بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برا من که میره رو 90 که شبی رو 1.20 می تونی حساب کنی !
البته منطقه مخابراتی من بدترینه تو تهران :d
من الان اسیاتک 2مگ دارم
سرعت شبانش اگه رو دور باشه ثابته ولی جدیدا اینجوری نیست
الان اصلا نمیدونم همینو تمدید کنم یا بیام پارس انلاین
این خیلی گرونه ماهی 33.400
منطقه مخابراتی الغدیر هستم
هر کس میتونه راهنمایی کنه

ماشالله:دی
isp جناب عالی چیه؟
===
خب...بلاخره خطم تخلیه شد...
خب من میخوام برم طرف آسیا تک....دوستان خوبه دیگه؟؟
من کاری به سرویس رایگان ندارم...یه isp میخوام سرویس غیر رایگان یا همون روزانش خوب باشه...سرعت دانلود و پینگ...
من از مخابرات میگیرم پینگم بعد یه مدت زیاد که بالا بود خدا رو شکر الان خوب شده معلوم نبود داشتم این چند روزه چیکار میکردن چون افتضاح شده بود

• Like
Reactions: RezaRazeR
سلام
بچه ها من آسیاتک 512 ماهی 10 gb دارم ولی این محدودیتش اذیت میکنه !
میخواستم بپرسم کجا الان قیمتش و کیفیتش خوبه واسه یک سرویس نامحدود. یا 256 یا 512 . حدود 30-40 هزار تومن هم میخوام باشه ماهیانه/

من شنیدم سرعت دانلود پارس آنلاین برای سرعت 256 میره بالای 256 KB درسته ؟ دوستان کسی تو منطقه شهید مفتح داره ؟ بعد این نامه لامصبی که باید بدیم برای سرعت بالاتر رو کسی میتونه بهم بده , برا 512 میخوام .......جبران میکنم.....

من شنیدم سرعت دانلود پارس آنلاین برای سرعت 256 میره بالای 256 KB درسته ؟ دوستان کسی تو منطقه شهید مفتح داره ؟ بعد این نامه لامصبی که باید بدیم برای سرعت بالاتر رو کسی میتونه بهم بده , برا 512 میخوام .......جبران میکنم.....
سرعتش توی روز حدود 180 اینا هست. 512 هم سرعتش روی 240 هست. اما شبا که دانلود رایگان سرعت نصف میشه. نامه نمیخواد که باو. یه کپی کارت دانشجویی هم داشته باشی بهت میدن.

سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 گرفتم سرعتش اول خوبه ول هی میاد پایین!تا 4. هم اومد که دیگه هیچ چی لود نمیشد :(مودم گرم شده بود(30 دقیقه کار کردم) بعد یکم استراحت دادم سرعت رفت 111 و همینطور اومد تا 33 :(مودم رو از خودشون گفتم(39 تومنیه) مشکل از مودم هست؟

سرعتش توی روز حدود 180 اینا هست. 512 هم سرعتش روی 240 هست. اما شبا که دانلود رایگان سرعت نصف میشه. نامه نمیخواد که باو. یه کپی کارت دانشجویی هم داشته باشی بهت میدن.
عالیه که پس..........اما خودم وایمکس دارم و برادرم میخواد برا خودش پارس آنلاین بگیره.......وایمکس منم به اسم برادرمه میتونه با کارت دانشجویی سرعت منو هم بالا ببره ؟

عالیه که پس..........اما خودم وایمکس دارم و برادرم میخواد برا خودش پارس آنلاین بگیره.......وایمکس منم به اسم برادرمه میتونه با کارت دانشجویی سرعت منو هم بالا ببره ؟
آره میتونه فقط یه کپی کارت نیاز هست. حالا برا هر کسی که میخواد باشه

سلام دوستان من از پارس آنلاین 128 گرفتم سرعتش اول خوبه ول هی میاد پایین!تا 4. هم اومد که دیگه هیچ چی لود نمیشد :(مودم گرم شده بود(30 دقیقه کار کردم) بعد یکم استراحت دادم سرعت رفت 111 و همینطور اومد تا 33 :(مودم رو از خودشون گفتم(39 تومنیه) مشکل از مودم هست؟
نه مشکل از مودم نیست ! از دانلود منیجر استفاده میکنی ؟!
راستی مودمت Symphonicـه ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or