بستگی به نوع بازی داره مثلا در mw2 ساعتی بین 20 تا 30 مگ مصرف میکنه.بچه ها یه سوال اگه بخوایم انلاین بازی کنیم دقیقه وساعتی چقدر حجم مصرف می کنه؟؟؟
[TABLE="width: 100%, align: right"] [TR] [TD] [TABLE="align: right"] [TR] [TD] وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است. |
[TR]
[TD]'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.[/TD]
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
[/TR]
[/TABLE]
تست کردم:ببخشید دوست عزیز می تونید یه تست با لندن هم بگیری . ممنون میشم
آقای رضا تقی پور تا حالا مشت خورده یا نه ؟ واقعا واسم جای سواله ! اگه نخورده واسه آینده زندگی این آدم هم شده من یه اقدامی بکنم ![TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table, width: 100%, align: right"]
[TR]
[TD][TABLE="class: cms_table, align: right"]
[TR]
[TD]وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، افزايش سرعت اينترنت خانگي را منوط به موافقت نهادهاي فرهنگي تصميمگير در كشور دانست و گفت: در صورت موافقت، سرعت اينترنت كابران عادي به دومگابيت برثانيه نيز قابل افزايش است.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]'رضا تقيپور' در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا، با بيان اينكه افزايش سرعت اينترنت خانگي در سال جاري با بهرهبرداري فاز نخست شبكه ملي اطلاعات كشور آغاز خواهد شد، افزود: پيشبيني ما اين است كه در صورت موافقت نهادهاي فرهنگي كشور، اين افزايش سرعت اينترنت تا دومگا بيت بر ثانيه به كاربردان عادي و خانگي ارائه شود.[/TD]
سياستهاي كلي در خصوص اعمال مسئوليت در زمينه اينترنت، از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و كميته تعيين مصاديق محتواي مجرمانه تعيين و ابلاغ ميشود.
[/TR]
[/TABLE]
LOL again
دوستان از این جور تست ها چطوری میشه گرفت ؟
اقا این پینگ و سرعت دانلود مبین نت چطوره ؟ اگه کسی داره یه تست بزاره
دوستان من تست کردم و پینگم با 4.2.2.4 شد 439
هر بار ه عدد میده
419و439و399
این 3 عدد رو من گرفتم.
سرعت من هم 1 مگ هست.
این پینگ برای استفاده از xbx live کافی هست.
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
؟این پینگه شما اصلا خوب نیست برای live