بله خب ؛ مشکلات پارس آنلاین پینگ نا مناسب و اختلاف فاحش (!) بین سرعت دانلود و آپلودشون هست
به جون هممون پارس آنلاین به درد بازی آنلاین نمیخوره.پینگش مسخره است
من خودم 256 پارس آنلاین هستم ولی فقط و فقط وفقط به درد دانلود با کامپیوترمیخوره نه بازی کردن
سرعت دانلودش در فضا سیر میکنه (نزدیک 150 تا200 kb)ولی اصلا آپلود نداره
در کل برای کسایی که بیشتر آنلاین بازی میکنن خیلی بده .
دوست عزيز يكي از دوستام همين سرويس را داشت.اولاش راضي بود تا اين كه فصل تابستان رسيد.روز به روز پينگش بد مي شد:-oپينگش تا جايي رسيد كه بازي هم نمي تونست بكنهجواب:1_يكي از دليلاش زياد شدن كاربران شاتل.2_استفاده زياد كاربران در تابستان.3_اطلاع زيادي از سرويس هاي office ندارم.فقط ميدونم براي اداره هاستدوستان یکی منو راهنمایی کنه لطفآ.
من سرویس art1 شاتل دارم، پینگش اصلآ خوب نیست و شبها اصلآ نمیشه بازی کرد در حالی که از ساعت 7 صبح تا 4-5 ساعت خیلی خوب میشه. ولی تست سرعت و پینگم در تمام زمان تقریبآ ثابته،حالا میخام بدونم دلیلش چیه؟
یه سوال دیگه هم میخاستم بدونم این سرویس های office شاتل پینگش پایین تره یا نه؟
یه ضرب المثل قدیمی میگه : شاتل = کلاهبرداری در حد تیم ملی !:dدوستان من الان چند روزه که از شاتل سرویس Eco-512 گرفتم. تو status کانکشنم قسمت recieved همینطوری داره سریع زیاد میشه. بدون اینکه من دانلودی بکنم یا حتی مرورگر باز باشه. خیلی عجیبه. باید اینطوی باشه؟؟ پشتیبانیش فعلا نیست! خواهشا بگید چه نوع خاکی به سر بریزم؟ همینطوری داره پول هدر میره! الان از دیروز تا الان هیچ کار مهمی نکردم ولی نزدیک 600 مگ میگه استفاده شده.
بنده هم ART1 دارم . . . شاتل پینگش خوبـه برادر . . . مشکلـی نداره
شاتل غلط کرد Ping خوب میدهدوستان یکی منو راهنمایی کنه لطفآ.
من سرویس art1 شاتل دارم، پینگش اصلآ خوب نیست و شبها اصلآ نمیشه بازی کرد در حالی که از ساعت 7 صبح تا 4-5 ساعت خیلی خوب میشه. ولی تست سرعت و پینگم در تمام زمان تقریبآ ثابته،حالا میخام بدونم دلیلش چیه؟
یه سوال دیگه هم میخاستم بدونم این سرویس های office شاتل پینگش پایین تره یا نه؟
تاثیرش زیاد نیست آنچنان ! چون این داده ها تا جایی که میدونم با سرعت 1/3 سرعت نور در حرکتند پس تاثیرش در حد 20 30 میلی ثانیه هست به زور :dاین داستان رو اینجا داریم که بعضی ها اردبیل هستن یا شمال هستن پینگو با باکو تست میکنن 100 میشه!
یکی دیگه از اهواز تست میکنه میگه چرا برای من شده 350 ؟
فیلتـرینگ رو روی وب گذاشتن فقط. شما بر چه پایه ای همچین حرفی رو میزنید؟
1. خیلترینگ مخابرات! همین باعث شده که یه 100 تا 150 میلی ثانیه بیاد روی پینگ هر فرد ایرانی!
چرا دوست من با یک VPN با آیپی Static امتحان کنید کاملا متوجه میشید.تاثیرش زیاد نیست آنچنان ! چون این داده ها تا جایی که میدونم با سرعت 1/3 سرعت نور در حرکتند پس تاثیرش در حد 20 30 میلی ثانیه هست به زور :d
فیلتـرینگ رو روی وب گذاشتن فقط. شما بر چه پایه ای همچین حرفی رو میزنید؟
چرا دوست من با یک VPN با آیپی Static امتحان کنید کاملا متوجه میشید.