بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

امیر جان مشکل شما چیه؟ خواستین هک کنید به قول خودتون مچتون رو گرفتن و خیلی خوش شانسید که الان آب خنک نمیخورید.
بجای 4.2.2.4 لطفا با 4.2.2.3 و 4.2.2.6 و 8.8.8.8 هم تست کنید.
مشکل پینگ که حل شد.
اونم .. خوردم البته بار اول آب خنک نداره دیگه تهد باید بدم+جریمه
میخوام بدونم کسی میدونه جریمش چه قده؟

سلام
بنده هم با صحبت های دوستمون مسعود موافق هستم.... به طور مثال همین شرکتی که بنده از اون اینترنت دارم، همه ی سرویس هاش را قانونی ارائه میکنه و زمان پینگ هم فوق العاده عالی هست.... شرکت ها دیگه باید برای رقابت روی موضوع دیگه ای تمرکز کنند و ترافیک را همون طوری که قانون سازمان تنظیم مقررات میگه نامحدود ارائه بدند. البته یه چیز دیگه هم هست و اون تعداد کاربرای یک شرکت هست که اگه کم باشه شاید زیر بار این قانون نرند چون یه تبصره هایی هم ظاهراً داشت.... (مثل اینه که یه کاربر در اکثر ساعات شبانه روز داره اینترنت اختصاصی استفاده میکنه و سرعتش ثابته).
سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 1 (ددیکیت - اختصاصی) گفته شده که حداقل 41 گیگابایت میتونه در ماه دانلود داشته باشه. این 41 گیگابایت توی ضریب اشتراک 1 به 10 میشه 4.1 گیگاباییت ، بعد اونوقت قیمت متوسط 3 گیگابایت حجم ترافیک (دانلود و آپلود) برای سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه تقریباً 15 هزار تومن در ماه هست ؛ پهنای باند اختصاصی هم که قیمتش برای شرکت ها ثابت هست، پس آیا به صرفه تر و به نفع ما نیست که ضریب اشتراک 1 به 10 باشه و بدون محدودیت ترافیک حداقل 4.1 گیگابایت با قیمت خیلی کمتر در ماه، دانلود داشته باشیم؟ از طرف دیگه هم قانونی ارائه شدن سرویس ها احتمالاً باعث خالی ماندن مقداری از پهنای باند کلی یک شرکت و در نتیجه زمان پینگ کمتر میشه....
درسته، با موضوع فرهنگ سازی استفاده ی صحیح از اینترنت هم به شدت موافق هستم تا کمبود سرعت در مواقعی که احتیاج واجب به اینترنت هست به وجود نیاد. (حالتی مثل کافی نت میشه، همچنین نمیشه گفت همه ی 10 نفر دائماً در حال دانلود هستند! نمیدونم احتمالش چند درصده! ریاضیه نه؟)..................

چند تا تست:

*** سرور فرانسه:

g7r7yuc31ikaekl6ykhb.jpg

1442656523.png

32 / 64 کیلوبیت بر ثانیه

این چرا اینطوری بود ؟
زنگ زدم به مبین نت ( مشهد ) گفت ما یک نماینده ـم و هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده و زنگ بزنید پشتیبانی تهران .
منم زنگ زدم اونم گفت به ما چیزی ابلاغ نشده !
کسی ایده ای نداره ؟ الان باید ازشون شکایت کنم ؟
---------
فقط یه سوال :
الان من که سه ماهه 512 محدود دارم ، یهو نامحدود میشه ؟ یعنی تا اخر سه ماه میتونم نامحدود دانلود کنم ؟

منم زنگ زدم avagostar گفتم این تعرفه های جدید اعمال نمی کنید ؛ !! گفت ما تعرفه جدید رو اعمال کردیم !!! گفتم از کی ؟؟ گفت از اول مرداد !!!! گفتم الان قیمت چنده؟؟؟ گفت 2000 تومان گرون کردیم :))

گفتم سازمان مقررات الان تعرفه های جدید در مورد سرعت و قیمت داده !! گفت ما اعمال نمی کنیم :))

منم زنگ زدم avagostar گفتم این تعرفه های جدید اعمال نمی کنید ؛ !! گفت ما تعرفه جدید رو اعمال کردیم !!! گفتم از کی ؟؟ گفت از اول مرداد !!!! گفتم الان قیمت چنده؟؟؟ گفت 2000 تومان گرون کردیم :))

گفتم سازمان مقررات الان تعرفه های جدید در مورد سرعت و قیمت داده !! گفت ما اعمال نمی کنیم :))
از بالاییش رسانه بگیر من الان رسانه دارم پینگم 114
اینم عکس:
13139106001.jpg

بابا تروخدا نامحدود نکنن این اینترنتو !
وقتی قانون کپی رایت تو جامعه نیست اونوقت دیگه کسی نمیاد نرم افزار فیلم و بازی بخره که !
همه عین گاو از اینترنتشون کار میکشن دیگه کسی کاری نمیتونه بکنه ! یهو یکی یه فیلم که میاد رو میزاره رو دانلود یا مثلا کل DVD های King رو میزاره رو دانلود بدون اینکه شعورش برسه که یه بنده خدای دیگه ای هم هست که داره از اینترنت استفاده میکنه ! مخصوصا اونم ایران که حاضره بخاطر پول ندادن 10 روز کامپیوترش رو دانلود باشه !

من که از الان فاتحه همین اینترنت آشغالمونو خوندم . دیگه خدا بخیر بگردونه بقیشو ! :|

بابا تروخدا نامحدود نکنن این اینترنتو !
وقتی قانون کپی رایت تو جامعه نیست اونوقت دیگه کسی نمیاد نرم افزار فیلم و بازی بخره که !
همه عین گاو از اینترنتشون کار میکشن دیگه کسی کاری نمیتونه بکنه ! یهو یکی یه فیلم که میاد رو میزاره رو دانلود یا مثلا کل DVD های King رو میزاره رو دانلود بدون اینکه شعورش برسه که یه بنده خدای دیگه ای هم هست که داره از اینترنت استفاده میکنه ! مخصوصا اونم ایران که حاضره بخاطر پول ندادن 10 روز کامپیوترش رو دانلود باشه !

من که از الان فاتحه همین اینترنت آشغالمونو خوندم . دیگه خدا بخیر بگردونه بقیشو ! :|
فکر اونشم کردن پول برق هم زیاده :d . بعد مگه این فیلم یا DVD های King ما اصله ؟! ؟!

این هم از شانس ما :
امروز زنگ زدم داتک تمام مدارک لازم رو تهیه کردم و بعد طرف میگه شما باید صاحب قبض تلفونتون با صاحب خونتون یکی باشه . فکر کنم تنها راه وایرلس باشه درسته ؟ کسی راهی چیزی سراغ نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or