hamed_1989
کاربر سایت
ماشالا !
آرش جان لینک های من با سپید تست هست که گذاشتم! انشالله اینقدر سواد دارم!![]()
یه مدتیه بچه ها پست هارو نمیخونن و نطر میدن!
من میگم ماله inet با لینک سپید تست هست! بعدش حمید میاد میگه:
میلاد منظورت چیه؟! به نظر من سپید تست قاطی کرده در اون لحظه! اما تست های دیگش فوق العادست! بهترین پینگ ایران هست بدون شک!
مسعود جان من این ispکه شما الان داری تبلیغشو میکنی من و ارش جان خیلی وقت پیش پیدا کرده بودیم و از اولم تو p30world تایپک این اقا رو دنبال میکردیم وچند بار هم با خود شرکت درباره پینگ و سرعت این اقا صحبت کرده بودیم خود شرکت هم میگفتند دروغه و پینگ ما تو بازه 150 160 هستش پس الکی انقدر تبلیغ نکنیدیه مدتیه بچه ها پست هارو نمیخونن و نطر میدن!
من میگم ماله inet با لینک سپید تست هست! بعدش حمید میاد میگه:
میلاد منظورت چیه؟! به نظر من سپید تست قاطی کرده در اون لحظه! اما تست های دیگش فوق العادست! بهترین پینگ ایران هست بدون شک!
مسعود جان من این ispکه شما الان داری تبلیغشو میکنی من و ارش جان خیلی وقت پیش پیدا کرده بودیم و از اولم تو p30world تایپک این اقا رو دنبال میکردیم وچند بار هم با خود شرکت درباره پینگ و سرعت این اقا صحبت کرده بودیم خود شرکت هم میگفتند دروغه و پینگ ما تو بازه 150 160 هستش پس الکی انقدر تبلیغ نکنید
هر وقت یه نفر دیگه از این شرکت پینگ های اینجوری گذاشت یا خودتون گرفتید بیاد تبلیغ کنید:d
سهراب تو بحثت جداس !دوستان این قضیه i-net رو تموم کنید . این شرکت نماینده پیشگامان هست و به هیچ عنوان پینگ 70-80-0-2 به هیچ کجا نداره . من به اون اقایی که ادعا میکنه مشتری هست(در صورتی که معلومه از کارکنان یا صاحبان هست) ایپی دادم همشون المان و انگلیس بود و همرو بالا 160 گفت . لطفا این بحث رو تموم کنید ، اون پینگ هایی که فکر میکنید (80-70) در ایران تا 10 سال اینده هم نخواهید دید .
-------------------------
برای علیرضا :d
![]()
![]()