بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من میگم فقط پهنای باند و بس! این برام ثابت شده!
پینگ من وقتی میرسه با 2000 دیگه روترینگ و... تاثیرش فوقش 50 میلی ثانیه هست نه 1950 میلی ثانیه!

---------- نوشته در 04:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 AM ارسال شده بود ----------

مهم!!!!!!!....................................................................مهم!!!!!!!!!
مژده به تمام تهرانی های عزیز و همچنین تبریزی های! فعلا این دو شهر!
یک شرکت جدید وایرلس کشف کردم که اگر تست پینگشو بذارم کرک و پر همه میریزه پایین و رسما فک ها هم به دنبالش!!!!
این شرکت با لندن پینگ 1 میلی ثانیه داره!!!!! برین حال کنید!!!

اینم تست:
1445085423.png

http://www.speedtest.net/result/1445085423.png

آدرس شرکت:
http://www.i-net.ir/about.aspx
داداش من قلبم ضعیفه پس میوفتما................

همه ISP ها دارن گول میزنن ماله ما خوب بود بد شد ! الان که شبه و با یوز پس خودمنون همون پولی میرم افتضاحه !!
1 میلی ثانیه با لندن :-o . ای قلبم

مزایایه سرویس آی نت با دیگر سرویس ها:
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD]
speed-w.png

پایداری، پشتیبانی 24 ساعته و ارسال پشیبان در محل از دیگر مزایایه آی نت
با دیگر سرویس دهندگان
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
king-w.png

دانلود نرم افزارهای KING با همکاری شرکت فنی مهندسی پرند برای اولین بار
در ایران (با سرعتی بیش از 2Mbps دانلود ) [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
game-w.png

بازی های رایانه ای تحت شبکه مانند:
Counter Strike و Call of duty MW2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
xbox-w.png

برای اولین بار در ایران بازی های XBOX را با دوستان خود بدون نیاز به حق اشتراک XBOX Live بازی کنید [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ای قلبم

---------- نوشته در 04:37 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:32 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها بیان همه بریم یک ساختمون اجاره کنیم این I net رو بگیریم

سلام به همه دوستان

این شرکت i-net اوایل مثل تمام شرکت های دیگه (منظورم شرکت های وایرلس است) پینگش 175 150 بود ولی الان نمی دونم چی شده که پینگش 1 شده لینک اصلی مطلب هم تو فروم p30world است http://forum.p30world.com/showthread.php?t=481597 و این شخصی که پینگ گذاشته دکل وایرلس بالای ساختمانشون است ولی باز نمی دونم چون فقط اون یک فرد از این شرکت test گذاشته افراد دیگری تا الان test نزاشتم

مهم!!!!!!!....................................................................مهم!!!!!!!!!
مژده به تمام تهرانی های عزیز و همچنین تبریزی های! فعلا این دو شهر!
یک شرکت جدید وایرلس کشف کردم که اگر تست پینگشو بذارم کرک و پر همه میریزه پایین و رسما فک ها هم به دنبالش!!!!
این شرکت با لندن پینگ 1 میلی ثانیه داره!!!!! برین حال کنید!!!

اینم تست:
1445085423.png

http://www.speedtest.net/result/1445085423.png

آدرس شرکت:
http://www.i-net.ir/about.aspx

من داشتم ازش تحقيق مي كردم...گفتن سرويس مخصوص گيمر ها داريم تضميني پينگ زير 150 ميديم...اما 1 ms به خدا خالي بنديه...وايرلسم باشه تا دكلشون 5 ms پينگ تايم وجود داره چجوري 1 تا لندن...؟؟!!8-}..
الان قلبم داره با سرعت 1 ms ميزنه@-)....همرو تو خونه از خواب پروندم:d...برام دعا كنيد دارم سكته ميزنم..
آخ قلبم..=))
يكي توضيح بده چجوري ممكنه..؟
اينم يه تست ديگش=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ἁlireza
نت همه این روز ها خوب شده نت من برعکس البته از نظر پینگ ولی سرعت خوبه . اینم گذاشتم که نگید اینترنتم همیشه خوبه .

1445517950.png

1445519920.png

اینم بهترین حالتش تو این روز ها
1445524104.png

میگم تو فروم P30World که یکی تست از این i-net گذاشته هیچ شباهتی با چیزی که مسعود جان گذاشته نداره داستان چیه !
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6305141&postcount=9

نه این همون فرده ولی این test ها باسه اوایلی است (به تاریخی که بالا test تاش زده نگاه کن باسه 1ماه پیشه) که از i-net گرفته بود و این که الان مسعود گذاشته باسه test امروزش است

تهرانی ها برن برسی کنن! قسم میخورم اگه این پینگ راست باشه خودم نمایندگیشو برای شهرمون میگیرم.

---------- نوشته در 01:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:32 PM ارسال شده بود ----------

[h=2]ظرفیت اینترنت كشور به 221 لینك STM1 رسید [/h]
ظرفیت اینترنت بین الملل كشورمان 16 لینك STM1 افزایش یافت و به 221 لینك STM1رسید.
با افزایش ظرفیت اینترنت بین الملل شركت ارتباطات زیرساخت و توسعه یك لینك STM16 ظرفیت اینترنت كشورمان به 221 لینك STM1 رسید.این میزان افزایش بخشی از برنامه توسعه شركت ارتباطات زیرساخت در ارتقای پهنای باند اینترنت كشور در سال جاری است و توسعه های جدیدی در این زمینه در راه است.
در همین حال ظرفیت پهنای باند شبكه اینترنت كشور به بیش از 70 گیگابیت در ثانیه رسیده و قرار است این میزان ظرفیت تا پایان برنامه پنجم توسعه به 470 گیگابیت در ثانیه پهنای باند افزایش یابد.

یعنی الان شده 33150 مگابیت! که خیلی خیلی کمه! چون الان همه تقریا 1 مگابیت به بالا دارن! و 33 هزار نفر در مقابل 1 میلیون و 300 هزار نفر که پورت دارن ناچیزه!!

همین الان زنگ زدم به بخش فروشش.
خودشم گفت پینگ 1 با لندن نداریم ولی اگه مشکل از مخابرات نباشه پینگ بین 150 یا پایینتر تا 200 هست میانگین.(پینگ رو خیلی تضمین نکرد و زود مخابرات رو وسط کشید)
ولی محدودیت 3 گیگ دارن و نامحدودشون کاملا قانونی دانلود می کنه و همینطور گرونه باسه نامحدود باسه همین من نمی تونم بگیرم ولی دوستان دیگه خواستن بگیرن.

مشکل از روتینگ هست ! IP 8 به بعد پینگت ترکیده !!! زنگ بزن شرکت بگو ÷ینگ منو درست کنین !!

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 PM ارسال شده بود ----------

اینم الان من: مقایسه کنید با تست بالاییم.

segn6yvvkbqp6bum0j0.png
=)) نه به اون تست قبلی نه به این !

دوستان کمی اندیشه و فکر ، از نظر شما همچین چیزی امکان داره پینگ به یک سرور 1 باشه ؟ حتی از خود لندن ؟
همچین چیزی تا 30سال اینده هم از طرف ایران امکام پذیر نیست . شما هر وقت تونستی به شبکه های داخلی پینگ 1 بگیری ، بعد تازه شاید بتونید به سرور های ایران بگیرید . باز هم میگم همچین چیزی امکان نداره . شما اگر دو PC رو کنار هم بذارید و وصل کنید و هر کدوم رو پینگ کنید (یکی رو نسبت به دیگری ) باز هم همچین پینگی نمیگیری .

من به اون اقا هم که تست گذاشته ، pm دادم و خواستم 4تا ایپی رو پینگ کنه که همرو بالای 160 گفت .

متاسفانه با همین ساده بودن ها هست گول همین شرکت های اینترنتی رو مردم میخورن

دوستان کمی اندیشه و فکر ، از نظر شما همچین چیزی امکان داره پینگ به یک سرور 1 باشه ؟ حتی از خود لندن ؟
همچین چیزی تا 30سال اینده هم از طرف ایران امکام پذیر نیست . شما هر وقت تونستی به شبکه های داخلی پینگ 1 بگیری ، بعد تازه شاید بتونید به سرور های ایران بگیرید . باز هم میگم همچین چیزی امکان نداره . شما اگر دو PC رو کنار هم بذارید و وصل کنید و هر کدوم رو پینگ کنید (یکی رو نسبت به دیگری ) باز هم همچین پینگی نمیگیری .

من به اون اقا هم که تست گذاشته ، pm دادم و خواستم 4تا ایپی رو پینگ کنه که همرو بالای 160 گفت .

متاسفانه با همین ساده بودن ها هست گول همین شرکت های اینترنتی رو مردم میخورن
سهراب جان منم نگفتم که حتما اینجوری هست! گفتم اگر راست باشه...
به هر حال تست سپید تست 1 میلی ثانیه زده! حالا شاید قاطی کرده باشه.
برای ipهای شما هم حتما نباید پینگ خوبی بده شاید روترینگش بهش نخوره!
بعدشم تست های زیادی از لندن گذاشته بود 20 30 40 70 میلی ثانیه هم بودن نمیدونم دیدین یا بذارم اینجا!

سهراب جان منم نگفتم که حتما اینجوری هست! گفتم اگر راست باشه...
به هر حال تست سپید تست 1 میلی ثانیه زده! حالا شاید قاطی کرده باشه.
برای ipهای شما هم حتما نباید پینگ خوبی بده شاید روترینگش بهش نخوره!
بعدشم تست های زیادی از لندن گذاشته بود 20 30 40 70 میلی ثانیه هم بودن نمیدونم دیدین یا بذارم اینجا!

عزیزم همچین چیزی با 98% سرویس های خود بریتانیا هم امکان پذیر نیست . چه برسه به ایران
اونم قاطی کرده و FAKE هست . مثل تست سرعت های شرکت رسانه که میزنه 3MB و ... .
تمامی تست های دیگه هم FAKE بود . ایشون یا خودش دستکاری کرده ، یا سایت خراب بوده .
من بهش 4تا ایپی دادم پینگ کرد و همشون رو گفت بالای 160
این شرکت هم از پیشگامان سرویس میگیره که جای انچنان جالبی نیست .
شما هم خواهش میکنم دیگه این تست هارو نذار ، مردم ایران اینقدر زودباور شدن که نگو .
این شرکت مطمئن هستم که به شبکه های خودشم پینگ 1 نداره ، چه برسه به انگلستان

از لحاظ عقلانی هم ، هیچ اینترنتی ، تاکید میکنم هیچ اینترنی ، نمیتونه تو این فاصله با همچین سرعتی حرکت کنه(هیچ جای دنیا)

عزیزم همچین چیزی با 98% سرویس های خود بریتانیا هم امکان پذیر نیست . چه برسه به ایران
اونم قاطی کرده و FAKE هست . مثل تست سرعت های شرکت رسانه که میزنه 3MB و ... .
تمامی تست های دیگه هم FAKE بود . ایشون یا خودش دستکاری کرده ، یا سایت خراب بوده .
من بهش 4تا ایپی دادم پینگ کرد و همشون رو گفت بالای 160
این شرکت هم از پیشگامان سرویس میگیره که جای انچنان جالبی نیست .
شما هم خواهش میکنم دیگه این تست هارو نذار ، مردم ایران اینقدر زودباور شدن که نگو .
این شرکت مطمئن هستم که به شبکه های خودشم پینگ 1 نداره ، چه برسه به انگلستان

از لحاظ عقلانی هم ، هیچ اینترنتی ، تاکید میکنم هیچ اینترنی ، نمیتونه تو این فاصله با همچین سرعتی حرکت کنه(هیچ جای دنیا)
یعنی میگی دست کاریش کرده؟!!! :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or