خب اگه مثل آب خوردنه خودت نمیتونی بگی !؟کانفینگ کردن مودم که آب خوردنه پسر.
اگه خودت بلد نیستی به پشتیبانی زنگ بزن 2 دقیقه ردیفه.
دوستان قبل از اینکه تست های خودم رو با سرویس صبانت بزارم بهتون میگم که منطقه خیلی مهم هست فرض کنید من صبانت دارم توی قزوین هستم کیفیت سرویس من از کسی که توی شهر تهران دارای صبانت هست بالاتره ولی در عوض از کسی که توی شهر تبریز هست کیفیت سرویس من افتضاحه یعنی سرعت دانلود من توی قزوین 60 و دوستم توی کرج 30 و دوست دیگم توی تبریز 200 هر 3 سرویس هم 128 هست خوب نتیجه چیه؟؟
اینت هم تست من با باکو:
این هم با فرانکفورت:
و این هم با نیو یورک:
و این هم پاریس:
خلاصه من نه کاملا راضی هستم نه کاملا ناراضی
وضعیت اینترنت در ایران همینه به کیفیت ISP هم بستگی داره تازه صبانت توی قزوین سرویس 1 مگ نداره به خاطر اینکه پهنای باند قزوین کشش نداره خودش گفت اخرین سرویسش 512 هست و 256 هم نداره و 128 داره (182 و 512)
خوبه داداش ازین بهتر میخوای باید داتک بگیری نا محدودش رو اونم گرونه !اقا یکی هم یه نظری در مورد سرویس من بدهد که خوب هست بد هست چجوریه من چیکار کنم برم عوض کنم یا نه
مودم من tplink هست و شاید یکم فرق داشته باشه! البته شاید!
بعدش از چه جور کانکشنی استفاده میکنی؟ bridge یا pppoe ؟
وایرلس رو هم راه میندازی؟
من کمکت میکنم اما مشکل اینه وقتی داری تنظیم میکنی به اینترنت وصل نیستی تا بهت بگم چیکار کنی! :d
:dرفیق این که با سرعت 128 همچین سرعتی داشته باشه غیر ممکنه !!! چون پورت 128 نمی تونی همچین سرعتی به هیچ وجه ساپورت کنه ! شما 2mb داری عزیز !
دوستان اینترنت مخابرات چطوره؟
پینگش خوبه؟
اگه پست های صفحه ی قبل رو بخونی متوجه میشی که از هر کی از مخابرات داره ناراضیه ! گول نا محدودش رو نخور اصلا بدرد نمی خوره کلا !