بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

داداش من تست کردم MW2 هاردکور S&D آپلود و دانلود ثانیه ای 2 کیلوبایت بود !!!! یعنی هر ثانیه 4 کیلوبایت !! حالا زیادشم کنیم 6 کیلوبایت ! کلا ساعتی بیشتر از 20 مگ نمیکشه ! من که قبلا روزی 7 8 ساعت بازی میکردم !!! روزی 140 150 مگ حروم میکردم ! :d ولی BC2 لامصب بد جور ترافیک میکشه ! 3 یا 4 برابر MW2 هست شایدم بیشتر ! ولی اینترنت ها که داره دیگه نامحدود میشه ! مهم نیست دیگه بذار ثانیه ای 100 کیلو بایت بکشه !>:)
از این اسمایل >:) خوشم اومد الکی زدم
!!!

[TABLE="width: 100%, align: right"]
[TR]
[TD] [TABLE="align: right"]
[TR]
[TD]
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميم‌گير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
'رضا تقي‌پور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهره‌برداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيش‌بيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياست‌هاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ مي‌شود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LOL again

qiolumjdusrqlr40ljtv.png

دوستان از این جور تست ها چطوری میشه گرفت ؟

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table, width: 100%, align: right"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table, align: right"]
[TR]
[TD]
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميم‌گير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
'رضا تقي‌پور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهره‌برداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيش‌بيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.
سياست‌هاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ مي‌شود.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LOL again
آقای رضا تقی پور تا حالا مشت خورده یا نه ؟ واقعا واسم جای سواله ! اگه نخورده واسه آینده زندگی این آدم هم شده من یه اقدامی بکنم !

دوستان من تست کردم و پینگم با 4.2.2.4 شد 439
هر بار ه عدد میده
419و439و399
این 3 عدد رو من گرفتم.
سرعت من هم 1 مگ هست.
این پینگ برای استفاده از xbx live کافی هست.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

دوستان من تست کردم و پینگم با 4.2.2.4 شد 439
هر بار ه عدد میده
419و439و399
این 3 عدد رو من گرفتم.
سرعت من هم 1 مگ هست.
این پینگ برای استفاده از xbx live کافی هست.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.

این پینگه شما اصلا خوب نیست برای live

این پینگه شما اصلا خوب نیست برای live
؟

من اگر اینترنت 2 مگ ثبت نام کنم پینگم کمتر نمیشه.
راستی پینگ مناسب برای ایکس باکس لایو باید چقدر باشه.
اگر همون 400 یا 450 باشه چه مشکلی در ایکس باکس لایو برام پیش میاد.

وزارت ارتباطات به فکر وضعیت اینترنت باشد

به گزارش ایتنا به نقل از وایمکس نیوز، فخرالدین حیدری با بیان اینکه قیمت اینترنت بسیار بالا و سرعت و کیفیت آن به شدت پایین است، گفت: وزیر ارتباطات به هیچ کدام از وعده‌های خود در زمینه ساماندهی وضعیت اینترنت عمل نکرده و کیفیت این شبکه جهانی در کشور ما بسیار نامناسب است.

وی با اشاره به اینکه سرعت اینترنت پرسرعت کشورمان درحد دایل آپ است، ادامه داد: این در حالی است که وضعیت اینترنت دایل آپ بسیار تاسف برانگیز است.

وی گفت: وزارت ارتباطات باید پاسخگوی کوتاهی‌های خود باشد چرا که از زمانی که شرکت مخابرات به بخش خصوصی واگذار شده نابسامانی‌های سرویس‌ها و خدمات مخابراتی افزایش یافته است.

حیدری با بیان اینکه با خصوصی سازی کیفیت خدمات افزایش می‌یابد، گفت: اما این شرایط در ایران محقق نشده و هیچ نهاد و ارگانی پاسخگوی وظایف خود نیست.

عضو کمیسیون اقتصادی اعلام کرد: باید مانع از هرج و مرج در کشور شد و نهادهای نظارتی به وظایف خود عمل کنند به دلیل اینکه کشور حساب و کتاب دارد و مردم برای استفاده از خدمات فناوری اطلاعات هزینه پرداخت می‌کنند.

وی گفت: تاکنون چندین بار در این زمینه به وزیر ارتباطات تذکر داده شده ولی اقدامی جدی برای ساماندهی وضعیت اینترنت صورت نگرفته است.

به گفته وی هنوز در بسیاری از شهرهای کشور امکان دسترسی به شبکه اینترنت به راحتی امکان‌پذیر نیست و در صورت دسترسی کاربران باید هزینه‌های بالایی را صرف کنند

http://itna.ir/vdcenw8z.jh8ovi9bbj.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or