بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام عزیز
لطفا اینو امتحان کن
user : ubnt
password : ubnt
سلام دوباره
مرسی، ولی نه متاسفانه جواب نداد. User Name من مشخصه، که نام و نام خانوادگیم هست اما Password را فقط خودشون میدونند...

میشه از قسمت Statistics مودم ADSL خودتون یه عکس قرار بدید؟
من جدیداً ADSL با کیفیت مناسب هم گرفتم (همون شرکتی که توی تست صفحه ی قبل مشخص هست). اما زمان پینگم حدود 40 میلی ثانیه بیشتر از وایرلس هست. خیلی عمیق این موضوع را بررسی کردم و مقاله های زیادی در زمینه ی زمان تاخیر در سیستم ADSL مطالعه کردم و اطلاعات بسیار خوبی کسب کردم.

توی بحث ADSL یک چیز مهم هست در اینکه زمان تاخیر (پینگ) شما 30 تا 60 میلی ثانیه کاهش یا افزایش داشته باشه. (به عبارت دیگه نوع ارتباط که به دو صورت هست 30 تا 60 میلی ثانیه در زمان پینگ کلی تاثیر گذار هست)

• Like
Reactions: qozmyox
من تهران هستم . مرکز مخابراتیم هم الغدیر هستش. والله با توجه به این پینگش میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم
منم الغدیر هستم اسیاتک دارم
من خیلی ازش راضی بودم ولی الان تقریبا یکی 2 ماه میشه که اصلا ثابت نیست
هم سرعت دانلود هم پینگ
خیلی متغیر شده
البته من الان 2مگ دارم
من که دلمو زده شاید عوضش کنم

سلام دوباره
مرسی، ولی نه متاسفانه جواب نداد. User Name من مشخصه، که نام و نام خانوادگیم هست اما Password را فقط خودشون میدونند...

میشه از قسمت Statistics مودم ADSL خودتون یه عکس قرار بدید؟
من جدیداً ADSL با کیفیت مناسب هم گرفتم (همون شرکتی که توی تست صفحه ی قبل مشخص هست). اما زمان پینگم حدود 40 میلی ثانیه بیشتر از وایرلس هست. خیلی عمیق این موضوع را بررسی کردم و مقاله های زیادی در زمینه ی زمان تاخیر در سیستم ADSL مطالعه کردم و اطلاعات بسیار خوبی کسب کردم.

توی بحث ADSL یک چیز مهم هست در اینکه زمان تاخیر (پینگ) شما 30 تا 60 میلی ثانیه کاهش یا افزایش داشته باشه. (به عبارت دیگه نوع ارتباط که به دو صورت هست 30 تا 60 میلی ثانیه در زمان پینگ کلی تاثیر گذار هست)

بنده یک adsl دارم که پینگش همه جا بالای 400 هست . بذارم براتون ؟ در ضمن این اطلاعاتی هم که بدست اوردین رو ممنون میشم به اشتراک بذارین تا ما هم استفاده کنیم

بنده یک adsl دارم که پینگش همه جا بالای 400 هست . بذارم براتون ؟ در ضمن این اطلاعاتی هم که بدست اوردین رو ممنون میشم به اشتراک بذارین تا ما هم استفاده کنیم

در واقع من اون عکس از قسمت پارامترهای مربوط به خط را احتیاج داشتم تا نوع ارتباط را متوجه بشم، بله بزارید عکسش را، مرسی...:)

در مورد اطلاعات: مقادیر مربوط به پارامترهای خط (مثل SNR و ...) را اکثرا اطلاع داریم که چه مقادیری برای اونها مناسب هست ، اما یک موضوع هست که اون نوع ارتباط شما هست که به دو صورت Interleave و FastPath میتونه باشه که در عمل 30 تا 60 میلی ثانیه در زمان پینگ کلی نسبت به یک سرور تاثیر گذار هست.

تعیین حالت Interleave یا FastPath ارتباط توسط DSLAM ی که به آن متصل هستید در مرکز مخابرات به طور خودکار انجام میشه. حالت Interleave زمانی انتخاب میشه که در انتقال بسته ها روی خط شما خطاهایی وجود داشته باشه، که در حالت Interleave این خطاها اصلاح میشند. حالت Interleave باعث افزایش تاخیر (زمان پینگ) از 30 تا 40 میلی ثانیه میشه (به طور نظری اما در عمل ظاهراً 30 تا 60 میلی ثانیه هست) ، اما در حالت FastPath تغییری روی بسته ها اعمال نمیشه و بنابراین زمان تاخیری هم وجود نخواهد داشت.

این اطلاعات خوبی در مورد حالت Interleave هست:

http://en.wikipedia.org/wiki/Interleaving

http://www.kitz.co.uk/adsl/interleaving.htm

این عکس هم حالت Faspath را در یک مودم ADSL نشون میده (به جای Data Path ممکنه Type نوشته شده باشه):

image4744.gif

اگه در قسمت مربوط به مشخصات خط ؛ خطایی روی خط وجود نداشته باشه [مشخصاً پارامتر (FEC (Forward Error Corrections) or RS (Reed-Solomon ] ؛ امکان غیر فعال کردن حالت Interleave توسط ISP به صورت دستی وجود داره. (البته ظاهراً در ایران نه! ، من امتحان کردم نتیجه نگرفتم! - اگه کسی امتحان کرد و موفق شد به بنده هم اطلاع بده!)
ظاهراً اکثر ما ارتباطمون از نوع Interleave هست. روش عملی دیگه برای تعیین Interleave یا FastPath بودن ارتباط هم استفاده از دستور Tracertهست که اگه با دومین hop زمان پینگ بیشتر از 20 میلی ثانیه بود (در حالت عادی شبکه)، آنوقت ارتباط از نوع Interleave هست ؛ در حالی که در حالت FastPath این زمان پینگ معمولاً زیر 10 میلی ثانیه هست!

• Like
Reactions: Squidward
دوستان جدیدا مخابرات طرح گیمینگ راه انداخته . میخواستم بدونم چجوریاست ؟ کسی داره ؟ پینگش چطوره ؟ کل کشورو پشتیبانی میکنه ؟

از کجا شنیدید اینو ؟ لطف میکنید منبعی چیزی بدید

مرسی

@سیگنال

عزیز من modem خودم مشکل داره . تا امشب برات عکسو میگیرم

آقا دلیل اینکه اینهمه نتم تایم اوت داره چیه ؟ تقریبا هر 7-8 خطی، خیلی که طول بکشه 20 خطه !
مخابرات خراسان جنوبی دارم.

شرمنده نتونستم از cmd عکس بزارم. آخه حتی یه فایل 20 کیلوبایتی رو هم نمیتونم آپلود کنم. آخرشه !!!
این سوال ما رو کسی جواب بده ما حالمون یه کمی بهتر میشه.

مرسی

یه معجزه رخ داد و من تونستم آپلود بکنم:
http://www.uploadtak.com/images/o190nvp8ecavy1mav3.gif

آخرین ویرایش:
این سوال ما رو کسی جواب بده ما حالمون یه کمی بهتر میشه.

مرسی

یه معجزه رخ داد و من تونستم آپلود بکنم:
http://www.uploadtak.com/images/o190nvp8ecavy1mav3.gif

عزیز کجا ساکن هستید ؟

شاید برنامه یا ویروس هایی دارند این کارو میکنند . با یک انتی ویروس خوب pc رو scan کنید .

یک برنامه بریزید که باهاش ببینید ایا از پهنای باند داره استفاده میشه یا نه .

یک تست مسیریابی هم بذارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or