بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یک ساعت هم طول نکشید

13139626021.gif

(:|
يه عكس از بخش Statics مودمت بذار ! اگه مودمت ديسكانكت يا خاموش و روشن شده !!!!‌بدون كه به خاطر تغيير IP بوده منم آسياتك داشتم كه دستش با مخابرات استان فارس تو يه كاسه بود !!!‌بهضي وقتا پينگم با 4.2.2.4 ميشد 150 ولي 95 درصد مواقع رو 400 بود !‌هي مودمو خاموشو روشن كن و هي دوباره لينك بگير تا IP گيرت بياد كه پينگش كمتره !

بعضی شرکتا شبا دست به تعمیرات و آپدیت می زنن ، شاید باسه اون باشه ، شبای دیگه هم تو همین تایما تست کن.
تعمیرات؟ عمرا! پهنای باند ندارن.

بعضی شرکتا هستن که همیشه شبا نتشون رو خراب میکنن
این یک واقعیت روزانه است:
ساعات اولیه ی روز تا شب پینگ بین 500 تا 300 هست،شب:1000تا1200:|
کاملا درسته.

یک ساعت هم طول نکشید
حالا راحت بگیر بخواب! :d

بعضی شرکتا شبا دست به تعمیرات و آپدیت می زنن ، شاید باسه اون باشه ، شبای دیگه هم تو همین تایما تست کن.
بيشتر شركتا به شبانه كه ميرسن پينگشون ميتركه !‌ برو يه ISP ديگه كه شبا پينگش نتركه !‌البته اگه هر شب اين موقع پينگت اينجور ميشه !

با سلام ........خواهشا راهنمایی کنید .....الان 1 هفته هست که اینترنتم قاطی کرده پینگم که شدیدا نوسان داره بعد من 1 ساعت یا بیشتر کار می کنم اینترنتم قطع میشه وسریعا هم وصل میشه....بعضی اوقات افت سرعت شدید هم پیدا میکنه........isp هم از این صبانت گور به گوریه........البته 1 هفته هست که اینجوری شده

يه عكس از بخش Statics مودمت بذار ! اگه مودمت ديسكانكت يا خاموش و روشن شده !!!!‌بدون كه به خاطر تغيير IP بوده منم آسياتك داشتم كه دستش با مخابرات استان فارس تو يه كاسه بود !!!‌بهضي وقتا پينگم با 4.2.2.4 ميشد 150 ولي 95 درصد مواقع رو 400 بود !‌هي مودمو خاموشو روشن كن و هي دوباره لينك بگير تا IP گيرت بياد كه پينگش كمتره !

تو این دهات ما هم آسیاتک سرویس میده، تقریبا از همون ساعتی که شبانه ی آسیاتک شروع میشه پینگ منم منفجر میشه. از صبح ساعت 8.30 هم تا دم افطار خرابه، فقط 5-6 ساعت در روز مثل آدمه، بخدا دهات ِ این خراسان جنوبی، عجب جهنمیه.

13139656741.gif

تو این دهات ما هم آسیاتک سرویس میده، تقریبا از همون ساعتی که شبانه ی آسیاتک شروع میشه پینگ منم منفجر میشه. از صبح ساعت 8.30 هم تا دم افطار خرابه، فقط 5-6 ساعت در روز مثل آدمه، بخدا دهات ِ این خراسان جنوبی، عجب جهنمیه.

13139656741.gif
داداش شرمنده ! بورو تو Statics بعدشم ADSL ! از اونجا يه عكس بزار !‌

اينم شبانه عصر تلكام....
speedtest اصلا باز نميشه بتونم تست بگيرم...:d
ولي با kernel.org كه معيار خود isp ها هست...سرعت اينيه كه ميبينيد...روز230 ...شب6:(
مشخصه اين محدوديت رو خودشون ميذارن.....اگه واقعا فرض بگيريم به قول isp ها چون ساعت رايگانه همه ميزنن دانلود ..همه دارن با اين سرعت دانلود ميكنن يعني 6 كيلوبيت...كاربر ميبينه تو 4ساعت شبانه فقط 10 مگ تونسته دانلود كنه...با كلي اتلاف برق و اصطحلاك پي سي...مغز خر نخورده هر شب اين كارو كنه...چقدر بايد به شعورمون توهين شه...تا كي...!!!؟به خدا خسته شدم...يكي بياد منو بكشه...

داداش همين كه سوالتو ميپرسي خودش يه دنيا هنره !‌ ممنون !‌وايرلس يعني بيسيم !‌ يه مودم بيسيم داره كه امواج رو دريافت ميكنه ! ولي ADSL از خط تلفن استفاده ميكنه !‌
از قدیم گفتن سوال کردن عیب نیست .... ( یه همچین چیزی ! ) !
وایر یعنی سیم! لس هم یعنی کم یا بدونه! پس وایرلس میشه بی سیم!

حالا گرفتم ! ممنون .
پس :
وايرلس با اي دي اس ال ؟
4.2.2.4 رو Tracert بگير عكسشو بذار !
وایرلس که نیست ! پس حتما ای دی اس ال ـه دیگه !
ساعت 11 صبح :
feuo7boiromkak41qsz.png
چشم زدیم !

با سلام ........خواهشا راهنمایی کنید .....الان 1 هفته هست که اینترنتم قاطی کرده پینگم که شدیدا نوسان داره بعد من 1 ساعت یا بیشتر کار می کنم اینترنتم قطع میشه وسریعا هم وصل میشه....بعضی اوقات افت سرعت شدید هم پیدا میکنه........isp هم از این صبانت گور به گوریه........البته 1 هفته هست که اینجوری شده

احتمالا نویز افتاده رو خط زنگ بزن پشتیبانب توضیح بده انا میگن مشکل چی هست در ضمن اسپیلتر رو هم چک کن

بيشتر شركتا به شبانه كه ميرسن پينگشون ميتركه !‌ برو يه ISP ديگه كه شبا پينگش نتركه !‌البته اگه هر شب اين موقع پينگت اينجور ميشه !
نه من این مشکل رو ندارم ولی ماه پیش اینطوری بود یعنی شبا پینگ می رفت رو 400 بعد گفتن دارن تعمیر کنن از اون ماه به بعد درست شد.
یعنی من شبا به اندازه صبح دانلود می کنم ، اون شرکت هایی که این مشکل رو دارن به خاطر همون پهنای بانده مثل اینکه :دی

احتمالا نویز افتاده رو خط زنگ بزن پشتیبانب توضیح بده انا میگن مشکل چی هست در ضمن اسپیلتر رو هم چک کن
مرسی از جوابت...........والا خودشون که هیچی حالیشون نیست..........اخه دوستمم که با هم از صبانت گرفتیم مشکل منو داره........

داداش تو هم برو تو تنظيمات مودم قسنت Statics مودمتون و سپس قسمت ADSL !! يه عكس بگير بذار شايد نويز باشه (نويز شايد اخيرا افتاده رو خط يا به احتمال خييييلي كم مشمل از مودم هست ) بايد يه نگته بندازم ! مسعود نظر تو چيه ؟‌

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:40 PM ارسال شده بود ----------

اون قسمتي كه مشخص كردم نشون دهنده قدرت دانلود مودمت هست كه به جاي اينكه حد اقل بالاي 10 باشه زيره صفر هست !‌تا حالا همچين چيزي نديدم :-o !‌ مشكل از مودمت هست ( شايدم ISP ولي فكر نكنم به ISP ربطي داشته باشه ) !!!‌مودمو عوض كن با يه مودمه ديگه چك كن يه عكس ديگه بذاز ! بقيه چيزا مشكلي ندارن !

• Like
Reactions: dr.ice

دوست عزیز منم صبانت دارم همین مشکلات رو دارم البته من ا ماهه که اینطوری شدم.زنگ زدم من بارها مرده میگفت سیاست شرکته شما باید سرعتتون 16 باشه گفتم عیبی نداره 16 باشه اما کی گفته پینگ 2000 باشه؟؟؟؟این 20 روزم تحمل میکنم و از یه جا دیگه میگیرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: dr.ice

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or