بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام.
آقا به هفتست پینگم رفته رو 280 قبلش رو 150 بود.
عکس از Statics و سپس قسمت adsl :
مشکلی داره؟
ممنون.

http://img4up.com/up2/15379116075554791535.jpg
تو CMD تايپ كن :‌Tracert 4.2.2.4 ! عكسشو بذار !‌

---------- نوشته در 03:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:14 PM ارسال شده بود ----------

مسعود Max Tx Power چيه و چرا منفي 38 dBm\Hz هست ؟‌؟‌؟‌

---------- نوشته در 03:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:16 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
آقا به هفتست پینگم رفته رو 280 قبلش رو 150 بود.
عکس از Statics و سپس قسمت adsl :
مشکلی داره؟
ممنون.

http://img4up.com/up2/15379116075554791535.jpg
ماله منم هفته قبل 150 بود الان شده 450 !!‌ زنگ زدم گفتن مشكل از اصفحان هست !‌تو صفحه قبلي توضيح دادم

9chot8dqooqmq6u31zk.jpg

خیلی جالبه الان نت مشکل داشت DNS هارو دستی گزاشتم درست شد . ملت بلد نبودن درست کنن ماله ما ترکید :دی

دوستان امروز یک شیر پاک خورده ای :)) توو پشتیبانی شاتل قضیه رو بهم گفت

گفت ببیند شما اگه 1 مگ هستید ولی پهنای باند شما بین 8 نفر تقسیم میشه و اصولا همینه دیگه نوسان داره یه بار میاد زیر 200 یه بار میره 1200
این سرویس رو باید کسانی استفاده کنن که دانلود واسشون مهمه

گفتم خوب بنال بینم چی غلطی کنیم

گفت باید یه سرویسی که توو سایت شاتل هم حتی نوشته نشده اسمش :-/ رو بگیری یادم رفت اسمش باو

اونجا حتی 128 هم بگیری احتمالا کارت ردیف میشه اساسی چون همه پهنای باند مال خودته و میتونی تووش شنا کنی !! خوب این شنا کردنو نگفت
:d
و با خیال راحت بشین آنلاینتو بازی کن

حالا من فردا وقت اداری زنگ بزنم ببینم قیمت این سرویس چقدی میشه !! خدا کنه از سالی 350 تا بالاتر نره که بخیال میشیم

گفت ببیند شما اگه 1 مگ هستید ولی پهنای باند شما بین 8 نفر تقسیم میشه و اصولا همینه دیگه نوسان داره یه بار میاد زیر 200 یه بار میره 1200

گفت باید یه سرویسی که توو سایت شاتل هم حتی نوشته نشده اسمش :-/ رو بگیری یادم رفت اسمش باو

اونجا حتی 128 هم بگیری احتمالا کارت ردیف میشه اساسی چون همه پهنای باند مال خودته و میتونی تووش شنا کنی !! خوب این شنا کردنو نگفت

حالا من فردا وقت اداری زنگ بزنم ببینم قیمت این سرویس چقدی میشه !! خدا کنه از سالی 350 تا بالاتر نره که بخیال میشیم

dedicated ? یا همون سرویس اختصاصی ؟
ماهی کمتر از 100 تومن نیست ( 128)

همه شرکتا این dedicated رو دارن ولی خیلی گرون هستش. قیمت گرفتی بیا همین جا بگو چون من یادمه ماله datak رو میخواستم بگیرم خیلی گرون dedicated بود

اینا هر جا کم میارن میگن مشکل از مخابراته !!!
البته این پشتبیانی تهران بهم گفت.
پشتیبانی اهواز بهم گفت مربوط به تنظیمات مودمت هست.میگم بابا من اصلا نرفتم تو تنظیماتش که خرابش کنم میگه نه اشکال از تنظیمات مودمه
من نمیدونم این وسط حرف کی رو باور کنم:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or