بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من شاتل 512 دارم الان چند وقته سرعت دانلودم از 60 رفته حول و حوش 250 !!!!!!!! :-o شاخ درآوردم قضیه چیه؟!
البته نصفه شب بدتر شده!! منم که اکثر دانلود ها رو نصفه شب انجام میدم.

سرعت رو داشت باشین!!

pmfzp29bzhf9ndjt0hjm.jpg

ولی نصفه شب افتضاحه سرعت هست 20-30
به شاتل ایمیل زدم گفتم چرا اینطوری شده. کسی با شاتل اینطوری نشده؟؟
من همون حالت قبلی رو بیشتر قبول داشتم. اینطوری که نصفه شب اصلا نمیشه دانلود کرد بابا

دوستان برای منطقه 3 تهران جایی رو سراغ دارید که پینگ زیر 180 170 بده برای اروپا ؟ تا 120-130 تومن هم میدم براش ' اگر جایی رو میشناسید بگید ( فقط پینگ برام مهمه )

سلام دوستان من قم زندگی میکنم کسی میدونه برایه گیم کدوم isp در قم بهتره؟:-/ ممنون میشم راهنمایی کنید البته نمیدونم لازمه بگم یا نه!! میخام 1megبگیرم

سلام به همه دوستان چند صباحی هست که پینگ ندا گستر صبا افتضاح (بره یه لحظه ش هستش) شده لگ فراوان در بازی آنلاین اشک آدم رو در میاره ولی سرعت دانلودش همونه یا کمی فرق کرده رو به پایین خلاصه شده آشغال بره بازی آنلاین کسی ISP رو سراغ داره که از نظر پینگ بره بازی آنلاین خوب باشه ؟
قدیم این شرکت عالی بود ولی میگن از هر چیزی تعریف کنی گندش در میاد قضیه اینه .

سرعت رو داشت باشین!!

pmfzp29bzhf9ndjt0hjm.jpg

من همون حالت قبلی رو بیشتر قبول داشتم. اینطوری که نصفه شب اصلا نمیشه دانلود کرد بابا

خب عزیز اون میاد سرعت بالا توی دانلود محدود می ده که دانلود کنی بره ، که بخوای بری ازش ترافیک بگیری ولی وقت شبانه رایگان و نامحدود هست نمیاد همچین سرعتی بده که :d اونوقت شاتل برشکست میشه :d

سلام به همه دوستان چند صباحی هست که پینگ ندا گستر صبا افتضاح (بره یه لحظه ش هستش) شده لگ فراوان در بازی آنلاین اشک آدم رو در میاره ولی سرعت دانلودش همونه یا کمی فرق کرده رو به پایین خلاصه شده آشغال بره بازی آنلاین کسی ISP رو سراغ داره که از نظر پینگ بره بازی آنلاین خوب باشه ؟
قدیم این شرکت عالی بود ولی میگن از هر چیزی تعریف کنی گندش در میاد قضیه اینه .

منم 3-4 روزه اینطوری شدم ' البته من پتیاک دارم ' هر 1دقیقه 1دقیقه پینگم Timed out میشه
اصلا نمیشه بازی کرد ' مثلا 3 روز خواستیم بازی کنیما !!!)x)x)x

خب عزیز اون میاد سرعت بالا توی دانلود محدود می ده که دانلود کنی بره ، که بخوای بری ازش ترافیک بگیری ولی وقت شبانه رایگان و نامحدود هست نمیاد همچین سرعتی بده که :d اونوقت شاتل برشکست میشه :d
آره منم یه همچین فکری کردم...خیلی عوضین واقعا :|
جدیدا اینجوری کردنش ها تا همین چند روز پیش خوب بود.
ترافیکش هم لااقل نمیاد ارزون کنه باز ...
ای مرگ برش )x

سلام دوستان من قم زندگی میکنم کسی میدونه برایه گیم کدوم isp در قم بهتره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید البته نمیدونم لازمه بگم یا نه!! میخام 1megبگیرم
اول اینکه گول یه مگ رو نخور.به جاش حجم زیاد تر بگیر که بتونی هر چی میخوای بازی کنی
بعد توی قم الان به نظرم پارس انلاین از همه بهتر باشه ولی حتما یه پرس و جو بکن که شاید اون منطقه ای که شما زندگی می کنی خوب نباشه
تقریبا تمام ISP ها این رویه رو در پیش گرفتن
روزانه های فوق العاده پر سرعت و شبانه افتضاح
من الان سه تا ISP عوض کردم سر همین قضیه ولی درست نشد
آخر مجبور شدم بیخیال دانلود فایل های حجیم بشم
در ضمن دوستان اگه می خوان یه ISP خوب توی شهرشون پیدا کنن بهتر یه سر به انجمن P30world بزنن
اونجا همه جور آدم از همه جای ایران هست و بهتر جوابتون رو میدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or