بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

درود .
دوستان وقتی داری دیال میکنی شرکت متوجه میشه با چه شماره ای یه یوسر داره دیال میکنه ؟ :دی
مخصوصاً داتک :دی

99% میقهمن.
اون یک درصد هم باز میفهمن ولی ممکنه تو اون لحظه نفهمن یا متوجه نشن.:biggrin1:
با اکانت بقیه برین خیلی تابلو میفهمن:biggrin1:، نکنین بهتره . عواقب خوبی هم نداره. تو برگ قرارداد که یه نسخش دستتون هست نوشته چیکار میتونن بکنن در صورت انجام این کار!

:d
1736631734.png
:d
:d:d:d:d
:d:d:d:d:d:d
:d:d:d:d:d:d:d:d

آخرین ویرایش:
دوستان طرفای آزادی ه خراب شده isp که ping خوب داشته باشه چیه؟ الان مخابرات دارم تا ۱۰۰۰ هم میره. فقط واسه بازی آنلاین می خوام ممنون میشم کمک کنید

دوستان طرفای آزادی ه خراب شده isp که ping خوب داشته باشه چیه؟ الان مخابرات دارم تا ۱۰۰۰ هم میره. فقط واسه بازی آنلاین می خوام ممنون میشم کمک کنید
اوه اوه!! هزار!!؟؟ مال من 400 تا 500 هستش اعصاب نذاشته واسم!! اگه تهرانی که کلی شرکت هست ! آسیا تک یا صبانت شنیدم خوبه!

داداش من اسیاتک هستم تا حالا هم کلی isp عوض کردم میتونم بگم که اسیاتک پینگش عالیه ولی امان از موقعی که یه مسکل پیش بیاد اونوقت اشغالترین پینگ رو داره

وای امروز رفتم مخابرات این ADSL کمتر از Dial up شون رو قطع کردم! اول گفتم ۲مگ می خوام انگار بهش فحش دادم! گفت برو با رئیس صحبت کن اونم گفت فقط به اساتید و پزشکان می دیم اونم ۵۱۲! گفتم : ;;) بعدم قطعش کردم حالا زنگ زدم شاتل خیال خودمو راحت کنم
حالا نمی دونم این مخابراته کی قطع میشه من که هنوز وصلم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or