بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوست عزیز ربطی یه داشتن یوزر نداره خونه من ونک هست و میشه شیخ فضلاه نوری که شلوغ ترین منطقه مخابراتی تو کل تهران هست اون وقت من پینگ با داتک همیشه زیر 200 بود پینگ فقط و فقط یه خود isp ربط داره.
چرا دقیقا داره من خودمم از شاتل داشتم پینگمم 180 بود ولی هر چی یوزرش بیشتر میشد پینگ ما بد تر انقدر بد شد تا پینگم رسید به 300 =((
ولی واقعا من خیلی وقته که دیگه ندیدم داتک بتونه تو تهران پینگ زیر 200 بده اگه داره به شما انقدر پایین میده واقعا باید قدرشو بدونی ;)
یه پینگ از speed test برامون میزاری چون خیلی وقته داتک ریز 200 ندیدیم;;)

آخرین ویرایش:
به نام خدا! :d

hpscnovd8zeoh4u53t00.png

...........

دوستان شاتل از ماه آینده توی دهات ما سرویس میده یکی بگه کدوم سرویسش سرعتش از همش بالاتره؟

چرا دقیقا داره من خودمم از شاتل داشتم پینگمم 180 بود ولی هر چی یوزرش بیشتر میشد پینگ ما بد تر انقدر بد شد تا پینگم رسید به 300 =((
ولی واقعا من خیلی وقته که دیگه ندیدم داتک بتونه تو تهران پینگ زیر 200 بده اگه داره به شما انقدر پایین میده واقعا باید قدرشو بدونی ;)
یه پینگ از speed test برامون میزاری چون خیلی وقته داتک ریز 200 ندیدیم;;)

خوبه تو هیمن پست قبلیم گفتم الان در حال حاضر شاتل دارم ولی شاتل ربطی یه یوزر نداره که شاتل کلن داغونه یعنی به تمام معنا داغونه باری 1 بار هم نشده درست سرویس بده.

خوش اومدی :d
وایرلس یا adsl ؟
ممنون سهراب جان. وایرلس دیگه کو تو این مملکت adsl پینگ بده! ;)

به به ازاد شدی . دیگه اب بازی چیزی نکنیا :d
فک کردی من کم میارم ؟؟ اینم پینگم =((
چشم! :دی یکم دندون رو جیگر بذار توی این پاییز و قبل از بهار پینگ مملکت یکم آروم میشه!

خوبه تو هیمن پست قبلیم گفتم الان در حال حاضر شاتل دارم ولی شاتل ربطی یه یوزر نداره که شاتل کلن داغونه یعنی به تمام معنا داغونه باری 1 بار هم نشده درست سرویس بده.
خوب این داغونی باید یه دلیلی داشته باشه دیگه:-/
بعدشم تو داری میگی تو ونک پینگت زیر 200 بود ...... اینو ولش کن چون منم با شاتل پینگم 180 بود..... :dبگو الان چی هست

مسعود یک عکس از اون قسمت انتن که سیگنال و اینجور چیزارو نشون میده ، میگیری ؟
سهراب جان خود آنتن رو میگی؟
چشم بفرما:

http://up98.org/upload/server1/01/j/zrpvfzpwgoyymoc82k6j.jpg

.........

آنتن من نانو استیشن 5 هست و به علت نزدیکی زیاد به شرکت (کمتر از 500 متر) جلوی پنجره اتاق گذاشتمش فول آنتن میده.

سهراب جان خود آنتن رو میگی؟
چشم بفرما:

http://up98.org/upload/server1/01/j/zrpvfzpwgoyymoc82k6j.jpg

.........

آنتن من نانو استیشن 5 هست و به علت نزدیکی زیاد به شرکت (کمتر از 500 متر) جلوی پنجره اتاق گذاشتمش فول آنتن میده.

مرسی اما منظورم این نبود :d
ایپی انتن رو داخل browser بزن ، اونجا که ازت user و password میخواد رو میگم

به نام خدا! :d

hpscnovd8zeoh4u53t00.png

...........

دوستان شاتل از ماه آینده توی دهات ما سرویس میده یکی بگه کدوم سرویسش سرعتش از همش بالاتره؟
Holy SHIT ! حالا كه پينگ ما داغون شد همه پينگشون خوب شده !‌تف به اين زندكي !‌كي پينگ شيراز درست ميشه ؟‌

• Like
Reactions: shayan720

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or