بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من فن آوا 256 گرفتم
این از پینگ و تنظیمات مودمم
چرا اینطوریه؟!

امکان داره مشکل از مودمم باشه؟

تو همه چيزت عاليه !‌ISP شما پينگش بده !‌زنگ بزن (با دادو هوار ) يگو پينگ من با 4.2.2.4 400 الي 500 هست !‌اينو يا درستش كنيد يا من ميرم يه جايي كه پينگش خوب باشه ! اونا حتما يه كاري برات ميكنند !
 
زنگ زدم
گفت چرا با 4.2.2.4 پینگ میگیری؟! با 4.2.2.3 بگیر
من گفتم باشه و پینگ گرفتم 240 بود (الان 4.2.2.3 هم بالا 300 شده) بعد گفت 240 عالیه!!!!!
گفت اون منطقه شما ما اینقدر فضا داریم به همه 2000 مگ دادیم و عالیه و از این حرف ها
کلی حرف زدم آخر قبول نکرد که 400 از 4.2.2.4 بد پینگه!
گفتم غروب دوباره همین بود زنگ میزنم

آخه میدونی بد بختی چیه
من تازه دو روز پیش از شاتل رفتم اینجا و تازه 15000 الکی ریختم تو جیب مخابرات هر دو روز isp عوض کنم که بدبخت میشم
اینجا(ساری) isp خیلی زیادی هم نداریم فقط یه پارس انلاین مونده که من نرفتم که اون هم همه میگن بدرد نمیخوره

مشکل از مودم من نیست؟
tp link 8811 دو سالی میشه عمر کرده

---------- نوشته در 03:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

دیروز پینگم 200 بود امروز اینطوری شده
 
داداش منم از ديشب تا حالا 4.2.2.4 400 الي 500 ميگيرم !‌هميشه نرمال 150 بود واسه من !‌بايد يه زنگ به ISP بزنم ببينم چه خبره !‌تو بهشون يه تلنكري چيزي برن بگو بقيه ISP پينگشون بهتر از شماست !‌جدا بهشون بگو اگه درست نگنيد من عوض ميكنم !‌حالا نميخواد عوض كني (فقط اونا رو بترسون !)!!! اگه هم ديدي درست نكردن پولتو تا قرون آخر ازشون بگير !

---------- نوشته در 04:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

دوستان از همه خواهش ميكنم يه نگاه اساسي و تخصصي به اين مشخصات بندازن !‌ (كر چه تكراريه ) !!!
توي اين كلي مشكل هست ممكنع جيزي شم از مودم باشه ؟‌ بهترين مودم تو بازار ايرا چيه الان ؟‌ از نظر كيفيت ؟‌

چرا اينجا تو تنظيمات دوستمون DELAY صفر هست ؟‌
تو ماله من بدبخت 64 !!!!:((:-s)x:( !‌اي نامرد شيطون !!!نخند ! هي ميخنده !!!
>:)
 
بچه ها سلام من نزدیک به 1 ساعت پیش دیدم تو 20:30 شبکه دو گفته بود اینترنت حجمی نمی تونند بدن شرکت ها

در پی اخبار اصلی هستم تا شما رو خبر کنم !
متن اصلی خبر
با سلام امروز پای تلوزیون بودم همچین خبری رو دیدم برام جای تعجب داشت رفتم تو سایت منبع و همه رو براتون داد
=====
براین اساس مبنای محاسبه ظرفیت یک خط، حداکثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراک 1 به 1 است و اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود.
نحوه ارائه سرویسهای پرسرعت اینترنت (ADSL) توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شفاف سازی شد که براساس آن اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
به گزارش مهر، شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL و شرکت مخابرات ایران در مجموع نزدیک به 2.5 میلیون خط اینترنت پرسرعت در کشور نصب کرده اند که از این تعداد یک میلیون و 200 هزار پورت به مشترکان واگذار شده و در حال استفاده است.


در این راستا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان متولی بخش نظارت و اعمال مقررات بر سرویس های ارائه شده از سوی اپراتورهای موجود، شفاف سازی و اطلاع رسانی درباره ظرفیت خطوط و تعرفه ارائه خدمات اینترنت پرسرعت با استفاده از فناوری ADSL توسط شرکت های مجاز را در دستور کار قرار داده است.

براین اساس مبنای محاسبه ظرفیت یک خط، حداکثر سرعت دانلود در حالت نرخ اشتراک 1 به 1 است و اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود.

براساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، شرکت مخابرات ایران در صورت ارائه خدمات به صورت مشارکتی و یا غیر مشارکتی با شرکت های PAP ، ملزم به رعایت تعرفه های ابلاغی است و تنها شرکتهایPAP آنهم در حالت غیر مشارکتی می توانند خدمات مورد اشاره را حداکثر تا سقف 20 درصد بیشتر از تعرفه های مذکور ارائه کنند.
همچنین اپراتورها برای ارائه سایر بسته های اینترنت پرسرعت خارج از چارچوب تعرفه های مصوبه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نظیر سرویسهایی با محدودیت های زمانی و حجمی و یا با نرخ اشتراک متفاوت، موظفند تعرفه های پیشنهادی خود را مطابق مفاد پروانه به رگولاتوری اعلام کنند و پس از اخذ تاییدیه لازم این سرویس ها را ارائه کنند.
جدول نرخ استفاده از اینترنت ADSL
نرخ استفاده از اینترنت پرسرعت مبتنی بر فناوری ADSL به شرح زیر اعلام شده است:






تعرفه
حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند


59200 ریال
64 کیلوبیت بر ثانیه


99200 ریال
128 کیلوبیت بر ثانیه


125600ریال
256 کیلوبیت بر ثانیه


204800 ریال
512 کیلوبیت بر ثانیه


383200 ریال
1024 کیلوبیت بر ثانیه


745600 ریال
2048 کیلوبیت بر ثانیه





نرخ اشتراک و میزان دانلود
به گزارش مهر، مشترکان ADSL باید توجه داشته باشند که نرخ اشتراک 1 به 10 به معنای استفاده همزمان حداکثر 10 نفر از ظرفیت یک خط است.
عموما ظرفیت خطوط اینترنت براساس کیلوبیت بر ثانیه (kbps) سنجیده و سرعت دانلود براساس کیلوبایت (kBps) اندازه گیری می شود که روش تبدیل آنها به یکدیگر با استفاده از فرمول ظرفیت تقسیم بر 8 مساوی سرعت قابل حصول است و لازم است کاربران در زمان اندازه گیری ظرفیت خط و یا سرعت دانلود خود به این واحدها توجه کنند.
در صورتیکه کاربران سرویس اینترنت پرسرعت شکایتی در این رابطه از اپراتورهای خود داشته باشند با مراجعه به سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به نشانی www.cra.ir ، تماس تلفنی، نمابر و یا مکاتبه می توانند شکایت خود را به رگولاتوری منعکس کنند.
نرخ اشتراک و میزان دانلود با توجه به سرعت اتصال خطوط برای کاربران ADSL در جدول زیر آمده است:








سرعت اتصال خط برحسب کیلوبیت برثانیه​


نرخ اشتراک1 به 1


نرخ اشتراک 1 به 10





حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به یک در یکماه برحسب گیگابایت​








حداکثر مقدار دانلود با نرخ اشتراک یک به ده در یکماه برحسب گیگابایت












حداکثر سرعت دانلود
حداکثر سرعت دانلود


64
8
0.8
20
2


128
16
1.6
41
4


256
32
3.2
83
8


512
64
6.4
165
16


1024
128
12.8
331
33


2048
256
25.6
663
66
 
این سومین ISP بود که رفتم
فقط پارس آنلاین مونده
به نظرتون پارس آنلاین خوبه؟!

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

الان دوباره پینگ رفت بالا!
 
این سومین ISP بود که رفتم
فقط پارس آنلاین مونده
به نظرتون پارس آنلاین خوبه؟!

---------- نوشته در 12:34 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:29 AM ارسال شده بود ----------

الان دوباره پینگ رفت بالا!
دوست عزیز اگه یه نت درست میخوای با پینگ بسیار عالی و سرعت ثابت که تکون نخوره یا باید datak بگیری یا از laser
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or