Mila:D
کاربر سایت
دوست عزیز اگه یه نت درست میخوای با پینگ بسیار عالی و سرعت ثابت که تکون نخوره یا باید datak بگیری یا از laser
هیچ کدوم ار این ها تو شهرمون نیست! (ساری)
دوست عزیز اگه یه نت درست میخوای با پینگ بسیار عالی و سرعت ثابت که تکون نخوره یا باید datak بگیری یا از laser
زنگ زدم
گفت چرا با 4.2.2.4 پینگ میگیری؟! با 4.2.2.3 بگیر
من گفتم باشه و پینگ گرفتم 240 بود (الان 4.2.2.3 هم بالا 300 شده) بعد گفت 240 عالیه!!!!!
گفت اون منطقه شما ما اینقدر فضا داریم به همه 2000 مگ دادیم و عالیه و از این حرف ها
کلی حرف زدم آخر قبول نکرد که 400 از 4.2.2.4 بد پینگه!
گفتم غروب دوباره همین بود زنگ میزنم
آخه میدونی بد بختی چیه
من تازه دو روز پیش از شاتل رفتم اینجا و تازه 15000 الکی ریختم تو جیب مخابرات هر دو روز isp عوض کنم که بدبخت میشم
اینجا(ساری) isp خیلی زیادی هم نداریم فقط یه پارس انلاین مونده که من نرفتم که اون هم همه میگن بدرد نمیخوره
مشکل از مودم من نیست؟
tp link 8811 دو سالی میشه عمر کرده
---------- نوشته در 03:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------
دیروز پینگم 200 بود امروز اینطوری شده
توی CMD با همون 4.2.2.4 پینگ بگیر صفحشُ بذار یه گوشه, بعد با فاصله ی چند ثانیه پشت هم کانکت و دیسکانکت شو تا با آیپی های دیگه ای وصل بشی.ببین با کدومش پینگ بهتری میگیری.
عليرضا جان..الان چندتا شركت وايرلس هست كه پينگ با سرور هاي ايراني بد . با خارج خيلي خوبه ...رفيقم از همين رسانه داره با هاست هاي ايراني تو cod bo قرمز بازي مي كنه...با خارج همش سبز بازي ميكنه...خيلي عجيبه ...:dمن الان پینگم با 4.2.2.4 و 4.2.2.3 و 8.8.8.8 زیر 150ـه ولی هنوز با سرورای ایرانی مشکل دارم ! (درضمن هم زمان دانلود هم دارم میکنم و پینگم اینه)
منم نمیدونم چشه والا !عليرضا جان..الان چندتا شركت وايرلس هست كه پينگ با سرور هاي ايراني بد . با خارج خيلي خوبه ...رفيقم از همين رسانه داره با هاست هاي ايراني تو cod bo قرمز بازي مي كنه...با خارج همش سبز بازي ميكنه...خيلي عجيبه ...:d
از خودشونم مي پرسي نميدونن چرا ايجوري شده....ولي اگه اينجوري بمونه احتمالا مي گيرم
ولي اينترنت خودمم توپه ها...:d
![]()
من رو روزه پينگم با 4.2.2.4 از 150 اومده رو 400 !!!شيراز هستم!ماله بقيه هم خراب شده ؟ ماتريكس (داتك) دارم .
فرهود من صبانت و آسياتك و پارس آنلاين وداشتم همه پينگشون با 4.2.2.4 حالت عادي 300 الي 400 بود ولي تا به ماتريكس (داتك) رسيدم فهميدم پينگ يعني چي ؟ بهم 4.2.2.4 150 داد !تو هم شاتل هستي كه اونم فايده نداره !بيا همين ماتريكس كه خيلي خوبه ! سرعتشم خوبه ! شبانش هم از 1.30 هست تا 7.30 پينگ و سرعتشم مثل روزه !نكنه تو الان كه ميگي داتك داري؟يا همون شاتل رو ميگي ؟مال ِ من به لعنت خدا نمیارزه پینگم . بهترین حالت 500 اونم پر تایم اوت .
كسي نبود جواب ما رو بده ؟داداش منم از ديشب تا حالا 4.2.2.4 400 الي 500 ميگيرم !هميشه نرمال 150 بود واسه من !بايد يه زنگ به ISP بزنم ببينم چه خبره !تو بهشون يه تلنكري چيزي برن بگو بقيه ISP پينگشون بهتر از شماست !جدا بهشون بگو اگه درست نگنيد من عوض ميكنم !حالا نميخواد عوض كني (فقط اونا رو بترسون !)!!! اگه هم ديدي درست نكردن پولتو تا قرون آخر ازشون بگير !
---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------
دوستان از همه خواهش ميكنم يه نگاه اساسي و تخصصي به اين مشخصات بندازن ! (كر چه تكراريه ) !!!
توي اين كلي مشكل هست ممكنع جيزي شم از مودم باشه ؟ بهترين مودم تو بازار ايرا چيه الان ؟ از نظر كيفيت ؟
چرا اينجا تو تنظيمات دوستمون DELAY صفر هست ؟
تو ماله من بدبخت 64 !!!!)x
!اي نامرد شيطون !!!نخند ! هي ميخنده !!!