بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این هم تست من از همون سروری که ایشون گذاشتند و چند تا سرور دیگه

1051978979.png

1051980225.png

1051983892.png

سیگنال جان یک امار برای من بگیر لطفا که این شرکت ارتباطی با شرکت های تهران داره ؟ یا چطور میشه از پهنای باند این شرکت در تهران استفاده کرد ؟

thx

سیگنال جان یک امار برای من بگیر لطفا که این شرکت ارتباطی با شرکت های تهران داره ؟ یا چطور میشه از پهنای باند این شرکت در تهران استفاده کرد ؟

thx

قبلاً در این مورد سوالاتی از یکی از مدیران شبکه ی این شرکت داشتم. پاسخی که ایشان دادند این بود که در سطح شهر اصفهان و تعدادی از شهرستان های اصفهان پهنای باند را عمدتاً به شرکت ها و موسسات و معدود هم برای کاربران خانگی ارائه میدهند. اصولاً یک شبکه ی بی سیم وای-فای هست که در اصفهان و تعدادی دیگر از شهرستان های اصفهان دارای چندین دکل بوده و با یکدیگر ارتباط دارند.

این خبر نشان میده که این شرکت ظاهراً در سال 1383 تاسیس شده و اختصاصی برای اصفهان هست: http://www.itiran.com/?type=news&id=1398

البته من خودم تا حدودی شک دارم. تست زیر از من نیست و در آدرس تاپیکی که دوستمون "مسعود" دادند قرار داشت که نشان میده ظاهراً از تهران انجام شده (با توجه به فاصله):

972307744.png

یا اینکه از همان اصفهان انجام شده اما اطلاعات سایتی که speedtest.net داده های مربوط به IP ها را دریافت میکنه به روز نبوده ( چون توی این سایت نوشته شده که اطلاعات IP هایی که تست میدهند را هر ماه به روز میکنه و از سایت منبعش دریافت میکنه)

-------------

با این تفاسیر در این مورد بازم سوال میکنم و اگه اطلاعات جدیدی کسب کردم و اینکه در تهران هم امکان ارائه ی پهنای باند دارند یا خیر ؛ حتماً به شما اطلاع میدم. :)

من تهران هستم اما فاصله رو 550mi میزنه o0

من خودم بیشتر احتمال میدم که از اصفهان باشه اون تسته. تست هم ظاهراً از منزل هست.
من خودم هم یه موقعی آدرس IP م را توی تهران نشون میداد یه سایت در حالی که من اصفهان هستم. این قضیه به نظر من به خاطر IP دینامیک و استاتیک بودن هست و اینکه IP اکثر ماها " دینامیک" هست.

تست الان ساعت 5:20 بعدازظهر:

انگلیس:

1052751840.png

فرانسه:

1052753657.png

منتظر نباشیدکه توی تهران و بقیه شهرستان ها بتونید از isp دوستمون سیگنال استفاده کنید.
اگر در اصفهان هستید بسم الله و گرنه بیخیال!
مثلا من از شرکت ماکسنت که زیر مجموعه آسیاتک تهران هست سرویس میگیرم.
خود آسیاتک به مشترکینش به زحمت 1 مگ رو میده اما ماکسنت به 128 ها هم یک مگ دانولد و 384 آپلود میده!

سلام دوستان من از فن آوا سرویس میگریم 256 ماهی 30 هزار تومان به نظر شما خوب هست ثانیه ای 20 کیلو بایت!
این حدیث رو از من داشته باشید:
دیال آپ بهتر از فن آوا هست!
مسعود (ع)

.......
با نزدیک شدن به 16 آذر گذارش شده که تعدادی کوسه و لنگر انواع قایق و کشتی و تراکتور و... به سوی کابل های اینترنت ایران هجوم بده اند!
پس منتظر اوناع و اقسام مشکلات باشید.

با این تست هایی که هی میگیری میذاری فقط دل مارو اب میکنی :((=((:(
راستی منتظر اون اطلاعاتی که قرار شد بپرسید هستم :)

طوری نیست! :d

تست های الان :d :

انگلیس:

1053303623.png

فرانسه:

1053305589.png

اون اول متنم را شوخی کردم ، باشه به زودی پیگیری میکنم و اگه اطلاعات مفیدی کسب کردم حتماً بهتون اطلاع میدم!

منتظر نباشیدکه توی تهران و بقیه شهرستان ها بتونید از isp دوستمون سیگنال استفاده کنید.
اگر در اصفهان هستید بسم الله و گرنه بیخیال!
مثلا من از شرکت ماکسنت که زیر مجموعه آسیاتک تهران هست سرویس میگیرم.
خود آسیاتک به مشترکینش به زحمت 1 مگ رو میده اما ماکسنت به 128 ها هم یک مگ دانولد و 384 آپلود میده!

راستش من خودم هم با نظر شما موافق هستم اما برای اینکه مطمئن شوم بازم بیشتر تحقیق میکنم. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or