بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مگه هرچی حیلی گرون باشه نمیتونه بد باشه ؟
:)) اگه شاتل داری بدون مزخرف ترین نت ایران رو داری و شاتل 2 ماه اول فقط خوب هست بقیش فقط پول میگیره نت نداری :))

من الان 8 ماه هست 128 شاتل دارم توی کل این 8 ماه فقط یه بار قطعی داشت اونم 5 ساعته بود و عذرخواهی کردن . یه گیگ ترافیک ه رایگان دادن
باهاش راحت هم انلاین بازی میکنم
اینم speedtest ام.:

نمیدونم از این بهتر دیگه چیزی نمیخوام.
حالا شما چرا این حرف و میزنی؟؟؟؟

بزرگ ترین اشتباه دنیا رو کردی!با قانون Fair Use Policy اگه زیاد دانلود کنی سرعت رو خیلی میارن پایین.اینجارو بخون
/www.shatel.ir/services/adsl/fairusepolicy
نه من خودم سرویس نامحدود دارم ماه پیش 18 گیگ دانلود کردم سرعتم 5 شده بود (اولش 90 کیلو بایت بود)اگه زیاد دانلود نکنی سرعتت عالی میمونه و تازه نامحدود هم هست.
آقا تروخدا اذیت نکن! من الان به خاطرشون چند روزه اینترنتم قطعه بعد قراره هفته دیگه احتمالا برام وصل کنه اگه بد باشه که زنده مرگ میشم :(
پینگش چطوره؟ :( نامحدود گرفتم
پینگ من که طرفای 288 هست تا 240 هم میره.
من فکر نکنم به صورت میانگین در روز بیشتر از یه گیگ استفاده کنم. به نظرتون منم شامل میشه این قانون مسخره؟
پینگش با سرور های اروپا چطوره؟ می خوام WoW بازی کنم :((

خوبه فقط فایلهای حجیم رو دانلود نکن که به سرنوشت من گرفتار نشی اگه هم میخوای دانلود کنی اشکال نداره دانلودشون کن.ممکنه نرم افزارشون تو رو یک یا دو روز محدود کنن بعد دو روز دانلود نکنی درست میشه.>:d<

:-o:-o:-o

خیلی ممنون. حالا منتظرم وصل کنن ببینم چطوره همینجا نتیجرو میگم.

تو کل ایران 1 نفر نیست که از این کلاه بردار بزرگ ( شاتل) راضی باشه من خودم ازش art6 میگرفتم
======================================================

اینم از تست ما :d
i204079_capturea.png

سخن های یکی از قربانیان شاتل :دی :من دیوونه 2 سال شاتل داشتم الان .. اصلا ازش راضی نبودم بالاخره حاضر شدم فحش و کتک خانواده رو بخورم ولی از این شرکت بکشم بیرون .. در هر صورت ما الان خیلی راحتیم ...

کسانی که از شاتل می نالن:
پست منو خوندین؟؟؟؟ پست 8957؟؟

خوب دادا اول كه سرويس دهي اينا تو هر قسمت هر شهر فرق مي كنه چه برسه به اينكه شهر به شهر يا استان به استان!!
ما هم داريم و استفاده مي كنيم ديگه!! چون براي شما خوبه براي ما هم خوبه؟!
بعد پينگ داخلي 72 خوبه؟!

خوب دادا اول كه سرويس دهي اينا تو هر قسمت هر شهر فرق مي كنه چه برسه به اينكه شهر به شهر يا استان به استان!!
ما هم داريم و استفاده مي كنيم ديگه!! چون براي شما خوبه براي ما هم خوبه؟!
بعد پينگ داخلي 72 خوبه؟!

اکثر مردم تا ببینن دارن پول 128 میدن و سرعت دانلودی مافوق 128 دارن معلومه میگن عجب نت خوبی ولی از بقیه ماجرا خبر ندارن.

سلام. دوسنان یه isp خوب معرفی کنن واسه دانلود مشکل نداشته باشه . این شاتل اعصاب واسه ما نذاشته . شب اول دوره این ماهم بود حدود 1gb دانلود کردم فرداش دیدم بن شدم سرعتم شده 7kb. یکی نیست بگه حرومزاده ها بگین اصلا دانلود نکنین خیال مارو راحت کنین .

اخه از شاتل چی میدونی ؟ من توی خود شاتل هم کار کردم میدونم چه مزخرفایی هستن.

خب شما که توی شاتل کار کردی و میدونی منو در جریان بزار با این تفاسیری که من گفتم مشکل چیه؟؟؟ چرا باید نا راضی باشم؟؟؟؟
خوب نیست آدم رو باد هوا حرف بزنه . من با مدرک دارم میگم که با این وضعیت خوب چرا بد میگید از این شرکت بعد شما میای همین جوری میگی خوب نیست؟؟؟

اکثر مردم تا ببینن دارن پول 128 میدن و سرعت دانلودی مافوق 128 دارن معلومه میگن عجب نت خوبی ولی از بقیه ماجرا خبر ندارن.
.لطفا منو در جریان این بقیه ی ماجرا قرار بده!

خب شما که توی شاتل کار کردی و میدونی منو در جریان بزار با این تفاسیری که من گفتم مشکل چیه؟؟؟ چرا باید نا راضی باشم؟؟؟؟
خوب نیست آدم رو باد هوا حرف بزنه . من با مدرک دارم میگم که با این وضعیت خوب چرا بد میگید از این شرکت بعد شما میای همین جوری میگی خوب نیست؟؟؟

.لطفا منو در جریان این بقیه ی ماجرا قرار بده!

عزيز شما نظر منو خوندين!؟
فكر مي كنين شاتل همه جا يجور عمل مي كنه؟!
فگر مي كنين چون براي شما خوبه براي همه خوبه!؟
ما نگفتيم شما شكايتي داشته باش!! وقتي راضي هستي خوب خوش به حالت اما ما راضي نيستيم!! ساعت 1 مي شه باس جمع كنيم بريم!! توي روز هم پينگ داريم فضا به علاوه كلي ديلي!! آخه از كجاش راضي باشم!!؟ از اين كه توي روز داره بهم سرعت 250 مي ده و حجمم سه سوت مي ره و دوباره مجبورم براي هر گيگ 5 تومن بدم؟!
از پشتيبانيش كه قديما يكم هواي ادمو داشتن ولي الانا هرچي مي گي مي گن طبيعي هست؟!

واسه من شاتل از نظر پینگ ریـ*ه :d از ساعت 10 صبح تا ساعت 10 شب پینگ بین 800 تا 400 میچرخه ! تا حالا شده اومده رو 2000 که وسط بازی با دادن فحش به کل مسئولان شاتل از بازی خارج شدم و با 4.2.2.4 پینگ گرفتم دیدم رو 2000 ـم ! :| فقط از ساعت 10 شب به بعد پینگ میاد رو 250 اینا که قابل بازی میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or