از لحاظ سرعت دانلود پارس بهتره ولی پینگاش افتضاحه ! من شاتل دارم راضیم !
این وایمکس مبین نت چه طوره؟؟ کسی از بچه ها استفاده کرده ؟؟؟ برا بازی خوبه؟؟؟
از لحاظ سرعت دانلود پارس بهتره ولی پینگاش افتضاحه ! من شاتل دارم راضیم !
ایرانسل بگیری از مبین نت بهتره.مبین نت اولش عالی بود معلوم نیست چه بلایی سرش اومد که افتضاح شده الانسلام
دوستان بهترین شرکت برای wireless تو منطقه زعفرانیه کدومه !؟ میخوام wirless 512 یا 1mb بگیرم. از کدوم شرکت بگیرم بهتره !!؟؟ یه جوری باشه که بشه این سرعت رو برای خونه گرفت :d
ایرانسل بگیری از مبین نت بهتره.مبین نت اولش عالی بود معلوم نیست چه بلایی سرش اومد که افتضاح شده الان
signal عزیز با توجه به گفته شما من از کجا باید بفهمم که از طریق کدام لین اصلی به اینترنت وصل شدم و به نظر شما کیفیت سرویس بنده خوب هست یا نه؟
یه برنامه هست به اسم visual route با آدرس www.visualroute.com که کارش مسیریابی اینترنتی هست ، شما میتونید کامپیوتر خودتون رو با 4.2.2.4 که DNS بین المللی هست مسیریابی کنید ، تو این برنامه نشون میده از کدام خط استفاده میکنید .
S I G N A L عزیز ؛
شما یه لطف ISP خودت رو به شیوه ی زیر مسیریابی کن ، ببینیم چرا اینقدر پینگت پایینه ، هی میای دل ما رو آب میکنی
از توی CMD تایپ کن tracert 4.2.2.4 و نتیجه رو کپی کن بذار.
سلام
دوستان نمیدونم چرا اینقدر معروف شده که همه نسبت به این DNS سرور عمومی (4.2.2.4) ؛ Trace یا پینگ میگیرند ؛ در حالی که سریع ترین DNS سرور عمومی دنیا DNS سرور گوگل هست که با دو آدرس آی پی 8.8.8.8 و 8.8.4.4 شما میتونید نسبت به اون تریس یا پینگ بگیرید. صفحه ی مرتبط در سایت گوگل: http://code.google.com/intl/fa-IR/speed/public-dns/
تریس من با DNS سرور گوگل را نتایجش را در عکس زیر می بینید ، مطمئن باشید که زمان پینگتون نسبت به DNS سرور گوگل خیلی بهتر هست.
شما هم لطفاً با این DNS سرور که سریع ترین در دنیا هست Trace بگیرید و قرار بدید تا با هم مقایسه کنیم.
سلام
از دوستان کسی با DNS سرور عمومی گوگل تست مسیریابی نگرفت؟! زمان پینگتون کمتر شد یا بیشتر؟!!!
تست با سرور نیویورک:
داتک وایرلسش بهتره از بقیه ولی گرون ترم هست !من از خیلیا شنیدم که ایرانسل همچین چیزه تعریفی نیست !!! صبانت , پتیاک , داتک , ... اینا چی ؟
این هم یه عکس دیگه از مال من
شاتل 128 :
اکو حتی 128 اش. بگیر تا اون سرعت رو ببینی! شایدم بیشتر!من الان 4 ساله شاتل 256 دارم. (ART3) ولی تاحالا بیشتر از 60kb/ps نشده !!!
لحظه ای نیست ولی هی تا حدود 280 میاد پایین باز تا حدود 350 اینا میره بالااین سرعت به احتمال خیلی زیاد لحظه ای هست یعنی تو چند ثانیه میاد روی همچین سرعتی و دوباره بر می گرده مگر اینکه شما توی سرویس جدیدتون پورت بالاتر براتون بستند مثل من که 2mb هست و گویا بالاتره چون همش رو 370 - 360 ایناست !!!
مگه آدم از خودش اختیار نداره که الکی دانلود نکنه ؟ ویندوز آپدیت هم حجمی نداره که بخواد ترافیک آدمو سریع خالی کنه در ضمن شب ها هم دانلود رایگان هستاکو حتی 128 اش. بگیر تا اون سرعت رو ببینی! شایدم بیشتر!
کلاً سرویس محدود سعی می کنن بالاترین سرعتی که می تونن رو بدن که طرف نفهمه چطوری تموم شد! دوباره بره حجم بخره!>:d<
کافیه Windows Update تون روشن باشه و 5 دقیقه به اینترنت وصل. حجم 1 ماه تمومه!