بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا کله پینگ نزارید !!! :d

29842738.png

jitter رو ببین لذت ببر
29843218.png
خسته نباشی :))
فرقش با پینگ من چیه؟
باز اون دوست اصفهونی مون بگه کل نذارید با من یه چیزی !
شما لطف کن از آمریکا هم پینگتو بذار ;)

این که در حد پینگ پارس آنلاینه :دی :دی
نه بچه ها با صبا تا 120 رو هم گرفتن. البته من تاییدش نمیکنم این آی اس پی رو.
پینگ کلا تو ایران یه چیز نسبی هست ، همین شاتل رو اونوقتی که علاءالدین مغازه داشتیم ، برای مغازه هم گرفته بودم ، تو مرکز مخابرات اونجا بهتر بود .

آقا کله پینگ نزارید !!! :d

29842738.png

jitter رو ببین لذت ببر
29843218.png

خسته نباشی :))
فرقش با پینگ من چیه؟
باز اون دوست اصفهونی مون بگه کل نذارید با من یه چیزی !
شما لطف کن از آمریکا هم پینگتو بذار ;)
آهان ، کاربر GOW یکی از دوستامونه که باهاش مشورت کردم ، لطف کرد چند تا تست برام فرستاد .

دوستان لطف کنن کلا از این سرورها تست بزارن که یه هماهنگی باشه :
London , Washington , New York
سعی کنن حداقل از این سه سرورر تست بذارن حالا اگه از سرورهای دیگه هم گذاشتن که عالیه

• Like
Reactions: Gow
سلام :)
دوستان لطف کنند به صحبت دوستمون توجه کنند و با توجه به اینکه میخاند سرویس بگیرند تست از سرورهایی که میگند قرار بدند تا شرکت های معروف ارائه دهنده ی اینترنت زمان پینگشون نسبت به این سرورها مشخص بشه و ایشون تصمیم بگیرند بالاخره از کدوم شرکت سرویس بگیرند.

سرویس دهنده ی اینترنت بنده در اصفهان را که همون طور که قبلاً توضیح دادم به خاطر شرایط خاص شاید هر کسی نتونه استفاده کنه اما الان تست های دوستان را که نگاه میکردم به نظر بنده از لحاظ زمان پینگ ؛ شرکت "داتک تلکام" زمان پینگ کمتری نسبت به شرکت های "لایزر" ، "پارس آنلاین" و "عصر انتقال داده ها" داره.

یه چیز دیگه اینکه به نظر من زمان پینگ نسبت به سرور های خارج از کشور بستگی به این هم داره که شما از کدام یک از لینک های اصلی زیر به اینترنت متصل میشید.

f6wkmqf87mq6krgtjj9o.jpg

در کل زمان پینگ من به طور نسبی خوب هست. در داخل کشور با تست هایی که قبلاً در این تاپیک قرار دادم زمان پینگ کمتر از 30 میلی ثانیه دارم. با اروپا از 115 تا 190 میلی ثانیه و با آمریکا هم از 116 میلی ثانیه تا 250 میلی ثانیه به طور متوسط زمان پینگ دارم. این تست را هم الان از ایرلند گرفتم که زمان پینگ خوبی دارم:

29889113.png

دوستان قبل از اینکه تست های خودم رو با سرویس صبانت بزارم بهتون میگم که منطقه خیلی مهم هست فرض کنید من صبانت دارم توی قزوین هستم کیفیت سرویس من از کسی که توی شهر تهران دارای صبانت هست بالاتره ولی در عوض از کسی که توی شهر تبریز هست کیفیت سرویس من افتضاحه یعنی سرعت دانلود من توی قزوین 60 و دوستم توی کرج 30 و دوست دیگم توی تبریز 200 هر 3 سرویس هم 128 هست خوب نتیجه چیه؟؟

اینت هم تست من با باکو:
1065371432.png

این هم با فرانکفورت:
1065374370.png

و این هم با نیو یورک:
1065378180.png

و این هم پاریس:

1065380356.png

خلاصه من نه کاملا راضی هستم نه کاملا ناراضی:))
وضعیت اینترنت در ایران همینه به کیفیت ISP هم بستگی داره تازه صبانت توی قزوین سرویس 1 مگ نداره به خاطر اینکه پهنای باند قزوین کشش نداره خودش گفت اخرین سرویسش 512 هست و 256 هم نداره و 128 داره (182 و 512)

آخرین ویرایش:
signal عزیز با توجه به گفته شما من از کجا باید بفهمم که از طریق کدام لین اصلی به اینترنت وصل شدم و به نظر شما کیفیت سرویس بنده خوب هست یا نه؟
یه برنامه هست به اسم visual route با آدرس www.visualroute.com که کارش مسیریابی اینترنتی هست ، شما میتونید کامپیوتر خودتون رو با 4.2.2.4 که DNS بین المللی هست مسیریابی کنید ، تو این برنامه نشون میده از کدام خط استفاده میکنید .

سلام :)
دوستان لطف کنند به صحبت دوستمون توجه کنند و با توجه به اینکه میخاند سرویس بگیرند تست از سرورهایی که میگند قرار بدند تا شرکت های معروف ارائه دهنده ی اینترنت زمان پینگشون نسبت به این سرورها مشخص بشه و ایشون تصمیم بگیرند بالاخره از کدوم شرکت سرویس بگیرند.

یه چیز دیگه اینکه به نظر من زمان پینگ نسبت به سرور های خارج از کشور بستگی به این هم داره که شما از کدام یک از لینک های اصلی زیر به اینترنت متصل میشید.

f6wkmqf87mq6krgtjj9o.jpg

بله ، به خاطر همینه که من میگم تست هاتون رو اکثرا از سرورهای New York , London , Washington بذارید ، چون اکثر پهنای باند کشور از طریق کابل FLAG هست ، البته بیشتر شهر های جنوبی کشور از دبی و کویت سرویس میگیرن .

در کل پینگ تو ایران با سرورهای خارجی یکسانه چون عملا ISP ها از طریق مخابرات به اینترنت جهانی وصل میشن و سر منشا همشون یکی هست که مربوط میشه به اینترنت کل کشور. اگه بشه پینگ کل رو کم کرد ، خود به خود پینگ همه ISP ها میاد پایین ، حال این وسط بعضی از ISP ها به خاطر شلوغی خطوط و تجهیزاتشون همین پینگ بالا رو بالاتر میبرن که این دیگه =((

بعد اینکه تو زمینه گیمینگ آنلاین یه چیزی هست که ISP با ISP فرق میکنه ، اونم اینه که بعضی از این ISP ها (بخصوص شرکت های بزرگ) میان ف . ی . ل ترینگ رو زیاد میکن ، چه سانسور کلمات ، چه بستن پورت و ip . به خاطر همین هم هست که شما پینگ تست میگیری ، خوبه ، ولی وقتی تو بازی میری افتضاح . مساله ای که خودم به شخصه با شاتل تجربه کردم ، پینگش جزء بهترین isp های کشور هست ، ولی تو گیمینگ افتضاح شده ، چون هر پورتی رو که به نظرشون اضافیه بستن .

در کل پینگ داخلی کشور زیر 100 هست ، پینگ با اروپا 100 تا 200 و پینگ با امریکا 200 تا 300 که برای گیمینگ پینگ خوب زیر 100 هست که البته خیلی ها میگن 100 هم زیاده باید زیر 40-50 باشه که متاسفانه یه همچین چیزی تو ایران یه رویاست . :angel::angel::angel:

S I G N A L عزیز ؛
شما یه لطف ISP خودت رو به شیوه ی زیر مسیریابی کن ، ببینیم چرا اینقدر پینگت پایینه ، هی میای دل ما رو آب میکنی :دی

از توی CMD تایپ کن tracert 4.2.2.4 و نتیجه رو کپی کن بذار.

ماله من اینه. واقعا یک ماهه پینگ زیاد تعریفی نداره! دور روبره 200 اینها میچرخه.
4457510626301112.png
پینگ شما خیلی هم بد نیست ، مال منم تو همین مایه هاست .

اینم مال منه ( داتک ) چطوره؟
179511161535423.jpg
خوبه ، اگه دقت کن شما هم از طریق اروپا به اینترنت جهانی وصل شدی ، یعنی در اصل از طریق خط لندن .

سلام میدونم اینجا جاش ولی دیدم این تاپیک بیشتر میان توش بچه ها گفتم اینجا بنویسم !
من یه مودم LinkSys مدل WRT350N دارم که این مودم بعد از سال اولی که خریدم بعد یه مدت وایرلس کار نمیکرد و باید از برق میکشیدمش بیرون و دوباره میزدم به برق یه Restart بشه ! این همیشه وقتی روشن میشد 4تا یا 5تا چراقش روشن میشد یکیش برای Power بود یکیش برای Securetyـش بود یکیش برای Wirelessـش بود و اون دوتای دیگه برای سیم LAN که بهش وصل میکردم بود . حالا دیشب من طبق معمول از برق کشیدم دوباره زدم به برق ولی از این 4 5 تا چراغ فقط 4 3 تاش روشن شد و چراغ Securetyـش روشن نشد و اصلا وصل نمیشد ، حتی دیگه تو تنظیماتش هم نمیتونم برم (192.168 ...) فک کنم تنها راهی که مونده reset کردن هست حالا میترسم ریست کنم تنظیماتش برگرده و بلد نیستم درستش کنم ! کسی بلده ، که وقتی ریستش کردم این تنظیمات رو بگه ؟! (ISP = ParsOnline)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or