بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چرا اين همه تايم اوت ؟‌
همينجوري هم بعضي وقتا لينكم ميپره !‌ وقتي تو بازيم هر 2 دقيقعه يك بار لينكم قطع ميشه !‌چيكارش كنم ؟‌از ISP هست بهشون زنگ بزنم يا مشكل از منه ؟‌نويزي چيزي ؟

چرا اين همه تايم اوت ؟‌
همينجوري هم بعضي وقتا لينكم ميپره !‌ وقتي تو بازيم هر 2 دقيقعه يك بار لينكم قطع ميشه !‌چيكارش كنم ؟‌از ISP هست بهشون زنگ بزنم يا مشكل از منه ؟‌نويزي چيزي ؟

این مشکل رو تازه دارید ، درسته ؟

اگر شیراز هستید ، عادیه . افرادی رو میشناسم که الان 2 هفتس همین مشکل رو با بعضی از isp های شیراز دارند .

عزیز کجا ساکن هستید ؟

شاید برنامه یا ویروس هایی دارند این کارو میکنند . با یک انتی ویروس خوب pc رو scan کنید .

یک برنامه بریزید که باهاش ببینید ایا از پهنای باند داره استفاده میشه یا نه .

یک تست مسیریابی هم بذارین
من یکی از شهرستانای استان هستم.
با kis فول اسکن کردم هنوزم تایم اوت داره.

الان ساعت 7:30 صبح دیگه بهترین ِ بهترین حالتیه که میتونه باشه و فقط نیم ساعته، تا ساعت 8 :|

bwgmut483bxwfxz1cxnb.gif

برنامه ی خاصی در نظر دارین بگین تا دانلود کنم ببینم چجوریاس. روی خود کانکشن قسمت استتوس مگه نمیشه دید ؟

این پینگ من با VP>N
2ijge3etdxr7ue1q8gct.png

بدون VP>N هم بیشتر وقتا 100-120 هست
من همیشه با VP>N بازی میکنم چون با VP>N با همه جای اروپا پینگم بیشتر از 150 نمیشه ! ولی بدون اون بعضی جا ها خوبه بعضی جاها بد !
منظورمو که میفهمی !!؟

من یکی از شهرستانای استان هستم.
با kis فول اسکن کردم هنوزم تایم اوت داره.

الان ساعت 7:30 صبح دیگه بهترین ِ بهترین حالتیه که میتونه باشه و فقط نیم ساعته، تا ساعت 8 :|

bwgmut483bxwfxz1cxnb.gif

برنامه ی خاصی در نظر دارین بگین تا دانلود کنم ببینم چجوریاس. روی خود کانکشن قسمت استتوس مگه نمیشه دید ؟

شما توی مسیر خیلی timeout دارید . من یکی از دوستام داشت ، modem عوض کرد درست شد . اگر میتونید modem شخص دیگری رو بگیرید و امتحان کنید

@signal
بنده اون قسمت که میگید رو پیدا نمیکنم

سلام...
بعضی از مودم ها اون پارامتر را نمایش نمیدند، درسته حق با شماست. :)

این پینگ من با VP>N
2ijge3etdxr7ue1q8gct.png

بدون VP>N هم بیشتر وقتا 100-120 هست
من همیشه با VP>N بازی میکنم چون با VP>N با همه جای اروپا پینگم بیشتر از 150 نمیشه ! ولی بدون اون بعضی جا ها خوبه بعضی جاها بد !
منظورمو که میفهمی !!؟

سلام
بنده منظور شما را متوجه میشم! زمان پینگ بنده هم در این حالت تقریباً مثل شماست.... ;):d
یه خواهش اینکه اگه میشه یه عکس از قسمت Statistics در تنظیمات مودمتون اینجا قرا بدید. مرسی

شما توی مسیر خیلی timeout دارید . من یکی از دوستام داشت ، modem عوض کرد درست شد . اگر میتونید modem شخص دیگری رو بگیرید و امتحان کنید
دوباره اسکن کردم مشکل تایم اوت یه کم حل شد، الان خیلی کمتر شده.
ولی همچنان داغونه پینگ.

قرار شده بود که پهنای باند رو سه برابر کنن اینجا، حالا دروغ یا راستشو نمیدونم. اگه خدایی نکرده این کارو کردن تا چه حد این وضعیت پینگ بهتر میشه به نظر شما ؟

قبل ماه رمضون پوکیدگیش از صبح ساعت 8 یا 9 تا ساعت 3 عصر بود ولی الان که ماه رمضونه تا 7 شب پینگ داغونه اینه وضعیته ما.

دوباره اسکن کردم مشکل تایم اوت یه کم حل شد، الان خیلی کمتر شده.
ولی همچنان داغونه پینگ.

قرار شده بود که پهنای باند رو سه برابر کنن اینجا، حالا دروغ یا راستشو نمیدونم. اگه خدایی نکرده این کارو کردن تا چه حد این وضعیت پینگ بهتر میشه به نظر شما ؟

قبل ماه رمضون پوکیدگیش از صبح ساعت 8 یا 9 تا ساعت 3 عصر بود ولی الان که ماه رمضونه تا 7 شب پینگ داغونه اینه وضعیته ما.

دوست عزیز یک مشکلی که تو ایران هست اینه که وقتی پهنای باند جدیدی خریده میشه ، به جای اینکه به افراد قبلی اضافه کنند ، اون رو نگه میدارند برای افراد جدیدی که درخواست میدن . حالا امکانش هست که بهتر بشه اما بعید میدونم .
شما اون کاری که بنده گفتم رو انجام بده . اگر تونستی یک modem از کسی بگیر و امتحان بکن

دوست عزیز یک مشکلی که تو ایران هست اینه که وقتی پهنای باند جدیدی خریده میشه ، به جای اینکه به افراد قبلی اضافه کنند ، اون رو نگه میدارند برای افراد جدیدی که درخواست میدن . حالا امکانش هست که بهتر بشه اما بعید میدونم .
شما اون کاری که بنده گفتم رو انجام بده . اگر تونستی یک modem از کسی بگیر و امتحان بکن
والا مودم هم قبلاً عوض کردم تاثیری نداشت.

منم جدیدا این مشکلو دارم !
اقا اصلا timed out یعنی چی ؟ به پینگ ربط داره ؟

یعنی اختلال تو packet های ارسالی که دلیلش مثلا میتونه کمبود پهنای باند ، اشغال بودن اون یا ضعف در نوع یا خود مسیر ارتباطی

والا مودم هم قبلاً عوض کردم تاثیری نداشت.

با یک لپتاپ یا چیزی تست کنید اگر میشه . اگر همچنان مشکل بود پس از سمت isp هست و شما کاری نمیتونید بکنید

• Like
Reactions: R.P.G and Squidward
یعنی اختلال تو packet های ارسالی که دلیلش مثلا میتونه کمبود پهنای باند ، اشغال بودن اون یا ضعف در نوع یا خود مسیر ارتباطی

با یک لپتاپ یا چیزی تست کنید اگر میشه . اگر همچنان مشکل بود پس از سمت isp هست و شما کاری نمیتونید بکنید
این کار رو هم قبلا کردم، با یه سیستم دیگه، و خط دیگه هم تست گرفتم همینطوری بود.

مشکل از خود isp هست مطمئنم.

این کار رو هم قبلا کردم، با یه سیستم دیگه، و خط دیگه هم تست گرفتم همینطوری بود.

مشکل از خود isp هست مطمئنم.

این نشون میده پهنای باند یا مسیر ارتباطی مشکل داره . شما کاری نمیتونید بکنید جز دعوا با کسانی که به شما adsl میدن که البته بعضی اوقات جواب میده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or