بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان میدونین که شاتل یه 4 ماه هست که نابود شده و قرار هست که فردا یعنی جمعه نت رو قطع کنن و این مشکلات رو درست کنن ولی نگاه کنین امروز شاتل چه پینگی داد من خودم قلبم وایساد شاتل و این پینگ ؟ :-o

i12031_capture.png

دوستان این قیمت های مخابرات محدودیت حجمی هم داره یا نه ؟! چون من الآن سپنتا بدون محدودیت میگیرم ، 256ـش از 1 مگ این گرون تره ! :دی

مخابرات همیشه ارزون تر بوده ولی پینگ اینا نداره ها من یه بار از مخابرات گرفتم اصلا راضی نبودم

آخرین ویرایش:
دوستان میدونین که شاتل یه 4 ماه هست که نابود شده و قرار هست که فردا یعنی جمعه نت رو قطع کنن و این مشکلات رو درست کنن ولی نگاه کنین امروز شاتل چه پینگی داد من خودم قلبم وایساد شاتل و این پینگ ؟ :-o

i12031_capture.png

برا منم قبلا اینطور بود...ولی الان از 500 پایین نمیاد

من امروز داشتم mw2 بازي ميكردم يهو ديدم پينگم ٣ خط شد داشتم شكته ميكردم يه ١ ساعت با اين پينگ بازي كردم تا سرور عوض شد
نميدونم پترس انلاين چه مرگش شده بود

بچه ها از شرکت های زیر کدومشون به درد انلاین بازی کردن میخورند و پینگشون بهتره ؟

1. پارس انلاین
2. شاتل
3. داتک
4. فن اوا

داتك !!!

---------- نوشته در 08:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:00 PM ارسال شده بود ----------

من امروز داشتم mw2 بازي ميكردم يهو ديدم پينگم ٣ خط شد داشتم شكته ميكردم يه ١ ساعت با اين پينگ بازي كردم تا سرور عوض شد
نميدونم پترس انلاين چه مرگش شده بود
با اكس باكس تو سرور خارجي ؟‌

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:01 PM ارسال شده بود ----------

از جمعه به بعد همه چیز درست میشه;;)
از كجا ميدوني ؟‌

دوستان یک لطفی بکننینگ میزارن اسمه isp شون رو بگن که مجبور نشیم دونه دونه با pm بپرسیم خیلی ممنون
××××××
کسی ISP تو مشهد نمیشناسه پینگش فضایی نباشه...؟
شهر به این بزرگی یک isp درست نداره اعصاب نمیمونه واسه آدم...

آخرین ویرایش:
دوستاني كه شاتل دارن بنظرم صبر كنن امروز صبح پينگي كه با 4.2.2.4 واسم داد نزديك بود سكته كنم تا حالا همچين پينگي نديده بدوم:-o

25960576525854483987.jpg

در صورتيكه 2 هفته پيش پينگم اين بود
86602089133170997151.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or