بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینم اینترنت 128 مخابرات .....با سرعت افتضاخ
100 رحمت به شاتل :(
1061123059.png

بچه ها شما چجوری سرعت بالا میگیرید ؟ به بیشتر از 128 نمیدن ....

بچه ها تروخدا جواب بدید
من میخوام ADSL بگیرم(ترجیحآ 512 یا 1) و منطقه مخابراتی هم شهید غریبی ((منطقه یک)تهران)
همه میگن گرفتن ADSL از مخابرات یعنی : خریت محض:biggrin1:
داتک هم زنگ زدم میگه پورت خالی واسه اونجا نداریم
-----------------------
شما بگید از کجا بگیرم؟؟؟
پیشگامان؟؟شاتل؟؟پارس اون لاین:biggrin1:؟؟و.......؟؟؟ .

من gf ام شاتل داره راضیه ولی از لحاظ سرعت دانلود ، پینگش زیاد جال نیست .

الویت دوستانی که میخوان ADSL بگیرن داتک باشه ( سرویس های نامحدودش فقط نه حجمی )
از نظر کیفیت و پینگ و پشتیبانی بهترینه اما متاسفانه قیمتش بالاست

پینگ شانسیه !!! یعنی اکثرا شانسیه !!
این چه حرفیه میزنی شما؟! پینگ شانسیه !؟ نگی جایی داداش ;)
سرویس های نامحدود چون Share کمتری دارن مثلا 1 به 2 یا 1 به 4 هستن پینگ عالی دارن
هرچی Sharing بره بالا تر پینگ هم میره بالا
سرویس اگه Dedicated باشه که دیگه بهترین پینگ ممکن رو میتونی داشته باشی

سلام به همگی من از گیتی نت 2 سالی هستش سرویس میگیرم سرعتم رو 60 البته تازگیا تا 120 هم میره تقریبا راضیم از یکی از بچها شنیدم شاتل تا 2 مگ هم سرویس میده بنظرتون چطوره ارزش داره از شاتل بگیرم اصلا تو بازی تاثیری داره یا نه؟

درود .
دوستان یه کارشناس ISP :دی بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .

خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .

درود .
دوستان یه کارشناس ISP :دی بیاد بگه کدوم شرکت بهرین پینگ و سرویس رو برای بازی داره ؟
بعد از کلی تحقیق و جستجو خودم به عصرتلکام (عصر انتقال داده ها) رسیدم ، پینگش خوبه ، سرعتاش هم بالاست .

خودم الان شاتل دارم ، پینگش تو speedtest و اینا خوبه ، تو بازی فیفا 11 هم خوب نشون میده ، ولی تو بازی خوب نیست ، یعنی خوب بود قبلا ، الان 1-2 ماهه بد شده .

اين عصر تلكام رو من دارم استفاده مي كنم.پينگ خوبي به نسبه داره ولي نواسان تو سرويساشون زياده...ثبات ندارن...هم سرعت دانلود و هم پينگ....سرويساشون رو هم دايما گرون ميكنن...

درود .

شما برو داتک (سرویس های نامحدودش ) رو بگیر بعد بیا اینجا ببینم بازم میگی عصر انتقال داده ها :d

شما برو داتک (سرویس های نامحدودش ) رو بگیر بعد بیا اینجا ببینم بازم میگی عصر انتقال داده ها :d

من تست همه شرکت ها رو دیدم ، با کاربرهای مختلفی تو سایتهای دیگه صحبت کردم ، پینگ داتک هم بالاست ، در حقیقت پینگ شاتل بهتره ، شما داتک داری ؟ یه تست بذار .

این چه حرفیه میزنی شما؟! پینگ شانسیه !؟ نگی جایی داداش ;)
سرویس های نامحدود چون Share کمتری دارن مثلا 1 به 2 یا 1 به 4 هستن پینگ عالی دارن
هرچی Sharing بره بالا تر پینگ هم میره بالا
سرویس اگه Dedicated باشه که دیگه بهترین پینگ ممکن رو میتونی داشته باشی

شما پست های صفحه های قبل رو بخونی متوجه می شی منظورم چیه ;)

• Like
Reactions: Gow

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or