vahid3plove
کاربر سایت
خداییش هر کی گفته گل گفته که اطلاعات رو تو نت ایران با خر جابجا میکنن.....(در ادامه شما رو به امضام متوجه میکنم)
به ایشون باید گوشزد کرد که وزارت مطبوعشون مرجع قضایی نیست که سرخود تصمیم گرفته باشه که همچین چیزی قانونی هست یا خیر، کار خودشون غیرقانونی و تضییع کننده حقوق میلیونها ایرانی هست!وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت گفت: قطعی VPN، ربطی به راهاندازی شبکه ملی ندارد و اساسا استفاده از *** خلاف قانون است.
بلههههههههههههههههههههه:groupwave:ntopic::nospam::gunner::gunner:
ops:
البته با عرض شرمندگی![]()
بازم جای شکرش باقیه بهت دادن به من که با کارت دانشجویی هم ندادند در ضمن حرف الکیه تو برو تو مودم ببین دان استریم رو چند بستن احتمال 100 درصد 256 دادن چون 512 فقط فقط به شرکت های دولتی میدن تازه باید برن نامه از منطقه کل بیارن به شما هم 256 دادن نگاه کن متوجه میشی فقط حواست به قبض باشه پول 512 نگیرن اگه گفتن 512 میدنن سرکارت گذاشتن اخرش 256 هست همینی که بهت دادنیه چیز براتون بگم ببینید انسان باید چقدر ............ باشه
رفتم پیش رییس مخابرات بهش میگم به من اینترنت 512 دادین چرا داره با 30 دانلود میکنه باید حداقل 64 باشه یه زنگ زده یه جایی نمیدونم کجا
بعدش میگه مشکلی نیست طبیعیه سرعت دانلود 512 باید بین 6.4 کیلوبایت تا 64 ماکزیمم باشه ما رو بگی داشتم میترکیدم کم مونده بود جفت پا برم تو صورتش
بهش میگم مرد حسابی سرعت 6 کیلو باین که میشه دایال اپ میگه نه همین که من میگم درسته
شما جای من بودید چه کار میکردید ؟
نه 512 هست الان یه 5 ماهی هست دارم این ماه سرعت نابود شدهبازم جای شکرش باقیه بهت دادن به من که با کارت دانشجویی هم ندادند در ضمن حرف الکیه تو برو تو مودم ببین دان استریم رو چند بستن احتمال 100 درصد 256 دادن چون 512 فقط فقط به شرکت های دولتی میدن تازه باید برن نامه از منطقه کل بیارن به شما هم 256 دادن نگاه کن متوجه میشی فقط حواست به قبض باشه پول 512 نگیرن اگه گفتن 512 میدنن سرکارت گذاشتن اخرش 256 هست همینی که بهت دادن
اهان پس الان که اینطور شده دان استریم تو مودم ببین شاید اوردن رو 256 چون مخابرات یه جوریه که نابود نمیشه یعنی هر سرعتی بدن همیشه همونهنه 512 هست الان یه 5 ماهی هست دارم این ماه سرعت نابود شده
نگاه کردماهان پس الان که اینطور شده دان استریم تو مودم ببین شاید اوردن رو 256 چون مخابرات یه جوریه که نابود نمیشه یعنی هر سرعتی بدن همیشه همونه
میگم پارتی داری برا ماهم جور کنا

سلام دوستان!
یه سوال:
من میخواستم از Shatel بگیرم که پورت خالی نداشت و الان به Pars Online سفارش دادم!
میخواستم بدونم اگه اینم نداشت از کجا بگیرم خوبه؟!
الان کسی اینجا از P O گرفته؟!چند روزه زنگ میزنن و چند روزه میارن؟!
من پریروز سفارش دادم فعلا خبری نیس!![]()

داداش مال من ۲ هفته طول کشید. حداقل ۱۰ روز کاری طول میکشه.