بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

در صورتیکه کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شکایتی در این رابطه از اپراتورهای خود داشته باشند با مراجعه به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی www.cra.ir ، تماس تلفنی، نمابر و یا مکاتبه می توانند شکایت خود را به رگولاتوری منعکس کنند !‌
حالا ما چتوري از اين سايت شكايت كنيم ؟‌ از بس كه گندست آدم توش گم ميشه !!!
يكي يه آموزش بزاره گله اي شكايت كنيم !:d:))=))>:)
آموزش :‌‌از اين لينك :‌ http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d

آقا وقتی قابلیت 1 به 10 رو گذاشتن درواقع هیچی فرق نکرده و مصرف شما تقریبا همون قدره یعنی درواقع خواستن بگن اینترنت ما حجمی نیست!
یعنی چی 2 مگ 25.6kb دانلود کنه؟!؟
مطمئن باشید به ispـیتون بگید بیشترین سواستفاده رو از این قانون می کنن!

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"] [TABLE="width: 627, align: center"]
[TR]
[TD]
سرعت اتصال خط برحسب کیلوبیت برثانیه​
[/TD]
[TD] نرخ اشتراک1 به 1
[/TD]
[TD]نرخ اشتراک 1 به 10[/TD]
[TD] [TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]
حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD]
حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت​
[TABLE="align: left"]
[TR]
[TD="align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]حداکثر سرعت دانلود[/TD]
[TD]حداکثر سرعت دانلود[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]64[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]0.8[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]128[/TD]
[TD]16[/TD]
[TD]1.6[/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]256[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]3.2[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]512[/TD]
[TD]64[/TD]
[TD]6.4[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1024[/TD]
[TD]128[/TD]
[TD]12.8[/TD]
[TD]331[/TD]
[TD]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2048[/TD]
[TD]256[/TD]
[TD]25.6[/TD]
[TD]663[/TD]
[TD]66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ببینید دوستان یه سوء تفاهم برای همتون پیش اومده!
اینجا گفته حداکثر شیرینگ 1 به 10 ! خب این یعنی چی؟
ببینید یک isp یک پورت 1 مگابیت ددیکیت رو از زیر ساخت یا مخابرات یا یک شرکت pap میخره به قیمت 300 هزار تومن! این 1 مگابیتی که اونها میخرن اختصاصی هست! یعنی سرعتش اصلا از 120 کیلوبایت کمتر نمیشه و همچنین نامحدود هست!
خب!
شرکت میتونه حداکثر این 1 مگابیت ددیکیت رو به 10 نفر بده! یعنی به من . حسن و تقی و نقی و 6 نفر دیگه 1 مگابیت بده! که مجموع میشیم 10 نفر!
قیمت هر سرویس 1 مگابیت نامحدود رو هم تعیین کردن 38 هزار تومن! یعنی خود isp برای این 1 مگ حدود 300 تومن داده اما از فروشش 380 تومن گیرش اومده. و سازمان تنظیم مقررات میگه سود 80 هزار تومانی برای هر مگابیت کافیه! و شرکت نباید بابت محدود کردن حجم و حجم اضافی پولی رو از مشتری بگیره!!
اما راجبه سرعت. ببینید دوستان تحت شرایط خیلی نادری همزمان هر 10 نفر توی یه زمان مشخص دانلود میکنن! احتمالش خیلی کمه! و اگر هر 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت شما به 12 کیلوبایت میرسه! وگرنه تحت شرایط عادی مطمئن باشین از 70 یا 80 کمتر نمیشه!
نکته از اون مهمتر: دوستان همین خطی که دارید همین الانم بین 2 یا 4 یا 8 یا 10 نفر شیر شده! پس هیچی رو از دست نمیدین و اصلا ضرر نمیکنید! فقط و فقط این طرح به سود مشترکین و به زیان شرکت ها هست. باید بهشون فشار بیاریم تا زیر بار قانون برن!
............

برای پیگیری شکایت:
همتون فردا صبح به این شماره زنگ بزنید.
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.

021-88113770

بگید طبق مصوبه جدید شرکت ها باید مطابق قانون که بهشون ابلاغ شده سرویس هاشونو نامحدود کنن و با قیمت اعلام شده به مشترکین بدن. اما شرکت ما این قانون رو رعایت نمیکنه.

ببینید دوستان یه سوء تفاهم برای همتون پیش اومده!
اینجا گفته حداکثر شیرینگ 1 به 10 ! خب این یعنی چی؟
ببینید یک isp یک پورت 1 مگابیت ددیکیت رو از زیر ساخت یا مخابرات یا یک شرکت pap میخره به قیمت 300 هزار تومن! این 1 مگابیتی که اونها میخرن اختصاصی هست! یعنی سرعتش اصلا از 120 کیلوبایت کمتر نمیشه و همچنین نامحدود هست!
خب!
شرکت میتونه حداکثر این 1 مگابیت ددیکیت رو به 10 نفر بده! یعنی به من . حسن و تقی و نقی و 6 نفر دیگه 1 مگابیت بده! که مجموع میشیم 10 نفر!
قیمت هر سرویس 1 مگابیت نامحدود رو هم تعیین کردن 38 هزار تومن! یعنی خود isp برای این 1 مگ حدود 300 تومن داده اما از فروشش 380 تومن گیرش اومده. و سازمان تنظیم مقررات میگه سود 80 هزار تومانی برای هر مگابیت کافیه! و شرکت نباید بابت محدود کردن حجم و حجم اضافی پولی رو از مشتری بگیره!!
اما راجبه سرعت. ببینید دوستان تحت شرایط خیلی نادری همزمان هر 10 نفر توی یه زمان مشخص دانلود میکنن! احتمالش خیلی کمه! و اگر هر 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت شما به 12 کیلوبایت میرسه! وگرنه تحت شرایط عادی مطمئن باشین از 70 یا 80 کمتر نمیشه!
نکته از اون مهمتر: دوستان همین خطی که دارید همین الانم بین 2 یا 4 یا 8 یا 10 نفر شیر شده! پس هیچی رو از دست نمیدین و اصلا ضرر نمیکنید! فقط و فقط این طرح به سود مشترکین و به زیان شرکت ها هست. باید بهشون فشار بیاریم تا زیر بار قانون برن!
............

برای پیگیری شکایت:
همتون فردا صبح به این شماره زنگ بزنید.
آقای سهرابی - سازمان تنظیم مقررات.

021-88113770

بگید طبق مصوبه جدید شرکت ها باید مطابق قانون که بهشون ابلاغ شده سرویس هاشونو نامحدود کنن و با قیمت اعلام شده به مشترکین بدن. اما شرکت ما این قانون رو رعایت نمیکنه.
متوجه شدم!
ـــــــــــــــــ
امروز زنگ زدم پتیاک گفت به بخش فروش بگین که فروش هم نبودن ، فردا باید زنگ بزنم.
اول به خودشون می گم اگه عمل نکردن زنگ می زنم برا شکایت.
چه حالی می ده حال isp های مفت خور رو بگیریا! :دی

بچه ها زنگ نزنید , اونوقت اینترنت روزانمون هم تبدیل به شبانه میشه , یعنی سرعتمون میرسه به 10 تا !

حق همچین کاری ندارن . تا 10 نفر میتونن شیر کنن اما مشکل اینجاست که این دیگه میرسه دست خود یوزرها . غیر از این حق شکایت داریم .
i'm gonna rock on your corpse shatel .

دلم بدجوری خونه :دی

احتمالش کم نیست زیاده وقتی محدودیت نباشه برای بعضی ها فرق بین شبانه با روزانه یکی می شه بد کلی دانلود از جیبشون بیرون می یارن !

احتمالش کم نیست زیاده وقتی محدودیت نباشه برای بعضی ها فرق بین شبانه با روزانه یکی می شه بد کلی دانلود از جیبشون بیرون می یارن !
این دیگه بستگی به سطح فرهنگ جامعه داره. اگر 10 نفر همزمان دانلود کنن سرعت دانلودشون به یک دهم میرسه و فکر نکنم کسی حاضر باشه با سرعت دانلود 10 کامپیوترشو 24 ساعته روشن بذاره!
توی فیسبوک خیلی روی این مسئله بحث کردیم و اغلب موافق نامحدود شدن سرویس ها بودن به این دلیل که از پهنای باند به طور واقعی استفاده میشه و در نتیجه پینگ تایم هم کاهش پیدا میکنه. مثلا کسی که با 12 تومن سرویس 256 گرفته دیگه مثل الان براش 2 مگ نمیبندن! براش همون 256 کیلوبیت رو میبندن و این به سود پینگ تایم خواهد بود!

اینم از نت جدید و البته به اجبار چون چاره ی دیگه ای نبود.
rbxtj6jdsukp6d5rr9c8.gif
wkc6mjh6eqq6pb8dpu8r.jpg

پارس آنلاین که ما رو بن کرده و حوصله ندارم به 40-50 هزاز تومن خرجش کنم تا آن بن بشم(به خاطر هک اکانت)
البته پشتیبانی انقد خنگ تشریف داره که فک کرده از اکانت رشتم استفاده کردم(خودم انزلی ام)
وقتی رفتم ترافیک بگیرم مچمو گرفتن کسی میدونه هزینش چه قده؟چون زنه گفت هر وقت پول اونجارو بدین وصل میشه!!!

این تایم اوت خالص من چه جوری پیج باز میکنم/:)
isp=همه تنهان-همراه آخر
:d
-------------------------------------------------------------
کسی نیست جواب سوال ما رو بده؟
امان از رفیق ناباب

امیر جان مشکل شما چیه؟ خواستین هک کنید به قول خودتون مچتون رو گرفتن و خیلی خوش شانسید که الان آب خنک نمیخورید.
بجای 4.2.2.4 لطفا با 4.2.2.3 و 4.2.2.6 و 8.8.8.8 هم تست کنید.

این دلیل که از پهنای باند به طور واقعی استفاده میشه و در نتیجه پینگ تایم هم کاهش پیدا میکنه. مثلا کسی که با 12 تومن سرویس 256 گرفته دیگه مثل الان براش 2 مگ نمیبندن! براش همون 256 کیلوبیت رو میبندن و این به سود پینگ تایم خواهد بود!
چه جالب ! من فکر میکردم به خاطر این حرف :
اونوقت اینترنت روزانمون هم تبدیل به شبانه میشه
پینگمون زیاد میشه !

وای بچه ها دیوونه شدم صبانت عجیب خراب شده ها.پینگ انقد داغونه که حسش نیست ادم تست بگیره دانلودم که بعدا صحبت میکنیم.یکی نیست بگه بابا جان شبانت خرابه اکانت خودمونو چرا دستکاری مکنی دقیقا عین هم میشن شبا.دانلود من رو 8 روزا هم به زور به 60 میرسه اصلا دانلودم هیچی بابا پینگ و درس کن 1800؟؟؟نامردایین خدایی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or