بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بابا پینگ من اومده رو 440 ! در حالی که قبلا 250 بود با سرور منچستر !
زنگ زدم گفتم بهشون اونم یه تست گرفت و گفت درست شده !
بعدش اومدم تست گرفتم دیدم همونه هنوز :|
مبین نت هم دارم . گند بزنن به این سیستم اینترنت کشور . حالم بهم میخوره از این کثافتا ...
نه یه سیستم اینترنت درست حسابی داریم نه یه سیستم بانکی در حد متوسط ! ( اونم مثل همین اینترنت میمونه )
تو این کشور از کمترین امکانات هم محرومیم بعد وقتی یکی میخواد از ایران بره میان بهش میگن هیچ جا مملکت خود آدم نمیشه :|:|

مسعود الان زنگ زدم به شركت وايرلسم ميگه چون شركت ما خصوصيه اين بخش نامهي تعرفهي حجمي شامل ما نميشه !!!! شانس مارو :|
این قانون شامل کل 11 شرکت pap و تمام زیر مجموعه هاشون میشه.
شما به سازمان تنظیم مقررات زنگ بزن که شمارشو توی گروه گذاشته بودم آقای سهرابی.
بگو طبق مصوبه 49 این شرکت تخطی کرده!

بابا پینگ من اومده رو 440 ! در حالی که قبلا 250 بود با سرور منچستر !
زنگ زدم گفتم بهشون اونم یه تست گرفت و گفت درست شده !
بعدش اومدم تست گرفتم دیدم همونه هنوز :|
مبین نت هم دارم . گند بزنن به این سیستم اینترنت کشور . حالم بهم میخوره از این کثافتا ...
نه یه سیستم اینترنت درست حسابی داریم نه یه سیستم بانکی در حد متوسط ! ( اونم مثل همین اینترنت میمونه )
تو این کشور از کمترین امکانات هم محرومیم بعد وقتی یکی میخواد از ایران بره میان بهش میگن هیچ جا مملکت خود آدم نمیشه :|:|
حالا خودتو ناراحت نكن مهدي !:d
اصلا كار اشتباهي كردي رفتي وايمكس گرفتي ! وايمكس كلا پينگش بالاس ، من الان يكي ديگه از دوستام هم وايمكس موبين نت داره ، از پينگش ناراضيه !

این قانون شامل کل 11 شرکت pap و تمام زیر مجموعه هاشون میشه.
شما به سازمان تنظیم مقررات زنگ بزن که شمارشو توی گروه گذاشته بودم آقای سهرابی.
بگو طبق مصوبه 49 این شرکت تخطی کرده!

شمارشو ميدي دوباره !؟:d
تا كِى بازه اين شركته ؟
زنه گفت ما شركتمون خصوصيه و ربطي به ما نداره …:|

تنظیم مقررات که شرکت نیست! :دی
شمارشو از گروه در بیار دیگه من حوصله ندارم چقد تنبلی تو! باس بری سربازی! :d:p

..................
آقای سهرابی سازمان تنظیم مقررات : 88113770

.................

[h=2]نمونه‌های پایلوت پروژه موتور جست‌وجوی ملی آماده است [/h]
نمونه‌های پایلوت پروژه موتور جست‌وجوی ملی آماده است و امیدواریم اولین پایلوت آن تا آخر امسال فعال شود.
علی حكیم‌جوادی رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات ، با تأكید بر ضرورت داشتن موتور جست‌وجوی ملی، اظهار كرد: كار موتور جست‌وجو آغاز شده اما باید دانست كار برخی پروژه‌ها پایان‌ناپذیر است و به عنوانی همیشه زنده‌اند و نمی‌توانیم بگوییم امروز كارشان به اتمام رسید و موتور جست‌وجو هم از همین قبیل موضوعات است.
وی گفت: هرچند امروز موتور جست‌وجو را داریم و تا حدودی به آن رسیده‌ایم ولی باید دید آیا این موتور جست‌وجو می‌تواند با 120 یا 130 موتور جست‌وجوی مطرح دنیا رقابت كند؟ این موضوعی است كه همكاران ما با مراكز تحقیقاتی داخل كشور در حال انجام كار برروی آن هستند و خوشبختانه به نتایج خوبی هم رسیده‌اند.
او درباره‌ نام این موتور جست‌وجو هم گفت: هنوز نام‌گذاری خاصی برای آن نداشتیم و فعلا برروی بحث فنی كار می‌كنیم، ولی شاید یكی از راه‌های انتخاب نام ایجاد همه‌پرسی باشد.

.........

[h=2]ظرفیت IP داخلی كشور به دو ترابایت می‌رسد [/h]
ظرفیت IP داخلی كشور از 50 گیگ به دو ترابایت توسعه خواهد یافت.
محمود خسروی مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت اظهار كرد: براساس برنامه پنجم توسعه ظرفیت اینترنت بین‌الملل كشورمان از 32 گیگ به 500 گیگ افزایش می‌یابد.
وی افزود: ‌افزایش ظرفیت انتقال كشورمان از 300 هزار E1 به یك میلیون و 600 هزار E1 و افزایش ظرفیت ترانزیت اینترنت بین‌الملل به كشورهای همجوار از 30 لینك STM1 به 40 هزار STM1 از مهم‌ترین برنامه‌های زیرساخت طی برنامه پنجم توسعه است.
مدیرعامل شركت ارتباطات زیرساخت در پایان گفت: شركت ارتباطات زیرساخت از آغاز سال جاری 32 لینك STM1 افزایش ظرفیت داشته است كه به زودی 30 STM1 دیگر از دو مسیر تركیه و نور دوز به ظرفیت اینترنت كشورمان افزوده خواهد شد.

..........

دوستان هر وقت دیدین که وزیر یا مسئول اینترنت این کشور تونست فرق بیت و بایت رو تشخیص بده بدونین امکان داره بهبودی در وضعیت رخ بده...

آخرین ویرایش:
مسعود این قانون جدیده یعنی زنگ بزنم باید نامحدود کنن سرویسمو ؟:دی یا سرویس بعدی باید اینطوری بشه ؟ :دی
فرهود اونطوری که من حرف زدم با سازمان تنظیم مقررات هیچ شرکتی حق ارائه سرویس محدود رو نداره و همه باید نامحدود باشن!
قیمت هم سرویس 512 نامحدود 20 تومن و یک مگ نامحدود 38 تومن بود.
در غیر این صورت گفتن باید از شرکت شکایت کنید و ما پیگیری میکنیم!

...............

دوستان تهرانی یه خبر خوب.
یکی از دوستانمون توی فیسبوک شرکت اینرتنتی وایرلس داره و کل تهران تحت پوشش هست. پینگ مشتریهاش 130 تا 150 هست حتی کمتر.
شرکت winet تماس: 26317390,26315441
بگید از بازی سنتر زنگ زدید و پینگ خوب میخوایید. ;)

آخرین ویرایش:
فرهود اونطوری که من حرف زدم با سازمان تنظیم مقررات هیچ شرکتی حق ارائه سرویس محدود رو نداره و همه باید نامحدود باشن!

من الان 1مگ 4GB رو دارم 39 تومن میدم WTF

...............

دوستان تهرانی یه خبر خوب.
یکی از دوستانمون توی فیسبوک شرکت اینرتنتی وایرلس داره و کل تهران تحت پوشش هست. پینگ مشتریهاش 130 تا 150 هست حتی کمتر.
بگید از بازی سنتر زنگ زدید و پینگ خوب میخوایید. ;)
من الان زنگ بزنم پتیاک بگم باید طبق این قانون عمل کنید کلی بحث می شه برام سرویس بد نبدن :دی
کلا ارزش شکایت داره؟
یعنی من 1 مگ نامحدود بگیرم باید حتما 100 kb دانلود بده؟

من الان زنگ بزنم پتیاک بگم باید طبق این قانون عمل کنید کلی بحث می شه برام سرویس بد نبدن :دی
کلا ارزش شکایت داره؟
یعنی من 1 مگ نامحدود بگیرم باید حتما 100 kb دانلود بده؟
100 چیه ؟!! باید 120 بده !
من خودم حتما فردا زنگ میزنم ، میگم اگه نامحدود نکنین ازتون شکایت میکنم !

ببینید دوستان این قانون هست و تصویب شده و به همه شرکت های pap ابلاغ شده و اونها هم موظف بودن به زیر مجموعه هاشون ابلاغ کنن.
عمل کردن به این قانون به ضرر شرکت هاست! پس تفره میره! و این ما هستیم که باید مجبورشون کنیم!

بگید از بازی سنتر زنگ زدید و پینگ خوب میخوایید.

میتونی بهش بگی چندتا تست بگیره تا ببینیم ؟ و میشه ازش بپرسی از کجا پهنای باند میگیره ؟
ادرس facebookاش هم بده لطفا :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or