بچه ها تروخدا جواب بدید
من میخوام ADSL بگیرم(ترجیحآ 512 یا 1) و منطقه مخابراتی هم شهید غریبی ((منطقه یک)تهران)
همه میگن گرفتن ADSL از مخابرات یعنی : خریت محض:biggrin1:
داتک هم زنگ زدم میگه پورت خالی واسه اونجا نداریم
-----------------------
شما بگید از کجا بگیرم؟؟؟
پیشگامان؟؟شاتل؟؟پارس اون لاین:biggrin1:؟؟و.......؟؟؟ .
اینم اینترنت 128 مخابرات .....با سرعت افتضاخ
100 رحمت به شاتل
بچه ها شما چجوری سرعت بالا میگیرید ؟ به بیشتر از 128 نمیدن ....
این تستی که دوستمون گذاشتن ماله مخابرات نیست.
به ISP توجه کنید!
نه بابا این با V*P*N تست گذاشته مسعود !این تستی که دوستمون گذاشتن ماله مخابرات نیست.
به ISP توجه کنید!
این چه حرفیه میزنی شما؟! پینگ شانسیه !؟ نگی جایی داداشپینگ شانسیه !!! یعنی اکثرا شانسیه !!
درود .
دوستان یه کارشناس ISP بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .
خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .
شما برو داتک (سرویس های نامحدودش ) رو بگیر بعد بیا اینجا ببینم بازم میگی عصر انتقال داده ها :dدرود .
دوستان یه کارشناس ISP بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .
خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .
شما برو داتک (سرویس های نامحدودش ) رو بگیر بعد بیا اینجا ببینم بازم میگی عصر انتقال داده ها :d
این چه حرفیه میزنی شما؟! پینگ شانسیه !؟ نگی جایی داداش
سرویس های نامحدود چون Share کمتری دارن مثلا 1 به 2 یا 1 به 4 هستن پینگ عالی دارن
هرچی Sharing بره بالا تر پینگ هم میره بالا
سرویس اگه Dedicated باشه که دیگه بهترین پینگ ممکن رو میتونی داشته باشی