بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا من میخوام یه 2و3 روز برم تو کویر چادر بزنم تا حداقل چند روز اعصابم راحت باشه :d
پینگ با 4.2.2.4 رو 110 تا120 ولی شدیدا تو بازی تاخیر دارم ...یکی من میتونه روشن کنه
باور کنید دیگه نمیدونم چه خاکی بر سر کنم:d
میثم COD میزنی درسته ؟

ببین ممکنه پینگ با 4.2.2.4 کمتر یا بیشتر از چیزی باشه که تو COD هست من پینگم با 4.2.2.4 حدود 290 -300 هست ولی با سایت call of duty حدود 200 ـه

:( امروز صبح از شهراد گرفتم دان اسپيدش ٢.٠٣ است ولى چرا انقدر آشغاله هى كه قطع ميشه هيچ نتو نستم حتى ps رو آپديت كنم براى همه نابوده يا فقط من :(

دوستان میخوام آواگستر بگیرم نظرتون چیه
تبلیغاتش میگه اگه از سرویس adslـــتون ناراضی هستید زنگ بزنید بدون هزینه آواگستری شوید(جریانش چیه)

:( امروز صبح از شهراد گرفتم دان اسپيدش ٢.٠٣ است ولى چرا انقدر آشغاله هى كه قطع ميشه هيچ نتو نستم حتى ps رو آپديت كنم براى همه نابوده يا فقط من :(
منم مشكل دارم ping خوبه ولي تأخير داره تو بازيا
راستي تو test connection ps3 اين your router may not support ip fragments نميده؟

امروز سرویس نتمو عوض کردم ( طرح طلایییو اینا ) , تو روز ریت دانلودم بین 180 تا 200 بود , پینگ تایمم نرمال و ثابت ! اما انگار تو شب اوضاع زمین تا آسمون فرق میکنه .. پینگم افنضاح میشه , سرعت دانلودم که بین 30 تا 50 متغیره
lwwy1abb8kv4cd7bj.jpg

من با این 4.2.2.4 پینگ 140 میگیرم ولی هر وقت میرم انلاین تو تانگل وحشتناک نشون میده
پینگ خودتو نگاه نکن مهم نیست
از یکی دیگه بپرس اون بهت میگه
مثلا من نگاه میکنم میبینم پینگم 700 ــه !!!!
بعدش از یکی میپرسم میگم پینگم چنده نگاه میکنه میگه 90 !!!!
به راحتی هم میتونم بازی کنم

---------- نوشته در 06:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:44 PM ارسال شده بود ----------

مال من 300 ــه به راحتی بازی میکنم.
با همین 4.2.2.4

دوستان من می خوام adsl بگیرم و انلاین هم بازی می کنم!این شرکت ایکام شبکه اینترنت ایکام ADSL 512 / wireless 1024 و عصر تلکام قیمتشون خوبه می خواستم ببینم کسی با این 2 شرکت کار کرده و می دونه چجوری هستند؟و ایا 512 بدرد بازی می خورن؟
من سهروردی شمالی هستم و مرکز بهشتی اگر دوستان راعنمایی کنند از چه شرکتی بگیرم که خوب باشه و قیمتش مناسب باشه و البته شبانه هم سرعتش خوب باشه برای دانلود ممنون میشم راهنمایی کنید؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or