بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بچه ها اینترنت من ساعت 2 شب برای رایگان شدن ترافیک یه بار خودکار Disconnect میکنه و باید دوباره خودت کانکت بشی. این اتفاق برای شما هم میفته؟
راهی هست که بشه بدون diss شدن وارد ترافیک رایگان شد؟ یا اینکه اصلا وارد ترافیک رایگان نشی منظورم اینه که یه کاری کنی که راس ساعت 2, diss نکنه؟ یعنی این diss شدن برای ورود به دانلود رایگان هم بیفته پای خودت هر وقت دلت خواست انجامش بدی؟؟؟
این diss شدنش اعصاب منو ریخته بهم قربونش برم وارد ترافیک رایگانم میشه سرعت dial up پیشش میشه خدااا.
خیلی ممنون میشم اگه یکی کمک کنه.
معمولا اینترنت شبانه رایگان یوزر و پسورد خودشو داره و با اینترنت معمولی فرق میکنه

سلام.دو هفته پیش از پارس آنلاین سرویس گرفتم; دیروز زنگ زدن گفتن چهارشنبه(فردا) میان واسه نصب.حالا خودم مودم رو وصل میکنم میگه اینترنت نداره! از کجا بفهمم وصل شده یا نه؟(چون خود کسی ازش سرویس گرفتم گفت وقتی وصل بشه سرویس نصب زنگ میزنه)

اییییی نفس کش میطلبیم
2t9wvg8i0486qriensa.jpg

امروز دوباره زنگ زدم میگه اگه با شرکت پینگتون خوبه یعنی مشکل از مخابرات ! بعد میگم خب مخابرات رو چیکارش کنم بعد زنه زد زیر خنده میگه نمیدونم ! :| همشون همینو میگن !!!

سهراب اگه من تلکام رو بگیرم اینجوری میشه ؟:( نگن مشکل از مخابراته !؟ :| :(

امروز دوباره زنگ زدم میگه اگه با شرکت پینگتون خوبه یعنی مشکل از مخابرات ! بعد میگم خب مخابرات رو چیکارش کنم بعد زنه زد زیر خنده میگه نمیدونم ! :| همشون همینو میگن !!!

ربطی اصلا به مخابرات نداره چرت میگن.
برو تو کار دیتا . حداقل بگو بیان تست :d

دیتا هم اینترنتی که میگیره از مخابرات نیست . برای همین جیلترینگشم فرق داره .

عليرضا خوب شد من نيومدم رسانه ها:d.....من كلا بي خيال عوض كردن شدم اونم فقط بخاطر پينگ براي خودم بالا پايين داره و لي ازش تقريبا راضي ام...
تو اين يكي دو روزه با 4.2.2.4 پينگم 100 شده...با پاريس هم تا 130 بعضي وقت ها مياد پايين...ارزش 300 تومن هزينه اونم شايد اوني كه مي خواي نشه رو نداره...حالا باز تو انتن رو داري فقط يه 50 توني بايد بدي براي جابجايي...

صبانت سرعت رو کم کرده اما پینگش خیلی خوب شده البته من انلاین بازی نمیکنم ولی از . . . سی کم استفاده میکنم خیلی خوب شده قبلا روزا زیر 300 نمیومد

128

اییییی نفس کش میطلبیم
2t9wvg8i0486qriensa.jpg
ماشالله:دی
isp جناب عالی چیه؟
===
خب...بلاخره خطم تخلیه شد...
خب من میخوام برم طرف آسیا تک....دوستان خوبه دیگه؟؟
من کاری به سرویس رایگان ندارم...یه isp میخوام سرویس غیر رایگان یا همون روزانش خوب باشه...سرعت دانلود و پینگ...

ربطی اصلا به مخابرات نداره چرت میگن.
برو تو کار دیتا . حداقل بگو بیان تست :d

دیتا هم اینترنتی که میگیره از مخابرات نیست . برای همین جیلترینگشم فرق داره .
ـه ! حدس میزدم ! فردا یه زنگ میزنم ببینم چیمیشه ! راستی باید جهت آنتن رو عوض کنن ؟!
عليرضا خوب شد من نيومدم رسانه ها:d.....من كلا بي خيال عوض كردن شدم اونم فقط بخاطر پينگ براي خودم بالا پايين داره و لي ازش تقريبا راضي ام...
تو اين يكي دو روزه با 4.2.2.4 پينگم 100 شده...با پاريس هم تا 130 بعضي وقت ها مياد پايين...ارزش 300 تومن هزينه اونم شايد اوني كه مي خواي نشه رو نداره...حالا باز تو انتن رو داري فقط يه 50 توني بايد بدي براي جابجايي...
خدارو شکر که عجله نکردی ! :دی

سلام دوستان.
لطفا میشه یک isp خوب تو اصفهان معرفی کنید ؟؟
تو زمان رایگانش 1تا 7 نصف شب که اصلا چیزی به نام پینگ که نمیبینیم همش time out:|.
از ساعت 1 تا 5 بعد از ظهر هم که کلا به زور سایت باز میکنه.
پینگشم در بهرین حالت اینه 250.
ب خود شاتل پینگش 150 ه !!!!!!!!
فرقی نمیکنه چه جور سرویسی باشه فقط سرعت دانلود و پینگش خوب باشه.
مرسییییییییییییییییییییییییییی

ـه ! حدس میزدم ! فردا یه زنگ میزنم ببینم چیمیشه ! راستی باید جهت آنتن رو عوض کنن ؟!

!

اره جهت رو باید عوض کنی . اگر بلدی کار هاشو ، لازم نیست اصلا بگی بیان . اگر میتونی وارد انتن بشو بعد همینطوری که میچرخونی SCAN کن بعد ببین انتن های DTIS رو میبینی یا نه . اگر نشد زنگ بزن خودشون بیان . راستی noiseات چقدره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or