بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

خُب یه تست هم از سرورهای دور دست! یعنی آمریکا بذاریم.

دوست عزيز پينگ چيزي نيست كه به فاصله كشورها با هم ربط داشته باشه...به مسير ارتباط اينترنتي و يسري چيزاي ديگه كه خودمم زياد سر در نميارم مربوط ميشه...:d
پينگ اروپا باامريكا زير 50 ms هست ولي با ژاپن خوب نيست ..يا خود من با امريكا 190 ms پينگ ميكنم..ولي با همين باكو 300 پينگ ميكنم...

دوست عزيز پينگ چيزي نيست كه به فاصله كشورها با هم ربط داشته باشه...به مسير ارتباط اينترنتي و يسري چيزاي ديگه كه خودمم زياد سر در نميارم مربوط ميشه...:d
پينگ اروپا باامريكا زير 50 ms هست ولي با ژاپن خوب نيست ..يا خود من با امريكا 190 ms پينگ ميكنم..ولي با همين باكو 300 پينگ ميكنم...

دوست عزیز فقط در ایران اینطوریه
در بقیه کشور ها هر چه مسیر کمتر باشه پینگ بهتره
کلا ساختار اینترنت ایران پر اشکال ترین توجهان هست
من حتی شنیدم که تو کل دنیا برای وصل شدن 'IP میگرده کوتاهترین راه رو پیدا میکنه اما تو ایران به دلایلی بدترین Routing و بلندترین راه رو انتخاب میکنه
هر فردی برای وصل شدن به ایران یا وصل شدن به جایی از طریق ایران کلی مشکل های متفاوت داره

این TTNET که ایران باهاش قرارداد داره بدترین شرکت توی ترکیه هست . به صورتی که خیلی از ترکا خیلی از مواقع با TTNET به اروپا پینگ بالای 160 میگیرند. وقتی به هم میهنی های خودشون همچین سرویسی میدن انظار دارین به ما چی دارن میدن ؟ lol
سیگنال جان داری کاری میکنی که من بیام اصفهان شخصا یک پهنای باند برای تهران بگیرم با این تست هایی که میذاری :Dd:dD:

فِک کنم ارتباط شما با اینترنت از طریق همین TTNET در ایران برقرار میشه! :d

نصف جهانی گفتند ، انتظار دارید جایی که نصف جهان را داره کیفیت ارتباطی خوب نباشه؟! ;)

=======

شوخی کردم ، ربطی نداره به اصفهان. امیدوارم شما هم کیفیت ایده آل یا مورد نظرتون را داشته باشید.;;)

سلام
میدونم! منم که نگفتم به فاصله بستگی داره :( ، اگه این طور بود باید زمان پینگ من با نزدیک ترین سرور عربی 15 میلی ثانیه میشد ( چون فاصله ی من تا نزدیک ترین سرور عربی تقریباً نصف فاصله با سرور باکو هست) در حالی که 240 میلی ثانیست...

کلاً به نظر من زمان پینگ بستگی زیادی به سرویس دهنده ی اینترنت داره و البته بهینه بودن تنظیمات سمت کاربر هم تاثیرات خودش را داره. عامل دیگه هم به نظر من پهنای باند یک سرور و نیز ترافیک دیتا در مسیر به سمت آن سرور خاص هست.

همون طور که دوستمون هم اشاره کردند در دنیا نزدیک ترین سرور برای دانلود یا تست سرعت پیشنهاد میشه. همین الان وقتی شما میخای یه نرم افزار را از بعضی از سایت ها دانلود کنی اون سایت لینک دانلود را از نزدیک سرور در اختیار شما قرار میده.

البته سرور نزدیک تر لزوماً هم به معنای داشتن زمان پینگ پایین تر یا سرعت دانلود و آپلود بالاتر نیست!

=============

تست الان من:

1055972088.png

پينگ اروپا باامريكا زير 50 ms هست

خُب الان از یک سرور در سوئد میخواهیم تست پینگ نسبت به سرور سایت گوگل و یاهو در آمریکا و سرور سایت وزارت ارتباطات در ایران انجام بدیم ببینیم چه طوریه؟!

تست پینگ از سوئد نسبت به سرور گوگل در آمریکا:

iobn6vj6gusvwbf862ke.jpg

http://tools.pingdom.com/ping/?target=www.google.com&o=2&id=3471486

تست پینگ از سوئد نسبت به سرور سایت یاهو در آمریکا:

1xgpcuimme4hkw0db6e.jpg

http://tools.pingdom.com/ping/?target=www.yahoo.com&o=2&id=3471540

تست پینگ از سوئد نسبت به سرور سایت وزارت ارتباطات در ایران:

cysn42c2ydfwddr4d2ex.jpg

http://tools.pingdom.com/ping/?target=www.ict.gov.ir&o=2&id=3471537

زمان پینگ من نسبت به سرور سایت وزارت ارتباطات:

udqyyycikm490nhhqd84.jpg

توضیح

تست هایی که میگم از سوئد انجام میشه به این دلیل است که سرور سایتی که با اون ما تست پینگ نسبت به سرور سایت های مختلف را انجام میدهیم سوئد هست: http://www.maxmind.com/app/locate_demo_ip?ips=83.140.19.25

تست ها را چند بار انجام دادم و نتایج تفاوت چندانی نداشتند و در عکس های بالا نتایج یکی از تست ها را در هر شکل مشاهده میکنید.

آرشیو تست های قبلی انجام شده را هم در لینک زیر تصاویر میتوانید مشاهده کنید. این آرشیو ها نشون میده که زمان پینگ از سرور ما در سوئد نسبت به سرور سایت گوگل در آمریکا از 20 میلی ثانیه تا حدود 160 میلی ثانیه متغیر هست. همچنین زمان پینگ از سرور ما در سوئد نسبت به سرور یاهو در آمریکا از 50 میلی ثانیه تا حدود 170 میلی ثانیه متغیر هست.

من که امید بسیار زیادی دارم وصعیت اینترنت ایران خیلی خوب بشه!

سلام مسعود جان

من هم همین فکر را دارم اما تعبیر من از "خوب شدن وضعیت اینترنت در ایران" دو چیز است: 1- رفع محدودیت پهنای باند برای تمام کاربران 2- کاهش چشمگیر قیمت پهنای باند به طوری که با کشورهای پیشرفته تغییرات چندانی نداشته باشد.

من نظرم اینه که:
در مورد رفع محدودیت پهنای باند ، " شرکت ارتباطات زیرساخت" که در واقع پهنای باند را به مخابرات تحویل میدهد و مخابرات هم در اختیار شرکت های توزیع کننده ی اصلی (PAP) قرار داده یا خودش به کاربر نهایی عرضه میکند ؛ باید پهنای باند اینترنت بین الملل و نیز شبکه ی داخلی را به چندین برابر کنونی افزایش دهد. در حال حاضر پهنای باند ظاهراً 40 گیگابیت بر ثانیه برای ارتباط با شبکه ی بین الملل خیلی کم به نظر میرسد!

مساله ی بعدی که به نظر من ارتباط زیادی با کاهش قیمت اینترنت دارد میزبانی محتوا در داخل کشور هست. توسعه ی دیتاسنترهای داخلی و میزبانی محتوا در داخل ترافیک دیتای گیت وی های بین الملل را کاهش چمشگیری خواهد داد و به نظر میرسد محتوایی که در داخل میزبانی می شود ؛ سرعت و کیفیت دسترسی به آن بالاتر خواهد بود. همچنین پشتیبانی بهتر هم صورت دیگر مساله هست.

از بچه های پارس آنلاین یکی جواب منو بده
اگه ترافیک دوره ی سه ماهه رو مصرف نکنیم، باقیمونده ی ترافیک به دوره ی بعد منتقل میشه؟
آپلود هم جزء ترافیک مصرفی حساب میشه ؟

از بچه های پارس آنلاین یکی جواب منو بده
اگه ترافیک دوره ی سه ماهه رو مصرف نکنیم، باقیمونده ی ترافیک به دوره ی بعد منتقل میشه؟
آپلود هم جزء ترافیک مصرفی حساب میشه ؟

واضحه که نه
آپلود هم معلومه که بله :d فکر می کنم تمام ISPها هم همین طور باشن.
حتی 4 درصد هدر پکت TCP و سربارها هم حساب می شن. از 1 بایت هم نمی گذرن:d

سلام دوستان من نفهمیدم چرا اینترنت دارای حجم میشه توضیح بدید برای چی

سلام
خیلی سادست! منظور از حجم ؛ کل مقدار ترنسفر دیتا یا انتقال داده توسط شماست! ترنسفر دیتا شامل ارسال و دریافت (یا به تعبیر دیگر آپلود و دانلود) در اینترنت میشود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or