بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بکس شاتل ، وضع پینگتون چه جوریا ست ؟ مال من از 140 اومده به 190 !
1079607890.png

1079609233.png

من میگم چرا دیگه تست نمیزاری !
دقعه پیش هم بهت گفتم این وضعیتت درست نمیشه در کل خریت که یه ISP از مخابرات سرویس بگیره
اینجا که سرویس مخابرات روزی 7 8 ساعت قطعه !

آقا پینگ های من از 28 ام یعنی دو روز پیش شده 400-500 همیشه با گوگل پینگ میگرفتم رو 170 بود مشکل عمومیه یا مخابرات ما مشکل پیدا کرده اعصابمو حسابی خرد کرده اخه قبلا پارس آنلاین داشتم یه شبه همینطوری رفت رو 500-600 دیگه درست نشد حالا میخوام بدونم اگر مشکل از مخابراته برم فسخ کنم

من میگم چرا دیگه تست نمیزاری !
دقعه پیش هم بهت گفتم این وضعیتت درست نمیشه در کل خریت که یه ISP از مخابرات سرویس بگیره
اینجا که سرویس مخابرات روزی 7 8 ساعت قطعه !
بخدا موندم چی بگم! هر روز اعصاب خوردی! از این بگذریم که امروز یه نون لواش رو خریدم 100 تومن! فکر کنم پینگ هم یارانه داشته که الان بالا رفته!
الان این تست هابهترین شرایط من هست!
راستی کهری ندارم به اینکه مخابرات اینجا سرویس هاشو بجای نامحدود حجمی میده!

1080505794.png

1080508114.png

بخدا موندم چی بگم! هر روز اعصاب خوردی! از این بگذریم که امروز یه نون لواش رو خریدم 100 تومن! فکر کنم پینگ هم یارانه داشته که الان بالا رفته!
الان این تست هابهترین شرایط من هست!
راستی کهری ندارم به اینکه مخابرات اینجا سرویس هاشو بجای نامحدود حجمی میده!

1080505794.png

1080508114.png

عجب پینگ مشتی داری داداش من اینو داشتم کلاهمو مینداختم هوا ماله من بیچاره رو ببین از دو روز پیش چه طور شده

حاجی من با یاهو 170 میگرفتم خدا شاهده پریروز شده بود 1120
کلا هم بالای 400 شده! گفتم این بهترین شرایط من هست الان که عکس انداختم!
خدا لعنتشون کنه...

رفتم شعبه ی شاتل تو شهرمون در رو محکم کوبیدم رفتم صندلی رو گرفتم کوبیدم تو صورت زنه بعد تف کردم تو صورت منشی بعد ...(اینا همه تخیل من بودن!:d)
میرم میپرسم سرعت شبانه چرا افتضاح شده یارو واسه من کتابی حرف میزنه میگه : "همونطور که مستحظرید به علت دانلود فراوان مشترکان در شب طبق سیاست های شاتل ما آمده ایم و سرعت پهنای باند را تقسیم کرده ایم و سرعت روز را بسیار بالا بردیم..." میخواستم به یارو بگم F.U خودمو نگه داشتم. آخه چه ربطی داره ؟؟ پس چرا قبلا خوب بودش؟!! (یا لااقل بهتر بود) دارم ماهی کلی پول میدم واسه این سرعت ؟؟؟

سرعت دانلود با مثلا سرویس 512 :
روز 270
شب 19
w t h

پینگ هرچی پایین تر باشه بهتره ؟
برای بازی آنلاین رو چند باید باشه ؟
چجوری میتونم تست کنم ببینم چقدره ؟
اونایی که از یک ISP استفاده می کنن پینگاشون یکیه ؟ مثلا اونایی که شاتل دارن همه مساوی هستن ؟
ممنون

GOOD LUCK

رفتم شعبه ی شاتل تو شهرمون در رو محکم کوبیدم رفتم صندلی رو گرفتم کوبیدم تو صورت زنه بعد تف کردم تو صورت منشی بعد ...(اینا همه تخیل من بودن!:d)
میرم میپرسم سرعت شبانه چرا افتضاح شده یارو واسه من کتابی حرف میزنه میگه : "همونطور که مستحظرید به علت دانلود فراوان مشترکان در شب طبق سیاست های شاتل ما آمده ایم و سرعت پهنای باند را تقسیم کرده ایم و سرعت روز را بسیار بالا بردیم..." میخواستم به یارو بگم F.U خودمو نگه داشتم. آخه چه ربطی داره ؟؟ پس چرا قبلا خوب بودش؟!! (یا لااقل بهتر بود) دارم ماهی کلی پول میدم واسه این سرعت ؟؟؟

سرعت دانلود با مثلا سرویس 512 :
روز 270
شب 19
w t h
خوبه دلیلش رو بهتون گفتم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or