میدونم اینا مشکلشون جای دیگست نکته جالبش اینه که همه انکار میکنن بعدشم میگم داریم پهنای باند اضافه میکنیم و از این حرفا خلاصه سنگ قلابت میکنن در حد تیم ملی دیگه خونم به جوش اومده
من 128 نامحدود داشتم با 12دانلود میکرد دیشب تبدیل شد به 1مگ الان با 120 دانلود میکنه پینگم هم 150 ا حدودا
تا کی اینجوری میمونه؟ کسی خبر داره؟ من از سپنتا دارم
با سلام ............اقایون یکی به من یه isp خوب معرفی کنه ..........فقط هم پینگ برام مهمه..........تا حالا از پارس انلاین و صبانت داشتم..........خیلی ممنون میشم
با سلام ............اقایون یکی به من یه isp خوب معرفی کنه ..........فقط هم پینگ برام مهمه..........تا حالا از پارس انلاین و صبانت داشتم..........خیلی ممنون میشم
سلام من میخواستم adsl 2mg یا1mg بگیرم با حداقل ping برای psn وبازی های انلاین ان من در تهران هستم با 4رقم اول شماره ی 5582 میخواستم ببینم بهترین شرکت یا isp ای که میتونم ازش سرویس بگیرم اسمش چیه. راستی حداقل ping برای psn وبازی های انلاین ان چقدرباید باشه و بهترین مودم یا router برای ps3 چیست
يادش بخير اين تست دقيقا براي يكسال پيش... ماه رمضون تو ساعت رايگان سرعت ميرفت فضا..يادمه داشتم 10 تا فايل هر كدوم رو با حداقل 100 همزمان دانلود ميكردم..
..اما الان اصلا speedtest نه تنها باز نميشه ..بازم بشه تست نميگيره اينقدر سرعت بد ميشه...
پيش بسوي قله هااااااااا.........
خاطرات رو زنده نکن ...
من پارسال اینترنت 128 از مخابرات داشتم که دیدیدم اینترنتمون واسه 2 هفته قطع شد !
بعد 2 هفته واسه اینکه از دلمون در بیارن اینترنتمون شد این :