Good Guy Greg
کاربر سایت
الان خوشحالي نه ؟دوستاني كه شاتل دارن بنظرم صبر كنن امروز صبح پينگي كه با 4.2.2.4 واسم داد نزديك بود سكته كنم تا حالا همچين پينگي نديده بدوم:-o
![]()
در صورتيكه 2 هفته پيش پينگم اين بود
![]()
الان خوشحالي نه ؟دوستاني كه شاتل دارن بنظرم صبر كنن امروز صبح پينگي كه با 4.2.2.4 واسم داد نزديك بود سكته كنم تا حالا همچين پينگي نديده بدوم:-o
![]()
در صورتيكه 2 هفته پيش پينگم اين بود
![]()
داداش همه جا خراب شده !من فكر كردم همه جا رو ميگي ! راستي الان از 400 پينگم با 4.2.2.4 اومد رو 220 !
اره ديگه فك كن ادم از 1601 برسه به 116 مثله شوك ميمونه:d ولي هنوز قطع و وصل ميشه كه فك كنم اون مشكل رو هم درستش كننالان خوشحالي نه ؟
مرد میخوام رو دستم بلند شه !سهراب کجایی ؟!
![]()
داداش همه جا خراب شده !من فكر كردم همه جا رو ميگي ! راستي الان از 400 پينگم با 4.2.2.4 اومد رو 220 !
قبول نیست !
اتفاقا زیاد تو بازی بروز نمیده !خیلی نوسان داره که = lag![]()
بچه ها من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی نمیدونم سرعت دانلودش برای 128-128 نامحدودش چنده ؟ کسی میدونه ؟ راستی این نامحدود بودنش روی پینگ هم تاثیر داره ؟
ميشه بگي اين ها كجا هستن تا ما هم بگيريم ؟اسمشون چيه ؟ من شيرازم !عليرضا جان..الان چندتا شركت وايرلس هست كه پينگ با سرور هاي ايراني بد . با خارج خيلي خوبه ...رفيقم از همين رسانه داره با هاست هاي ايراني تو cod bo قرمز بازي مي كنه...با خارج همش سبز بازي ميكنه...خيلي عجيبه ...:d
از خودشونم مي پرسي نميدونن چرا ايجوري شده....ولي اگه اينجوري بمونه احتمالا مي گيرم
ولي اينترنت خودمم توپه ها...:d
![]()
ميشه بگي اين ها كجا هستن تا ما هم بگيريم ؟اسمشون چيه ؟ من شيرازم !
پس چرا همه میگن از شاتل نگیر ؟ اصلا من برم ا مگ پارس انلاین بگیرم برای بازی خوبه ؟