بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان خط اینترنت من چند روزه دانلودش شده 8 کیلوبایت تو روز و 4 کیلوبایت شب!! 128 دارم.قبلا 16 بودم تو روز و 16 تو شب
زنگ زدم پشتیبانی گفت نویز خیلی شدید داری نصف پهنای باندت رو گرفته!!
حالا این نویز رو چطور میشه بردارم؟میکرو***** بذارم کافیه؟

1. این شرکت ها هدفشون اینه با دروغ و 1000 تا چیز دیگه مشتری رو همیشه نگه دارند . امکانش هست که پهنای باند کمی دارند و در مواقعی که استفاده زیاده مخصوصا ساعات رایگان ، سرعت کاهش پیدا میکنه که user ها زیادی از پهنای باند استفاده نکنند .

2و3. شما با یک antivirus خوب pc خودتون رو scan کنید . 95% مواقع کسی پهنای باند شما رو استفاده نمیکنه مگر اینکه wireless باشه modem و پسورد hack شده باشه . password رو عوض کنید .

4.تنظیمات برای گرفتن اینترنت با شرایط خاص اون شرکته . دوست عزیزمون سیگنال اطلاعات کاملی داره . از ایشون بپرسید

5.بله سرعت رو کم میکنه . مثلا اگر 128 دارید و 40KB داتلود میکنید ، به 16 تبدیل خواهد شد .

ممنون . دستت درد نکنه .

فقط این دوستمون سیگنال کیه دیگه ؟؟ تو همین چند تا صفحه قبلی میشه پیداش کرد ؟؟

سوال من رو دیدید؟! پاسخی نداشت؟ :d:d

سیگنال جان سلام . میتونی در مورد سوال زیر مارو راهنمایی دقیق کنی ؟

این تنظیمات مودم به چه دردی میخوره ؟؟؟ اگر تغییرش بدیم باعث افزایش سرعت میشه یا نه ؟؟ اصلا تنظیماتش برای چه ؟؟

Attainable Rate یعنی حداکثر سرعتی که بسته به مشخصات خط شما، به شما قابل ارائه هست (مقدار پارامترهایی که در جدول بالا قبل از Attainable Rate قرار دارند، مقدار Attainable Rate را تعیین می کنند. البته در عمل سرعتی که بدست شما میرسه کمتر هست)
اما مقدار Rate سرعت واقعی که در حال حاضر به شما قابل ارائه هست و برای شما تنظیم شده را نشون میده. (البته باز هم کمی در عمل سرعتی که بدست شما میرسه کمتر هست. یه جدولی بود که مقدار این سرعت هارو را در عمل نشون میداد که اگه پیدا کردم به شما نشون میدم)
ارتباط شما از نوع Fastpath هست که خیلی عالی هست و باعث میشه زمان پینگ شما نسبت به حالت Interleave حداقل 40 -30 میلی ثانیه بهتر باشه ، اما برخی از پارامترهای مربوط به خط شما زیاد مناسب نیست. به طور مثال مقدار حداقلی برای SNR (نسبت سیگنال به نویز خط) باید 6 باشه (در حالت خیلی بد!)، که از شما برای دانلود 5.9 هست که مناسب نیست و ممکنه باعث قطع ارتباط شما بشه! برای SNR در حالت خوب باید مقدار اون بیشتر از 11 دسی بل باشه و مقدار بالاتر از 29 دسی بل بسیار عالی هست. مقدار Attenuation (میرایش) خطتون هم متاسفانه خیلی زیاد هست! این پارامتر به طول خط شما تا DSLAM در مرکز مخابراتی بستگی داره و اون رو نمیشه تغییر داد (غیر از تغییر مکان!). این مقدار برای شما خیلی زیاد هست و نشون میده تا مرکز مخابراتی فاصله ی بسیار زیادی دارید. البته هر مقداری زیر 50 دسی بل برای Attenuation قابل قبول هست و زیر 30 دسی بل بسیار عالی محسوب میشه. (هر چه کمتر باشه بهتر هست)
مقدار قدرت خروجی (Output Power) خط شما هم در مورد آپلود زیاد مناسب نیست. (مقدار مناسب برای قدرت خروجی حداکثر 15 دسی بل هست و هرچه کمتر باشه بهتر هست.). این پارامتر مقدار قدرتی که مودم شما یا DSLAM استفاده میکنه را نشون میده. (مقادیر آپلود مربوط به مودم شما و دانلود مربوط به DSLAM )

مرسی از توجهت و شاید اینهارو از قبل می دونستید (شرمنده). حالا سوال بنده این هست که مدل مودم شما دقیقاً چی هست؟ مرسی.... :)

Gow @

ممنون به خاطر توجه و لطفتون..........
سيگنال جان ما كه اردت خاصي نسبت به شما داريم :x مودم من D-link 2540 U هست ! اينجوري كه تو ميگي وضع خط من خرابه بابا مركز كخابراتي من تو شهرك خودمونه فاصلش 1 كيلو متر هم نيست !‌من از وقتي ISP رو عوض كردم هي لينكم ميپره ! نميتونم اصلا بازي كنم !‌ وسط Bad Company 2 تو اكس باكس هي مودمم لينكش ميپره :((رنك هامم ميپره :(( ! مشكل از خودمه يا ISP ؟ بابا سيمكشي مشكلي نداره ! چك كردم !‌زنگ زدم ISP گفتن چك ميكنيم !‌ يه تست ديگه ميدارم :
با اسپليتر :
بدون اسپليتر :‌
حالا چيكار كنم اينا درست شه ؟‌ما 1 ماهه ديگه اسباب كشي داريم اگه خدا بخواد :d!‌يعني مشكل حل ميشه ؟

دوستان سلام . لطفا راهنماییم کنید :

1- من اینترنت 512 شاتل دارم . از وقتی هم که ماه رمضان شروع شده تا 5 صبح سرعتم 5 کیلوبایت شده !!! میگن به خاطر شلوغی خط و دانلود رایگانه !!! لطفا راهنماییم کنید که درسته یا نه ؟؟

2- احساس میکنم که یه نفر از خطم استفاده میکنه و یا مثلا ویروسی چیزی داره پهنای باندمو میخوره !! ایا راهی ، برنامه ایی و روشی برای تست اینکه ویروس با کسی داره از خط و پهنای باندمون استفاده میکنه هست یا نه ؟؟

3- پهنای باندم کم میشه خود به خود !!!

4- این تنظیمات مودم به چه دردی میخوره ؟؟؟ اگر تغییرش بدیم باعث افزایش سرعت میشه یا نه ؟؟ اصلا تنظیماتش برای چه ؟؟

5- میگن شاتل اگر ببینه شبها زیاد و بالای گیگ دانلود میکنید ، خود به خود سرعت ها رو کم میکنه !! راسته ؟؟؟ بهتره که دوستانی که شاتل دارن جواب بدن !!!
شايد مودم بعضي هاش مشكل داشته باشه سرعتش كم باشه ولي تنظيمات هيچ ربطي نداره !‌ مشكل از ISP شما هست صد در صد !
برو ISP تو عوض كن !!!

---------- نوشته در 07:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:52 PM ارسال شده بود ----------

عجب نویزی داری تو !!
به خاطر این هست که بیشتر از 2000 تا رو ساپورت نمیکنه !
اين نويز كه رو خطمه چيكارش بايد يكنم ؟‌از ISP هست يا خونه ؟‌

برو بچ کسی در مورد شرکت NET SMART میدونه؟
سایت شرکت لطفا
- - - - - - - - - - -
اگر منظورتون این usb ها هست که بهتون بگم مثلا یکی از دوستام تو آلمان داره نهایت سرعتی که میگیره 120KB-240KB هست و پینگش به کشور خودش 100 هست .
حالا شما ایران رو در نظر بگیر که ...

اين نويز كه رو خطمه چيكارش بايد يكنم ؟‌از ISP هست يا خونه ؟‌
نویز که از خونه هست !!
برو مغازه الکتریکی بگو نویز گیر خط تلفن میخوام !
یدونه بگیر بعد از خط تلفن به اون وصل کن بعد اسپلیتر رو به نویز گیر فک کنم مشکلت حل شه !

سایت شرکت لطفا
- - - - - - - - - - -
اگر منظورتون این usb ها هست که بهتون بگم مثلا یکی از دوستام تو آلمان داره نهایت سرعتی که میگیره 120KB-240KB هست و پینگش به کشور خودش 100 هست .
حالا شما ایران رو در نظر بگیر که ...
سایت نداره
گشتم نبود
این پاکت رو گذاشته بودن لایه در
0v8qp75hlh1nkcpqdtz9.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or