بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

۴ سرویس دهنده برتر اینترنت ایران در آذر ماه ۸۹

مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) ؛ ۴ شرکت اینترنتی – ISP – برتر آذرماه را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت دریافت و ارسال اینترنت به کاربران را معرفی کرد.

matma-azar.jpg

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، این بررسی در بازه های زمانی مختلف انجام شده است. جدول ISP های برتر اعلام شده از سوی مرکز توسعه و مدیریت اینترنت کشور – متما – در آذرماه با توجه به متوسط سرعت و کیفیت دریافت و متوسط سرعت و کیفیت ارسال و تعداد تستهای انجام شده نشان می دهد که شرکت های شاتل ، پارس آنلاین ، نداگستر صبا ، افرانت ، و ارتباطات فن آوا رتبه های اول تا چهارم برترین شرکت های اینترنتی را از نظر میزان سرعت دسترسی مشترکان به خود اختصاص داده اند و به عبارتی در ارایه اینترنت به مشترکان خود کم فروشی نکرده‌اند.

azar-8.jpg

azar-16.jpg

azar-24.jpg

تعریف آزمایش سرعت

در این نوع آزمایش کاربران با استفاده از مرورگر خود به سرور سنجش متصل شده و دو طرف نرم افزار سنجش (Client Side و Server Side) با تبادل بسته های مشخصی از اطلاعات و زمانبندی ارسال و دریافت بسته‌ها متوسط سرعت اتصال کاربر را محاسبه می‌کند.

سرعت محاسبه شده در این حالت میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است، در نتیجه در صورتی که بخشی از پهنای باند موجود توسط ارتباطات دیگری اشغال شده باشد میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود.

حذف برخی از سرویس دهندگان

سرویس دهندگانی که دارای تعداد تست کمتر از ۱۰ می باشند حذف می گردند. لذا این سرویس دهندگان می توانند با تشویق کاربران خود به انجام تست، در این رده بندی قرار گیرند.

لینک خبر: http://www.barsam.ir/archive/4-سرویس-دهنده-برتر-اینترنت-ایران-در-آذر/

سلام...
من 512 سه ماهه صبا نت دارم...بسیار بسیار بسیار ناراضی بودم...و پس از اتمام دوره میخوام isp رو عوض کنم...
بین پارس آنلاین و شاتل کدام واسه گیمینگ و دانلود شبانه بهتره؟!
ممنون

سلام...
من 512 سه ماهه صبا نت دارم...بسیار بسیار بسیار ناراضی بودم...و پس از اتمام دوره میخوام isp رو عوض کنم...
بین پارس آنلاین و شاتل کدام واسه گیمینگ و دانلود شبانه بهتره؟!
ممنون

شاتلو که بیخیال شو چون واقعا تو چند وقته افتضاح شده!
ولی باز پارس انلاین خوبه حالا باید ببینی تو منطقه شما پورت خالی دارن!
شبدیز با اسیا تک بد نیستن.

آخرین ویرایش:
سلام

ISP های برتر آذرماه معرفی شدند (پست قبل بالایی من که در واقع آپدیت شده ی پست اول این تاپیک هست!)

ظاهراً حدود یه هفته ای اختلالات پراکنده در اینترنت کشور وجود داشت و به احتمال زیاد شما هم با نوسان زمان پینگ ، ریزش بسته های داده و کاهش لحظه ای سرعت روبرو بودید!

به نظر میرسه مشکلات مذکور برطرف شده! (برای من که اینطور هست) پس به احتمال زیاد کیفیت شبکه ی شما باید روال عادی قبل را داشته باشه!

====================================

تست با کشور فرانسه:

1088469244.png

تست پینگ و داشتن کیفیت B نسبت به یک سرور آمریکایی!:

31078803.png

تست پینگ سرور یاهو:

i594722_py.jpg

نظرتون چیه؟ خوبه یا بد؟ :) البته پهنای باندی که من استفاده میکنم ممکنه که به درد بازی بخوره ولی اصولاً برای بازی نیست! به نظر میرسه با کیفیت ترین پهنای باند کل کشور هست و یک شبکه ی بسیار با ثبات برای تحقیق و پژوهش علمی در اینترنت میشه اون را به حساب آورد. :)

بابا اینترنت ماهواره ای از همه این ها و این بحث ها بهتره برید یه اینترنت ماهواره ای بگیرید با سرعت دانلود 128 کیلوبایت ماهی 40 تا 50 تومن دیگه هر چقدر هم که می خواید دانلود کنید این حرفا چیه که کدوم isp بهتره به نظر من هر کدوم از دیگری بدتره

سلام

ISP های برتر آذرماه معرفی شدند (پست قبل بالایی من که در واقع آپدیت شده ی پست اول این تاپیک هست!)

ظاهراً حدود یه هفته ای اختلالات پراکنده در اینترنت کشور وجود داشت و به احتمال زیاد شما هم با نوسان زمان پینگ ، ریزش بسته های داده و کاهش لحظه ای سرعت روبرو بودید!

به نظر میرسه مشکلات مذکور برطرف شده! (برای من که اینطور هست) پس به احتمال زیاد کیفیت شبکه ی شما باید روال عادی قبل را داشته باشه!

====================================

تست با کشور فرانسه:

1088469244.png

تست پینگ و داشتن کیفیت B نسبت به یک سرور آمریکایی!:

31078803.png

تست پینگ سرور یاهو:

i594722_py.jpg

نظرتون چیه؟ خوبه یا بد؟ :) البته پهنای باندی که من استفاده میکنم ممکنه که به درد بازی بخوره ولی اصولاً برای بازی نیست! به نظر میرسه با کیفیت ترین پهنای باند کل کشور هست و یک شبکه ی بسیار با ثبات برای تحقیق و پژوهش علمی در اینترنت میشه اون را به حساب آورد. :)
اقا شما بهترین پینگ رو دارید خوش به حالتون ! :((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or