بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مسعود اصا امکان پذیر نیست همچین چیزی . مگر این که یه روزی روزگاری هر آدمی خونش خودش دکلی چیزی داشته باشه . چون تو به مسیر های مختلف وصل میشی تا برسی به طرف .

در همین حال ظرفیت پهنای باند شبكه اینترنت كشور به بیش از 70 گیگابیت در ثانیه رسیده و قرار است این میزان ظرفیت تا پایان برنامه پنجم توسعه به 470 گیگابیت در ثانیه پهنای باند افزایش یابد.
این برنامه پنجم توسعه کی تموم می شه ؟ اینا همه چه رو دارن هی برا پایان این حواله می کنن !

یعنی میگی دست کاریش کرده؟!!! :-/

امکانش هست . ببین سرعت رو با نرم افزاری هایی میشه دستکاری کرد ، که شما مثلا توی BROWSER ها یک سرعتی داشته باشی ، توی دانلود ها یچیز دیگه . اما در مورد پینگ همچین چیزی نیست
این طرف احتمالا خودش دستکاری کرده

چندتا دلیل :
ایشون به تمام اکانت های این شرکت دسترسی داره ، به طور مثال با سرعت های مختلف تست گرفته بود و گذاشته بود

دوما همیشه میگه این 512ای که من دارم با 512ای که به شما خواهند داد ، فرق میکنه

ولی عکس اصلا به فتوشاپ نمیخوره! من میگم درصد خطای سپید تست بالاتر هست تا فتوشاپ!
البته بقیه تستهاش که 30 تا 70 بود برای لندن میتونیم بگیم امکان پذیر هست! اصلا برای لندن 100 هم بده بازم بهترین پینگ ایران رو خواهد داشت!
من خودم پینگ با 4.2.2.4 به 108 میرسه بازم با هیچ سروری توی سپید تست پینگم به 120 نمیرسه! چه برسه...

سلام دوستان

دوستان، بنده در مورد این زمان پینگ میخوام نظر بدم اما در زمینه ی شبکه اطلاعات چندان تخصصی ندارم، به خصوص در مورد این زمان پینگ، جناب bardia67m که تخصص در این زمینه دارند باید اظهار نظر کنند. اما نظر بنده این هست که در مورد این زمان پینگ 0 یا 1 یا زمان های پینگ خیلی پایین دیگه، اصلاً مشکل از سایت اسپید تست نیست و بحث هک هم نیست ، فقط تنها دلیلی که به نظر بنده میتونه داشته باشه این هست که توجه کنید:
این تست ها را یک یا دو نفر از پرسنل خود این شرکت قرار دادند و به نظر میرسه این افراد دسترسی های مدیریتی به تنظیمات شبکه هم داشتند و به احتمال بسیار زیاد با تغییر مقدار TTL بسته ها به این زمان پینگ های پایین دست پیدا کردند. (فقط به خاطر تبلیغ دروغ پایین بودن زمان پینگشون). مقدار TTL باید مقدار مشخصی باشه و با تغییر اون زمان پینگ شما هم تغییر میکنه! به طور مثال مشاهده می کنید که بنده به کمک یک نرم افزار با تغییر مقدار TTL به پینگ 5 میلی ثانیه با DNS سرور 4.2.2.4 دست پیدا کردم!:

4g3i9mgq3apoqrf74ju0.jpg

دلیل دیگه اینکه همان طور که جناب سهراب فرمودند، پینگ آی پی هایی که برای تست داده بودند بیشتر از 150 میلی ثانیه بود، حال چه طور چنین چیزی ممکنه که با سرورهای دیگه 0 یا 1 میلی ثانیه باشه؟!!!

نتیجه گیری کلی اینکه: تست های سرعت قرار داده شده جعلی نیستند اما تحت شرایط خاصی به دست اومدند.

پ.ن: نرم افزار شکل بالا فقط حالت نمایشی داره و در عمل مقدار TTL را نمیتونه تغییر بده.

این هم یک تست از ADSL2+M جدید بنده:

1445650141.png

128 / 128 کیلوبیت بر ثانیه ی واقعی

آخرین ویرایش:
من به این شرکت i-net زنگ زدم و گفتم که من پینگ برام مهمه و پینگ شما در چه وضعیتیه گفتن که نهایتا با 4.2.2.4 160 میگفت شاید تا 100 یا پایین تر هم بتونی بگیری حالا نمیدونم .......موندم بگیرم یا نه؟

همونطور که دوست عزیز سیگنال جان گفتند ، احتمالا با نرم افزاری چیزی دستکاری کردند . منم احتمال این رو دادم اما نمیدونستم برای پینگ هم میشه این کار رو کرد.

--------------------------------

دوستان این شرکت از پیشگامان سرویس میگیره . پیشگامان به هیچ وجه نمیتونه بهتون پینگ پایین در تهران بده . بنده خودم داشتم که میگم . با این حال برید بگیرید اگر خیلی دوست دارید بعد میفهمید من چی میگم

من به این شرکت i-net زنگ زدم و گفتم که من پینگ برام مهمه و پینگ شما در چه وضعیتیه گفتن که نهایتا با 4.2.2.4 160 میگفت شاید تا 100 یا پایین تر هم بتونی بگیری حالا نمیدونم .......موندم بگیرم یا نه؟
من زنگ زدم یک چیر دیگه گفت! دیگه خودت حساب کن چه شرکتیه که هر دقیقه یکچیزی می گه.

ممنون از سیگنال عزیز بخاطر توضیحشون ولی باید خدمت سیگنال بگم باز هم نمیشه!
خودتون میتونید امتحان کنید و TTL ر. به پایین ترین میزان برسونید ولی باز هم نمیشه با خود speedtest یه همچین تستی زد! عکس هم پشیمون شدم از گفته قبلی خودم و اصلا فتوشاپ نیست و 100% واقعیه! چرا؟ چون با لینک خود سایت سپید تست هست! تنها توجیه برای 1 میلی ثانیه قاطی کردن سپید تست هست!
توجه شمارو به ادامه تست های ایشون جلب میکنم:

1445201670.png

1445171304.png

1445164178.png

1445154780.png

1445146399.png

1445123918.png

1445115324.png

1445113947.png

1445106879.png

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

این عکس برای سهراب هست خودش متوجه میشه.
سهراب من با 4.2.2.4 دارم پینگ 110 میگرم اما ip های تو..
دلیلشم روترینگ هست!

py69ikp906dvipwkbd4b.png

همونطور که دوست عزیز سیگنال جان گفتند ، احتمالا با نرم افزاری چیزی دستکاری کردند . منم احتمال این رو دادم اما نمیدونستم برای پینگ هم میشه این کار رو کرد.

مرسی سهراب جان. کاری که این دو کارمند این شرکت انجام دادند دقیقاً اسمش میشه عوام فریبی و استفاده و بهره برداری از محیط اجتماعی (فروم) جهت تبلیغ شرکت خودشون و نیز تبلیغ کذب و دروغ پایین بودن زمان پینگشون. هنوز هم تعجب میکنم و خنده ام میگیره که با سرورای اروپایی توی اسپید تست، تست با زمان پینگ 0 میلی ثانیه قرار دادند و بعد پینگ آی پی های شما که در اروپا هستند همگی بالای 150 میلی ثانیه زمان پینگش میشه!!!!!! :))

ممنون از سیگنال عزیز بخاطر توضیحشون ولی باید خدمت سیگنال بگم باز هم نمیشه!
خودتون میتونید امتحان کنید و TTL ر. به پایین ترین میزان برسونید ولی باز هم نمیشه با خود speedtest یه همچین تستی زد! عکس هم پشیمون شدم از گفته قبلی خودم و اصلا فتوشاپ نیست و 100% واقعیه! چرا؟ چون با لینک خود سایت سپید تست هست! تنها توجیه برای 1 میلی ثانیه قاطی کردن سپید تست هست!
توجه شمارو به ادامه تست های ایشون جلب میکنم:
1445201670.png

1445171304.png

1445164178.png

1445154780.png

1445146399.png

1445123918.png

1445115324.png

1445113947.png
1445106879.png

سلام مسعود جان
هز زمان پینگی را میتونند اونها ایجاد کنند. من با اون نرم افزار هر پینگ دلخواهی که بخواهم میتونم بدست بیارم (حتی زمان پینگ 0 هم میتونم بهت نشون بدم). شما دقت کردید که اون دو نفر از کارمندای خود اون شرکت بودند؟!!! مقدار TTL که تغییر کنه پینگ هم تغییر میکنه و نیز مقدار TTL بسته ها هم باید حساب شده باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or