saber royal
کاربر سایت
ok فردا زنگ میزنم.نه به مودم ربطی نداره ! زنگ بزن ببین مشکل از کجاس ، از مخابراتـه یا اونا ! ( البته 99% اینا میگن مال مخابراته)
ممنون بابت راهنمایی.
ok فردا زنگ میزنم.نه به مودم ربطی نداره ! زنگ بزن ببین مشکل از کجاس ، از مخابراتـه یا اونا ! ( البته 99% اینا میگن مال مخابراته)
سلام دوستان.
لطفا میشه یک isp خوب تو اصفهان معرفی کنید ؟؟
تو زمان رایگانش 1تا 7 نصف شب که اصلا چیزی به نام پینگ که نمیبینیم همش time out.
از ساعت 1 تا 5 بعد از ظهر هم که کلا به زور سایت باز میکنه.
پینگشم در بهرین حالت اینه 250.
ب خود شاتل پینگش 150 ه !!!!!!!!
فرقی نمیکنه چه جور سرویسی باشه فقط سرعت دانلود و پینگش خوب باشه.
مرسییییییییییییییییییییییییییی
سلام
چند هفته ای هست که پهنای باند تعدادی از سرویس دهنده های اینترنت در اصفهان ، مشهد و برخی از شهرهای دیگر با مشکل روبرو هست (مشکل از تهران - ظاهراً مطابق گذشته مرتبط با راه اندازی فازِ X (!!!) شبکه ی ملی اطلاعات در شهریورماه)....
به نظر میرسه بهترین سرویس دهنده ی اینترنت در حال حاضر در نصف جهان (اصفهان) به خصوص از لحاظ زمان پینگ، شرکت پیشگامان نصف جهان هست. (زمان پینگ 60 - 50 با اروپا ، زمان پینگ 50 - 30 با سرورهای اطراف ایران!):
![]()
====================================================
پ.ن: دوستانی که ADSL استفاده می کنند و زمان پینگ خوبی دارند لطفاً در صورت تمایل یه عکس از قسمت Statistics در تنظمات مودمشون را اینجا قرار بدند.
جاااان ؟! 2 متر اونورتره ؟! خوب شبکه کنین اگه اینقدر نزدیکه ...دوستان کمک میخوام
منو پسر عمه ام توی هاماچی رزیدنت اویل 5 انلاین میزنیم تازه شروع کردیم
با اینکه خونشون دو متر اونورتر ماست ولی پینگ من با اون 600 هست جفتمون اینترنت مخابراتو داریم کسی میدونه مشکل از چیه؟
من پینگمبا 4.2.2.2 100 هست اونم 170 ولی پینگه ما با هم 600 چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاتل اکو-512سرعت دانلودش چنده؟
حالا دو متر دو مترم نه یه کوچه فاصله داریم
جاااان ؟! 2 متر اونورتره ؟! خوب شبکه کنین اگه اینقدر نزدیکه ...
زنگ بزن بهشون بگو ببین چی میگن (من که نمیدونم اخه چه طور ممکنه تو یک مرکز مخابراتی باشین و این مشکل باشه ؟! ما تو یک شهر باشیم پینگ عالی میده )
راستی Speedtest پینگتو بزار .
پ.ن: دوستانی که ADSL استفاده می کنند و زمان پینگ خوبی دارند لطفاً در صورت تمایل یه عکس از قسمت Statistics در تنظمات مودمشون را اینجا قرار بدند.
من اصفهانم . ولی سپاهانشهرشم . صبا دارم اصلا راضی نیستم . چه ISP خوبه ؟؟
اینم تست ما
![]()
---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:28 AM ارسال شده بود ----------
signal جان لطف میکنی CCQ,noise , signal خودتو بگی ؟
سلام جناب سهراب
واقعاً به Password وارد شدن به قسمت تنظیمات رادیو (همون نانواستیشن) دسترسی ندارم! البته User Name که نام و نام خانوادگیم هست، اما متاسفانه تا به حال 2 بار از این شرکت درخواست کردم که Password را در اختیارم قرار بدند اما اونها این کار را نکردند و در واقع حرف اونها این هست که ما زمانی Password را در اختیار شما قرار میدیم که کل سرویس را تحویل بدید (جمع آوری سرویس) و قصد داشته باشید رادیوی خودتون را توی شبکه ی بی سیم دیگه ای استفاده کنید!!!!
اما پشت خود این وسیله، چراغ هایی که قدرت سیگنال را نشون میده تا آخر پُر هست!
سلام بچه های گل
اقا من در حال حاضر وایمکس دارم و تا 2 هفته دیگه تموم میشه اشتراکم . کلا تو این مدت 6 ماه که استفاده کردم سرعت دانلود 30 بود و هنگام بازی انلاین هم اختلاف داشت یعنی من وقتی تیر میزدم به یارو اون یه ثانیه بعد میمرد .
خب حالا قصد دارم از جای دیگه بگیرم . به نظر شما از کجا بگیرم که هم سرعت دانلودش حداقل 30 باشه و برای انلاین بازی کردن هم خوب باشه ؟
![]()