.:Pouria:.
کاربر سایت
خسته نباشیآقا کله پینگ نزارید !!! :d
jitter رو ببین لذت ببر
پینگ کلا تو ایران یه چیز نسبی هست ، همین شاتل رو اونوقتی که علاءالدین مغازه داشتیم ، برای مغازه هم گرفته بودم ، تو مرکز مخابرات اونجا بهتر بود .این که در حد پینگ پارس آنلاینه
نه بچه ها با صبا تا 120 رو هم گرفتن. البته من تاییدش نمیکنم این آی اس پی رو.
آقا کله پینگ نزارید !!! :d
jitter رو ببین لذت ببر
آهان ، کاربر GOW یکی از دوستامونه که باهاش مشورت کردم ، لطف کرد چند تا تست برام فرستاد .خسته نباشی
فرقش با پینگ من چیه؟
باز اون دوست اصفهونی مون بگه کل نذارید با من یه چیزی !
شما لطف کن از آمریکا هم پینگتو بذار
یه برنامه هست به اسم visual route با آدرس www.visualroute.com که کارش مسیریابی اینترنتی هست ، شما میتونید کامپیوتر خودتون رو با 4.2.2.4 که DNS بین المللی هست مسیریابی کنید ، تو این برنامه نشون میده از کدام خط استفاده میکنید .signal عزیز با توجه به گفته شما من از کجا باید بفهمم که از طریق کدام لین اصلی به اینترنت وصل شدم و به نظر شما کیفیت سرویس بنده خوب هست یا نه؟
سلام
دوستان لطف کنند به صحبت دوستمون توجه کنند و با توجه به اینکه میخاند سرویس بگیرند تست از سرورهایی که میگند قرار بدند تا شرکت های معروف ارائه دهنده ی اینترنت زمان پینگشون نسبت به این سرورها مشخص بشه و ایشون تصمیم بگیرند بالاخره از کدوم شرکت سرویس بگیرند.
یه چیز دیگه اینکه به نظر من زمان پینگ نسبت به سرور های خارج از کشور بستگی به این هم داره که شما از کدام یک از لینک های اصلی زیر به اینترنت متصل میشید.