بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

یکم تحقیق بکن ، ببین اگر برای ما جواب میده ، من میتونم تهیه کنم
بعد ببین همه ی بازی ها مخصوصا COD4 جواب میده یا نه
جواب که فک کنم بده !
چون من Reviewش رو تو سایتای زیادی خوندم برای همه ی بازی ها جواب میده !
چیز خوبیه !! به نظرم ! b-)
به امتحانش میارزه !
تو سایت خودش قابلیت هاش رو نوشته !
چه چیز های توپی داره !
Performance - Whether you’re playing MMOs or first-person shooters, the Bigfoot Networks Killer™ 2100 game networking platform delivers fast networking with a new level of online gaming performance and a competitive edge over standard network interfaces.

Intelligence - Killer™ 2100 hardware identifies and accelerates traffic to your game with Advanced Game Detect™ for unmatched online gaming performance.

Control - See which applications are hogging your bandwidth. Set limits using Visual Bandwidth Control™ or shut them down completely with Application Blocking, so they don’t interfere with your online games​
.

جواب که فک کنم بده !
چون من Reviewش رو تو سایتای زیادی خوندم برای همه ی بازی ها جواب میده !
چیز خوبیه !! به نظرم ! b-)
به امتحانش میارزه !
تو سایت خودش قابلیت هاش رو نوشته !
چه چیز های توپی داره !
Performance - Whether you’re playing MMOs or first-person shooters, the Bigfoot Networks Killer™ 2100 game networking platform delivers fast networking with a new level of online gaming performance and a competitive edge over standard network interfaces.

Intelligence - Killer™ 2100 hardware identifies and accelerates traffic to your game with Advanced Game Detect™ for unmatched online gaming performance.

Control - See which applications are hogging your bandwidth. Set limits using Visual Bandwidth Control™ or shut them down completely with Application Blocking, so they don’t interfere with your online games​
.

من یکم پرس و جو کردم ، از مدیر یکی از سایت های خارجی سخت افزار و اینا پرسیدم ، گفت این بیشتر برای افرادی هست که اینترنت خیلی شاخی دارند که میخوان بهتر بشه

نتیجه : احتمالا برای ایرانی ها جواب نمیده

ولی احتمالا جواب بده چون:
Control - See which applications are hogging your bandwidth. Set limits using Visual Bandwidth Control™ or shut them down completely with Application Blocking, so they don’t interfere with your online games

شاتل چند روزه خیلی مهربون شده :d یه چند بار رو 400 هم رفت :d

spof5vvk4ehlgi8qvuyp.png

am9r19jlpsjipu4633.png

5kcfmajadbaop65bb39.png

9tmrrirfxbckcfptobul.png
برای من پس چرا نصف شده ؟

بجه ها خواهشا یه نفر بگه من نو منطقه مخابراتی الغدیر از کی سرویس بگیرم بیشتر هم برای دانلود شبانه میخوام
الان اسیاتک دارم ماهی هم 33 تومان میدم مثلا 2م گرفتم سرعت شبانم به 20 هم زورکی میرسه
تو رو خدا راهنمایی کنید

سلام بچه ها کسی میدونه راهنمایی کنه.
مک رو برداری خیلی خطریه؟؟؟ میخوام درخواست بدم برش دارن واسه منو مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟
سلام داداش !‌منم مثل تو يه مشكلي با مك داشتم ! ميخواستم هم با اكس باكس به اينترنت وصل شم و هم با پي سي !‌اگه غير فعال كني با هر سيستمي ميشه با يوزر و پسوورد تو اگه ISP تون يكي باشه ! دقيقا همين ISP كه داري تو شهر خودتون يا تا جايي كه ISP تو ساپورت كنه ميتوني به اينترنت وصل سي يا شوند (دزد و هكر )‌كه البته احتمالش در حد صفر هست . من خودم صبانت داشتم مك آدرس رو غيرفعال كردن برام !‌خبري نشد ! تو هم اگه ميخواي عوض كن ولي يوزر و پسووردت رو به كسي نده و محض اطمينان پسووردت رو هم عوض كن !

• Like
Reactions: ™MASOUD 3
سلام
آقا یه مشکل خفن دارم که نمیتونم آپلود کنم اصلا.

با یه سیستم دیگه و خط تلفن دیگه و یوزر دیگه امتحان کردم درست بود (ISP هر دو مخابرات)

حالا من نمیدونم چرا نمیتونم آپلود کنم، سیستم رو هم با kis 2011 فول اسکن کردم هیچی دیتکت نکرد.

ویرایش: مشکل از مودم بود، مودم پوکیده فکر کنم یه 6-7 سالی عمر داشت !

آخرین ویرایش:
سلام از منطقه 15 هستم افسریه پارس انلاین دارم تا هفته پیش خوب بود ولی الان پینگم نوسان داره بین 200 تا 1200 یه isp خوب که پینگش خوب باشه معرفی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or