بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من همین الان:

ra11dbj2jehr5z81ltna.png

مسعود جان شما که سرویست به این خوبی هست از چی ناراضی هست؟:d
من اگه تست بگیرم الان بزارم باید بشینی به حالم گریه کنی(این چند روزه هم که پینگم زیر 400 نیومده):(

سلام دوستان
من یه 6 7 سالی هست از داتک سرویس دارم و راضی بودم ازش الان یه 1 ماهی هست که پینگ تایم واقعا بازی در اورده
400 600 یا 1200 اینا میچرخه قبلا 170-250 بود این مشکل کلی هست یا برا من هست؟
از دوستانی که در تهران هستن و داتک دارن لطف کنن وضعیت خودشون رو اعلام کنن ببینیم چجوریه

تو CMD تايپ كن :‌Tracert 4.2.2.4 ! عكسشو بذار !‌

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

مسعود Max Tx Power چيه و چرا منفي 38 dBm\Hz هست ؟‌؟‌؟‌

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

ماله منم هفته قبل 150 بود الان شده 450 !!‌ زنگ زدم گفتن مشكل از اصفحان هست !‌تو صفحه قبلي توضيح دادم

حمید جان اینم tracert هایی که گفته بودی:

حالت خوبش:

38137024718544148038.gif

حالت خرابش:

78095850242456775409.gif

یه سوال دارم
میشه بگین این Tracert چطوریاس و این پینگ هایی که تو 3 قسمت نشون میده هر کدومشون چیو نشون میدن ؟

مسیریابی هست . مسیر هایی که اینترنت شما طی میکنه تا به اون ایپی برسه رو نشون میده . هر 3 قسمت ، در واقع پینگ اون ایپی هست که 3 بار انجام میشه

• Like
Reactions: Corrinne Yu
دلیل اینهمه نوسان پینگ چیه میتونه یکی یه توضیح مختصر بده؟

دلیل های مختلفی داره ، مثل :
شلوغی بیش از حد لاین ها یا همون کمبود پهنای باند

روتینگ یا مسیر یابی های بد

دچار مشکل شدن لاین ها از طریق تخریب یا خسارت دیدنشون ( مثل اون مورد که نهنگ ها ، فیبر ها رو میل میکردند در خلیج فارس {مثلا} )

انتخاب مسیر های نامناسب برای عبور پهنای باند توسط مسئولین

مشکلات مودم
و ... .

دلیل های مختلفی داره ، مثل :
شلوغی بیش از حد لاین ها یا همون کمبود پهنای باند

روتینگ یا مسیر یابی های بد

دچار مشکل شدن لاین ها از طریق تخریب یا خسارت دیدنشون ( مثل اون مورد که نهنگ ها ، فیبر ها رو میل میکردند در خلیج فارس {مثلا} )

انتخاب مسیر های نامناسب برای عبور پهنای باند توسط مسئولین

مشکلات مودم
و ... .

من میگم فقط پهنای باند و بس! این برام ثابت شده!
پینگ من وقتی میرسه با 2000 دیگه روترینگ و... تاثیرش فوقش 50 میلی ثانیه هست نه 1950 میلی ثانیه!

---------- نوشته در 04:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 AM ارسال شده بود ----------

مهم!!!!!!!....................................................................مهم!!!!!!!!!
مژده به تمام تهرانی های عزیز و همچنین تبریزی های! فعلا این دو شهر!
یک شرکت جدید وایرلس کشف کردم که اگر تست پینگشو بذارم کرک و پر همه میریزه پایین و رسما فک ها هم به دنبالش!!!!
این شرکت با لندن پینگ 1 میلی ثانیه داره!!!!! برین حال کنید!!!

اینم تست:
1445085423.png

http://www.speedtest.net/result/1445085423.png

آدرس شرکت:
http://www.i-net.ir/about.aspx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or