بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

وای امروز رفتم مخابرات این ADSL کمتر از Dial up شون رو قطع کردم! اول گفتم ۲مگ می خوام انگار بهش فحش دادم! گفت برو با رئیس صحبت کن اونم گفت فقط به اساتید و پزشکان می دیم اونم ۵۱۲! گفتم : ;;) بعدم قطعش کردم حالا زنگ زدم شاتل خیال خودمو راحت کنم
حالا نمی دونم این مخابراته کی قطع میشه من که هنوز وصلم :d
با پیوستن به شاتل اینترنت دیال اپ رو تبدیل کردی به تلگراف !‌

پینگ من که بین 290 تا 360 متغیره...!!!! دوستان شروع شد...!!!!:d==>:|
فکر نکنم ماله من تکون بخوره !‌ روز 250 شبا 200 سرعت دانلود !‌ پینگ هم راضی هستم :‌ 250 با 4.2.2.4 با بعضی جاها هم 150 !
مگه چند روز دیگه چه خبره؟ اصلا کیفیت اینترنت ایران چه ربطی به تقویم داره؟
yahoo_22.gif
[2]

یه بلایی سر اینترنت اوردن که ربطی به پینگ و اینا هم نداره من تو:d خیار 3 :d پینگم با سرور المان مثلا 120 هست ولی تو بازی شدیدا و عمیقا تاخیر دارم
البته شایدم برای من اینجوری باشه ....time out هم اصلا ندارم

سلام دوستان
یه شرکت خوب میتونید برای سرویس اینترنت وایرلس لطفاً به من معرفی کنید ممنونم.:x
اینترنت ماهواره ای مجازه یا نه؟

سلام:دی دوستان:دی من نتم 128 مخابراتی بود ارتقاع دادیم به 256 با هزار و 6 تا بد بختی کارت دانشجویی و فلان:دی اصلا تو این یه هفته هیچ تغییری نکرده در حالی که گفتن در عرض 24 ساعت ارتقاع پیدا میکنه.....240 ساعت گذشته روز به روز بد تر میشه خدا شاهده این پست رو هم دارم با بدبختی میدم...

من از صبانت سرویس میگیرم kb128 ماهانه 5 gig حدود 19000 تومن سرعت دانلودم بین 50 تا 100 هست میخواستم ببینم نسبت به بقیه دوستان که از شرکت های مختلف سرویس میگیرن چه جوریه؟

دیشب پینگ من رفت رو 700 البته وقتی از ایران خارج میشد !‌ با تهران هم 190 بود ولی تریس که میگرفتم تا زیرساخت و اونور ها 30 میلی ثانیه بود ! عجب !‌ آخر ورورد شخص محترم رو به اینترنت ربط دادن ! بابا اینا دیگه کین !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or