بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این نشون میده پهنای باند یا مسیر ارتباطی مشکل داره . شما کاری نمیتونید بکنید جز دعوا با کسانی که به شما adsl میدن که البته بعضی اوقات جواب میده :d
دعوا هم تا دلت بخواد کردم ولی چه فایده.
isp هم عوض کردم اونا که باز بدتر !!!!!!!!!!!

بچه ها کسی نیست بگه که من برای اول از همه بازی و بعد دانلود باید از کجا سرویس بگیرم ؟
دوست خوبم isp ها تو ایران شهر به شهر منطقه به منطقه و روز به روز متفاوت هستند..... شاید پینگ صبانت مثلا تو تهران خوبه دلیل نمیشه تو همه شهر ها اینجوری باشه پس واقعیتش اینه که نمیشه گفت از isp خاصی سرویس بگیرید برای پینگ بهتر

صبانت تو کشور از نظر سرعت دانلود تک هست ولی متاسفانه نسبت به isp های دیگه ترافیکش گرون تره و مشکل دیگه ای که داره اینه یکم دستشون کجه... گوشه کنار ترافیکت غیب میشه.... ولی من 128 دارم سرعت دانلودم به 160 kb هست

این نشون میده پهنای باند یا مسیر ارتباطی مشکل داره . شما کاری نمیتونید بکنید جز دعوا با کسانی که به شما adsl میدن که البته بعضی اوقات جواب میده :d
سهراب جان میتونی چندتا تست با این سرورا بگیری ؟!

212.80.17.7
83.96.144.76
مرسی
من خودم با اولی 30 تا 40ـم ولی با دومی بین 150 تا 250 :دی

صبانت تو کشور از نظر سرعت دانلود تک هست ولی متاسفانه نسبت به isp های دیگه ترافیکش گرون تره و مشکل دیگه ای که داره اینه یکم دستشون کجه... گوشه کنار ترافیکت غیب میشه.... ولی من 128 دارم سرعت دانلودم به 160 kb هست
بهتر بود میگفتی یه کم زیادی دستشون کجه! من یه سالی از صبانت 1 مگ داشتم(ماهیانه تمدید میکردم با محدودیت ماهی 10 GB) فکر میکنم سر جمع حدود 12/10 گیگ ترافیکم رو توی اون یه سال دزدیدن!

بهتر بود میگفتی یه کم زیادی دستشون کجه! من یه سالی از صبانت 1 مگ داشتم(ماهیانه تمدید میکردم با محدودیت ماهی 10 GB) فکر میکنم سر جمع حدود 12/10 گیگ ترافیکم رو توی اون یه سال دزدیدن!
اگه مال شاتل ببینی چی می گی ؟
من 2 مگ دارم , روزی 100 مگ کم می کنه ! وضع پینگم افتضاح شده !

• Like
Reactions: Robin Hood
اگه مال شاتل ببینی چی می گی ؟
من 2 مگ دارم , روزی 100 مگ کم می کنه ! وضع پینگم افتضاح شده !
منم از سر ناچاری و اینکه اکثرا شرکتها سرویهای محدود ارائه میدن و ازش دزدی میکنن ناچارا شاتل 128 نامحدود گرفتم! پینگش که فعلا با سرورهای اروپایی 300/400 ـه . سرعت دانلودشم که داغون....

سهراب جان میتونی چندتا تست با این سرورا بگیری ؟!

212.80.17.7
83.96.144.76
مرسی
من خودم با اولی 30 تا 40ـم ولی با دومی بین 150 تا 250 :دی

اولی که ایپی خود dtis برای counter هست . پینگم بهش زیر 10 هست 100%
دومی بو بعدا برات میگیرم با عکس میذارم

کاشکی از من 10 گیگ میدزدیدن.... محدودیت حجمی من 60 گیگ بود حدودا تو 8 ماه الا 30 گیگ دزدیندن واقعا داره کفرم در میاد
×××××××××××××××××××××××××÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
کسی isp تو مشهد سراغ نداره که به 4.2.2.4 پینگ حدودا 150 داشته باشه...؟

با سلام من تو این چند روزه قصد داشتم از شاتل 512 بگیرم فکر میکردم سرعت دانلودش 200 اینطوراست ولی تو چند صفحه قبل خوندم که سرعتش حدود 60 است من الان با پیشگامان 1 مگ روزا 250 کیلوبایت شبا 100 150 200 80 40 60 50 متغیره یعنی واقعا شاتل سرعتش 60 است پس من بعضی جاها دیده بودم سرعت 200 شبا داشتند خواهش میکنم اونایی که شاتل دارن بگن سرعت دانلود شبانشان چقدر است و اصلا لازمه من isp رو عوض کنم بنظرتون وضع بهتره میشه کلا این پیشگامان در پیتیه خلاصه به شک افتادم لطفا کمکم کنید بیخود نرم 25 راه اندازی از اینجور چچیزا بدم بعد بفهمم بدرد نمیخوره دوباره برگردم التماس اینا

کسی اینجا چیزی در مورد Port Forwarding میدونه ؟! میخوام پُرت مودمم رو فُروارد کنم ! وقتی مستقیم به PC وصله اینترنت لازم نیست ولی وقتی به مودم وصله باید Forwardـش کنم ، میخوام سرور بزنم مشکل دارم !
مودمم linksys هست

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان سلام . لطفا راهنماییم کنید :

1- من اینترنت 512 شاتل دارم . از وقتی هم که ماه رمضان شروع شده تا 5 صبح سرعتم 5 کیلوبایت شده !!! میگن به خاطر شلوغی خط و دانلود رایگانه !!! لطفا راهنماییم کنید که درسته یا نه ؟؟

2- احساس میکنم که یه نفر از خطم استفاده میکنه و یا مثلا ویروسی چیزی داره پهنای باندمو میخوره !! ایا راهی ، برنامه ایی و روشی برای تست اینکه ویروس با کسی داره از خط و پهنای باندمون استفاده میکنه هست یا نه ؟؟

3- پهنای باندم کم میشه خود به خود !!!

4- این تنظیمات مودم به چه دردی میخوره ؟؟؟ اگر تغییرش بدیم باعث افزایش سرعت میشه یا نه ؟؟ اصلا تنظیماتش برای چه ؟؟

5- میگن شاتل اگر ببینه شبها زیاد و بالای گیگ دانلود میکنید ، خود به خود سرعت ها رو کم میکنه !! راسته ؟؟؟ بهتره که دوستانی که شاتل دارن جواب بدن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or