بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مودم من tplink هست و شاید یکم فرق داشته باشه! البته شاید!
بعدش از چه جور کانکشنی استفاده میکنی؟ bridge یا pppoe ؟
وایرلس رو هم راه میندازی؟
من کمکت میکنم اما مشکل اینه وقتی داری تنظیم میکنی به اینترنت وصل نیستی تا بهت بگم چیکار کنی!
:d

سلام

دوستان نمیدونم چرا اینقدر معروف شده که همه نسبت به این DNS سرور عمومی (4.2.2.4) ؛ Trace یا پینگ میگیرند ؛ در حالی که سریع ترین DNS سرور عمومی دنیا DNS سرور گوگل هست که با دو آدرس آی پی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 شما میتونید نسبت به اون تریس یا پینگ بگیرید. صفحه ی مرتبط در سایت گوگل: http://code.google.com/intl/fa-IR/speed/public-dns/

تریس من با DNS سرور گوگل را نتایجش را در عکس زیر می بینید ، مطمئن باشید که زمان پینگتون نسبت به DNS سرور گوگل خیلی بهتر هست.

xxzfk86hfn4d398b6b9r.jpg

شما هم لطفاً با این DNS سرور که سریع ترین در دنیا هست Trace بگیرید و قرار بدید تا با هم مقایسه کنیم.

دوستان قبل از اینکه تست های خودم رو با سرویس صبانت بزارم بهتون میگم که منطقه خیلی مهم هست فرض کنید من صبانت دارم توی قزوین هستم کیفیت سرویس من از کسی که توی شهر تهران دارای صبانت هست بالاتره ولی در عوض از کسی که توی شهر تبریز هست کیفیت سرویس من افتضاحه یعنی سرعت دانلود من توی قزوین 60 و دوستم توی کرج 30 و دوست دیگم توی تبریز 200 هر 3 سرویس هم 128 هست خوب نتیجه چیه؟؟

اینت هم تست من با باکو:
1065371432.png

این هم با فرانکفورت:
1065374370.png

و این هم با نیو یورک:
1065378180.png

و این هم پاریس:

1065380356.png

خلاصه من نه کاملا راضی هستم نه کاملا ناراضی:))
وضعیت اینترنت در ایران همینه به کیفیت ISP هم بستگی داره تازه صبانت توی قزوین سرویس 1 مگ نداره به خاطر اینکه پهنای باند قزوین کشش نداره خودش گفت اخرین سرویسش 512 هست و 256 هم نداره و 128 داره (182 و 512)

اقا یکی هم یه نظری در مورد سرویس من بدهد که خوب هست بد هست چجوریه من چیکار کنم برم عوض کنم یا نه:(

مودم من tplink هست و شاید یکم فرق داشته باشه! البته شاید!
بعدش از چه جور کانکشنی استفاده میکنی؟ bridge یا pppoe ؟
وایرلس رو هم راه میندازی؟
من کمکت میکنم اما مشکل اینه وقتی داری تنظیم میکنی به اینترنت وصل نیستی تا بهت بگم چیکار کنی!
:)]:)]:)]:)]:-c:-c:-c:-c
تلفنی صحبت کنین!

رفیق این که با سرعت 128 همچین سرعتی داشته باشه غیر ممکنه !!! چون پورت 128 نمی تونی همچین سرعتی به هیچ وجه ساپورت کنه ! شما 2mb داری عزیز !
میخواستم اول یکی گیر بده بعد بگم
سرویسمو که اشتباه نمیکنم دروغ هم نمیگم 128 شاتله
ولی این سرعت دانلودم نمیدونم امروز چرا اینجوری شده همیشه 65 تا میگرفتم واسه همین رفتم تمام تریلر های vga رو فرت فرت یکی پس از دیگری دانلود کردم :d
کاشکی همیشه اینطوری میموند :d

اگه پست های صفحه ی قبل رو بخونی متوجه میشی که از هر کی از مخابرات داره ناراضیه ! گول نا محدودش رو نخور اصلا بدرد نمی خوره کلا !

اقا اصلا نامحدود نیست!!! ماهیانه 21 هزار تومان (512) 16gb محدودیت دانلود...سرعت دانلود با idm=50-70 پینگ با گوگل: 200-500 !!!! در کل خوب نیست مخابرات من که راضی نیستم!! اقایون از بین شاتل و پارس انلاین کدوم بهتره؟؟؟(هم پینگ هم سرعت)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or