بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]640[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]2048[/TD]

اونوقت این وضعیت اینترنت:

1448602527.png

d9f7cb7ykzrw0sksdciz.jpg

من نه اون بالایی رو میخوام نه این رو:

gkwk0a7d5j0fbbrt842e.jpg

من به پینگ 200 ولی بدون نوسان و تایم اوت راضیم!

بچه ها من نمی دونم چرا حجم اینترنتم فضایی مصرف میشه مثلا 1 ساعت تو سایت بازیسنترم یهو 50 مگ مصرف شده :-oنمی دونم چرا تازه کیا اینجوری شده:-s

زنگ زدم پشتیبانی صبانت میگم چرا 1 ماهه پینگ اینجوری شده میگه : پینگ؟ ..... شما مشکلت چیه؟!
میگم : مشکلم اینه که پهنای باندتون داره به صفر میرسه 100000 تا یوزر رو با هم شیر کردین! این وضعشه؟
میگه : شما برای چه کار مشکل دارید!؟
میگم : نه میشه صفحات رو با این سرعت بالا آورد نه میشه بازی کرد....
میگه: شما برید از یک سایت با idm یک فایل بزارید دانلود بشه بعد سرعت اینترنت ما رو میفهمید!!:d

---------- نوشته در 02:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:58 PM ارسال شده بود ----------

سلام من میخواستم adsl 2mg یا1mg بگیرم با حداقل ping برای psn وبازی های انلاین ان من در تهران هستم با 4رقم اول شماره ی 5582 میخواستم ببینم بهترین شرکت یا isp ای که میتونم ازش سرویس بگیرم اسمش چیه. راستی حداقل ping برای psn وبازی های انلاین ان چقدرباید باشه و بهترین مودم یا router برای ps3 چیست
تجربه ثابت کرده از یک isp پینگ 1 مگش با 128 هیچ فرقی نمیکنه شما برای بازی تو psn باید پینگه زیره 200 از 4.2.2.4 داشته باشی

خاطرات رو زنده نکن ...
من پارسال اینترنت 128 از مخابرات داشتم که دیدیدم اینترنتمون واسه 2 هفته قطع شد !
بعد 2 هفته واسه اینکه از دلمون در بیارن اینترنتمون شد این :

895141464.png

و وضعیت دانلودمون هم اینجوری بود :

g05uc0lefpvlsxvxtewy.jpg

یادش بخیر ... چه دوران خوشی بود ...
دوست من من منم دقیقه وضعیت شما رو داشتم 1هفته اینترنتم قطع بود بعد که وصل شد 10تا دانلود باز میکردم به هر کدوم 300 تا سرعت میداد تا اینکه به حالت عادی برگشت
ولی دوباره نزدیک یک ماه پیش دوباره این وضعیت پیش اومد....
این بار من خودمو کنترل کردم و دانلود ها رو گزاشتم از ساعت 7 شب به بعد الان نزدیک 1 ماه که 256 من رسما شده 2 مگ خواستید بگین عکس هم میزارم پینگمم با 4.2.2.2. 170 هست
اینو گفتم که اگه کسی از دوستان همچین نعمتی براشون رسید بی جنبه بازی درنیارن و کم کم دانلود کنن نه توی یه روز کل اینرنتو دانلود کنن... آرشیو کنن تو هاردشون

دوستان لطفا به من یک شرکت که پینگش خوبه معرفی کنند . شماره هم 4443 مرکز پیام نور .

لایزر و شهراد اونجا هستند . شهراد قدیما تست هاشو میدیدم پینگ 50 میداد برای ترکیه ، شما حالا زنگ بزن بپرس . لایز هم خوبه ، ثبات بالایی داره

دوست من من منم دقیقه وضعیت شما رو داشتم 1هفته اینترنتم قطع بود بعد که وصل شد 10تا دانلود باز میکردم به هر کدوم 300 تا سرعت میداد تا اینکه به حالت عادی برگشت
ولی دوباره نزدیک یک ماه پیش دوباره این وضعیت پیش اومد....
این بار من خودمو کنترل کردم و دانلود ها رو گزاشتم از ساعت 7 شب به بعد الان نزدیک 1 ماه که 256 من رسما شده 2 مگ خواستید بگین عکس هم میزارم پینگمم با 4.2.2.2. 170 هست
اینو گفتم که اگه کسی از دوستان همچین نعمتی براشون رسید بی جنبه بازی درنیارن و کم کم دانلود کنن نه توی یه روز کل اینرنتو دانلود کنن... آرشیو کنن تو هاردشون
اینترنت شرکت مخابرات اینجوری نمیموند خیالت راحت ! اصلا هم به این حرفی که میزنی نیست . شرکت پهنای باندش زیاده به مشترک هاش اینترنت با سرعت بالا میده . اصلا دلیلی هم به این حرفا نداره که بی جنبه بازی در نیاریم سرعتمون خوب بمونه اونم اینترنت 128 مخابرات ... LOL

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or