بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یعنی حتی یک مگابایت پارس انلاین هم به درد بازی نمیخوره ؟
خب من بخوام از داتک بگیرم باید چه سرعتی رو بگیرم ؟

ببین داتک و لایزر اگه 128 هم بگیری پینگت زیر 200 هست راحت با google پینگ 180 میگیری ولی اگه دوست داری دانلود سپید بیشتری هم داشته باشی ببین پولی که میخوای بدی چقدر هست اون سرعت رو بگیر

بچه ها من میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم . بین داتک و لایزر گیر کردم . راستی خیلی ها میگن که لایزر پینگش عالیه ولی من زنگ زدم پشتیبانی یارو میگه ما پینگ رو تضمین نمیکنیم و از طرفی هم میگه خیلی ها مثل شما برای بازی از ما سرویس میگیرند و راضی اند . خب به نظر شما از داتک بگیرم یا از لایزر ؟ تو رو به خدا هر کس نظرش رو بگه چون من مثل خر تو گل گیر کردم

امروز رکورد زدم
t9m1y2txkhbv3093hmpj.png

ما نیز رکورد زدیم :

2ql5evk89so0v8zfeka.jpg

مرد میخوام رو دستم بلند شه....
صبانت مشهد

---------- نوشته در 02:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

لایزر معمولا پینگش چنده؟

• Like
Reactions: Squidward
بچه ها من میخوام تصمیم نهایی رو بگیرم . بین داتک و لایزر گیر کردم . راستی خیلی ها میگن که لایزر پینگش عالیه ولی من زنگ زدم پشتیبانی یارو میگه ما پینگ رو تضمین نمیکنیم و از طرفی هم میگه خیلی ها مثل شما برای بازی از ما سرویس میگیرند و راضی اند . خب به نظر شما از داتک بگیرم یا از لایزر ؟ تو رو به خدا هر کس نظرش رو بگه چون من مثل خر تو گل گیر کردم
شما اگه تهرانی از داتک بگیری فکر نمیکنم بتونه بهت پینگ زیر 200 بده چون تو تهران داتک و شاتل خیلی شلوغ شده ولی لایزر بگیر نگیر داره:d(بستگی به مرکز مخابراتیت داره )
ولی به نظر من اگه برای گیم میخوای بگرد یه شرکت پیدا کن که زیاد یوزر نداشته باشه ;)

شما اگه تهرانی از داتک بگیری فکر نمیکنم بتونه بهت پینگ زیر 200 بده چون تو تهران داتک و شاتل خیلی شلوغ شده ولی لایزر بگیر نگیر داره:d(بستگی به مرکز مخابراتیت داره )
ولی به نظر من اگه برای گیم میخوای بگرد یه شرکت پیدا کن که زیاد یوزر نداشته باشه ;)

دوست عزیز ربطی یه داشتن یوزر نداره خونه من ونک هست و میشه شیخ فضلاه نوری که شلوغ ترین منطقه مخابراتی تو کل تهران هست اون وقت من پینگ با داتک همیشه زیر 200 بود پینگ فقط و فقط یه خود isp ربط داره.

من دقیق متوجه نشدم ! میشه بگی چطوری این کارو ( کلاه برداری ) میکنن ؟

این که یه نفر art6 داره ( خودم ) و بعد 4 ماه هست داری پول میدی ولی یه dial up هم پینگش بهتره و بهتر کارت رو راه میندازه و به پیشتیبانی میگی همه چیز رو تکذیب میکنه چون گند زدن توش موندن این چی میشه ؟ اینی که به هر قیمتی مشتری برا خودش جور میکنه و بعد سرویس نمیده و همه راضی نستن کلاه برداری نیست ؟ الان بچه های سایت که یک نفر از شاتل راضی نیست و بقیه جاها هم که من خبر دارم باز هیچ کس راضی نیست ولی داره تند تند پول میگیره و گرون هم میگیره.

• Like
Reactions: Squidward

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or