuh8tjfvcuhq7tbpzzpy.jpg

این هم یه تست مسیریابی دیگه با سرور 4.2.2.4 در آمریکا که زمان پینگم زیر 110 میلی ثانیه هست و در مرحله ی 13 هم نسبت به سرور فرانکفورت آلمان حدود 100 میلی ثانیه زمان پینگم هست .

buk697wluioqs7rw5vu.jpg

من از الان روزی را می بینم که با افزایش کیفیت پهنای باند کشور ؛ زمان پینگ کمتر از 100 میلی ثانیه و حتی کمتر از 50 میلی ثانیه نسبت به سرورهای اروپایی و آمریکایی خواهم داشت (! O RLY) و انشاالله تا اون زمان مشکلات مختلف اینترنت کشور برطرف شده باشه. :)

در کل به نظر من در حال حاضر کیفیت پهنای باند اینترنت ما به اندازه ی کشورهای آسیایی (مثل ژاپن و کره) و کشور های اروپایی نیست و در این حالت مقایسه بین یک کاربر اینترنت ایرانی با اروپایی و آسیایی ؛ صحیح به نظر نمیرسه. :">

من از الان روزی را می بینم که با افزایش کیفیت پهنای باند کشور ؛ زمان پینگ کمتر از 100 میلی ثانیه و حتی کمتر از 50 میلی ثانیه نسبت به سرورهای اروپایی و آمریکایی خواهم داشت (! O RLY) و انشاالله تا اون زمان مشکلات مختلف اینترنت کشور برطرف شده باشه. :)

فکر کنم اون زمان ، توی اروپا اینترنت با پهنای باند 5 گیگا بایت باشه که ایران اینجوری بشه :d

یکی مارو راهنمایی میکنه من میخوام اینترنت نامحدود 128 بگیرم از کدام شرکت بگیرم.بلوار فردوس میشنیم مخابرات منطقه هم میشه شهید زارعی.

خیلی بعیده آخه !!
خطوط تلفن که می تونی data اینترنت رو adsl رو عبور بده ماله مخابراته پس تکنولژیش هم باید ماله مخابرات باشه !!!!!!! نمیشه که مخابرات بیاد به پیشگامان خط بده که adsl بده بعد خودش که سرویس دهنده اصلی هست بیاد از پیشگامانی که بهش سرویس داده ، سرویس بگیره ؟؟!؟!؟!؟!!؟!؟ :d
سهام مخابرات رو پیشگامان خریده :دی
الان من با همین Speedtest خط خالم رو چک کردم نوشته بود پیشگامان

قضیه شاتل رو والا منم از کسی پرسیدم ...

اونجور که من شنیدم خطایی که مخابرات میده همه نامحدود هستن و اصلا حجمی نداره
تا جایی که میدونم همش محدوده :دی

آقا جدیدا این ایرانسل نمیزاره اینترنت GPRS نا محدود بگیرم. میشه واسه یه سری تغییرات فعلا این سرویس امکان پذیر نیست. قضیه اش چیه؟ کی درست میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or