بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این حدیث رو از من داشته باشید:
دیال آپ بهتر از فن آوا هست!
مسعود (ع)

.......
با نزدیک شدن به 16 آذر گذارش شده که تعدادی کوسه و لنگر انواع قایق و کشتی و تراکتور و... به سوی کابل های اینترنت ایران هجوم بده اند!
پس منتظر اوناع و اقسام مشکلات باشید.
من فک کنم از الان کابلای ما داره میترکه ! :دی

Colasoft Ping Tool برای بدست آوردن پینگه.من از این استفاده میکنم و همیشه پینگمو دقیق بصورت نمودار نشون میده.آدرس سایت یا آی پی رو بنویسن و بعد روی دکمه استارت پینگ بزنین مثلا www.google.com یا 4.2.2.4.درقسمت پایین سمت چپ، مین و ماکس و میانگین رو براتون میزنه. فقط قبل از تست تمام پهنای باند رو خالی کنین.
http://www.colasoft.com/ping_tool/

از دوستان کسی میتونه توضیحی در مورد عکس پایین ارائه بده؟ :)

31404861690718795652.png

نکته: پینگ من 335 هست.

سیگنال جان یک امار برای من بگیر لطفا که این شرکت ارتباطی با شرکت های تهران داره ؟ یا چطور میشه از پهنای باند این شرکت در تهران استفاده کرد ؟

thx

به نام خدا

با سلام خدمت شما و دیگر دوستان

اون مورد را امروز من پیگیری کردم اما متاسفانه منتفی است! و شرکت مذکور در تهران و شهرهای دیگر غیر از اصفهان ارائه ی پهنای باند ندارد. دوستمون "مسعود" درست گفتند.
با این وجود من کم و بیش اینجا حضور دارم تا نتایج شما و خودم را مقایسه کنم.

تست الان از سرور باکو:

1053967208.png

به نام خدا

با سلام خدمت شما و دیگر دوستان

اون مورد را امروز من پیگیری کردم اما متاسفانه منتفی است! و شرکت مذکور در تهران و شهرهای دیگر غیر از اصفهان ارائه ی پهنای باند ندارد. دوستمون "مسعود" درست گفتند.
با این وجود من کم و بیش اینجا حضور دارم تا نتایج شما و خودم را مقایسه کنم.

تست الان از سرور باکو:

1053967208.png
سرعت دانلودت چنده شما ؟!

این ISP جدیده ؟! چه پینگی !!!!

آقا این آسمان فراز سپاهان کجاست.
تا چه سرعتی بد سرویس می ده؟
وایرلس هست یا همین ADSL 2 خودمون.
اگر می شه راهنمایی کنید.

سلام :)
این شرکت چند سال است در اصفهان تاسیس شده و پهنای باند را به صورت بی سیم استاندارد وای-فای به شرکت ها و موسسات بزرگ در سطح شهر اصفهان و تعدادی از شهرستان های اصفهان ارائه میدهد.
کاربران خانگی در سطح شهر اصفهان نمیتوانند از پهنای باند این شرکت استفاده کنند اما در برخی از شهرستان های اصفهان ممکن است بتوانند از این شرکت پهنای باند بگیرند.

از دوستان کسی میتونه توضیحی در مورد عکس پایین ارائه بده؟ :)

31404861690718795652.png

نکته: پینگ من 335 هست.

مثل اینکه بچه های اینجا حال فکر کردن ندارن :دی
خوب خودم میگم. منظورم Blubber_Boy هست که پینگش 8 هست و چنین چیزی خیلی عجیبه. آخه من خودم تو شبکه محلی LAN کابل کشی شده وقتی کانتر بازی میکردم، پینگ بقیه با سرور چیزی حدود 20-25 بود. حالا پینگ 8؟ :دی
فکر کن با همچین پینگی بری سراغ آنلاین گیمینگ :دی

مثل اینکه بچه های اینجا حال فکر کردن ندارن :دی
خوب خودم میگم. منظورم Blubber_Boy هست که پینگش 8 هست و چنین چیزی خیلی عجیبه. آخه من خودم تو شبکه محلی LAN کابل کشی شده وقتی کانتر بازی میکردم، پینگ بقیه با سرور چیزی حدود 20-25 بود. حالا پینگ 8؟ :دی
فکر کن با همچین پینگی بری سراغ آنلاین گیمینگ :دی
او راست میگی هواسم نبود !!! SHIT !!! :-o:-o:-o:-o

اینم تست من

1054732469.png

:d:d:d
1054735995.png

:d:d:d

جهان زیر دریای اینترنت (کابل های فیبر نوری):

fk90dcsewthot43hk49o.jpg

لینک های اصلی ارتباط با اینترنت ایران:

f6wkmqf87mq6krgtjj9o.jpg

منبع جدول بالا سایت فناوری اطلاعات "ایتنا" بوده و مربوط به سال قبل است و ممکن است در حال حاضر تعداد این لینک ها افزایش پیدا کرده باشد.

تست های الان:

سرور گوگل:

2oqivictj2djithg0xt.jpg

انگلیس:

1055414608.png

این TTNET که ایران باهاش قرارداد داره بدترین شرکت توی ترکیه هست . به صورتی که خیلی از ترکا خیلی از مواقع با TTNET به اروپا پینگ بالای 160 میگیرند. وقتی به هم میهنی های خودشون همچین سرویسی میدن انظار دارین به ما چی دارن میدن ؟ lol
سیگنال جان داری کاری میکنی که من بیام اصفهان شخصا یک پهنای باند برای تهران بگیرم با این تست هایی که میذاری :Dd:dD:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or