بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستاني كه شاتل دارن بنظرم صبر كنن امروز صبح پينگي كه با 4.2.2.4 واسم داد نزديك بود سكته كنم تا حالا همچين پينگي نديده بدوم:-o

25960576525854483987.jpg

در صورتيكه 2 هفته پيش پينگم اين بود
86602089133170997151.jpg
الان خوشحالي نه ‌؟

داداش همه جا خراب شده !‌من فكر كردم همه جا رو ميگي !‌ راستي الان از 400 پينگم با 4.2.2.4 اومد رو 220 !

نه اینکه همه جادرست بشه هنوز کار داره عزیز دل:x میدونی چرا که ؟ دارن اینترانت ملی رو راه میندازن و دار حال کشیدن فیبر های نوری هستن و فعلا نت درست بشو نیست.

داداش همه جا خراب شده !‌من فكر كردم همه جا رو ميگي !‌ راستي الان از 400 پينگم با 4.2.2.4 اومد رو 220 !

چقدر شباهت
دقیقا برای من هم همینه
پینگ یه موقع طرفای 400
امروز بیشتر رو 380 بود
بعضی موقع ها هم 240
و چند دقیقه هم 190 دیدم
ولی میانگینش رو همون 380 میچرخه
مشکل از ISP نیست
چون برای من فن آواست و برای پسرداییم آسیاتک و برای شما یه چیز دیگه

--------------------------

من تازه از شاتل رفتم!
شانس منو میبینید تا رفتم پینگ شاتل شده 116 !

بچه ها من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی نمیدونم سرعت دانلودش برای 128-128 نامحدودش چنده ؟ کسی میدونه ؟ راستی این نامحدود بودنش روی پینگ هم تاثیر داره ؟

عليرضا جان..الان چندتا شركت وايرلس هست كه پينگ با سرور هاي ايراني بد . با خارج خيلي خوبه ...رفيقم از همين رسانه داره با هاست هاي ايراني تو cod bo قرمز بازي مي كنه...با خارج همش سبز بازي ميكنه...خيلي عجيبه ...:d
از خودشونم مي پرسي نميدونن چرا ايجوري شده....ولي اگه اينجوري بمونه احتمالا مي گيرم
ولي اينترنت خودمم توپه ها...;):d
1437695706.png
ميشه بگي اين ها كجا هستن تا ما هم بگيريم ؟‌اسمشون چيه ؟ من شيرازم !

ميشه بگي اين ها كجا هستن تا ما هم بگيريم ؟‌اسمشون چيه ؟ من شيرازم !

بري اينجا ديگه نيازي به توضيحات من نيست;)....فقط بگم سرعت واقعي هست و دانلود تو ساعات غير رايگان تا 250 هم ميره ولي تو ساعات رايگان به 20 اينا ميرسه با كلي تام اوت...و پينگ هميشه ايني كه ديدي نيست و خيلي نوسان داره از 130 دارم تا 400 ....اگه براي گيم مي خواي اصلا قابل اطمينان نيست و لي براي دانلود مي خواي جاي بدي نيست...

پس چرا همه میگن از شاتل نگیر ؟ اصلا من برم ا مگ پارس انلاین بگیرم برای بازی خوبه ؟

دوست عزیز شاتل کلاه برداره همین یه دلیل کافی هست که نگیری اگه برای بازی میخوای datak و laser بخاطر پینگ خوبی که دارن پیشنهاد میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or