بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من با خوندن این تاپیک از زندگی نا امید شدم:d این سرعتای فضایی رو شما از کجا گیر میارید:d
خوب میخواستم ispـــــم رو عوض کنم دو جا رو مد نظر دارم:پارس آنلاین و شاتل
میخواستم بدونم کدوم بهتره؟ با 128 و 256 پارس آنلاین یا شاتل سرعت دانلود معمولا رو چنده؟
صبانت چطوره؟
عرفان جان این سرعت ها فقط شامل سرویس های محدود میشه حاجی!
هر 3 تاشون مثل هم هستن! فقط سرعت پارس آنلاین بیشتر اما پینگ بدتر!
اما پینگ صبانت بهتره یکم! شاتل هم که الان مثل آسیاتک وضعیت خوبی نداره!

• Like
Reactions: Holy Diver
256 ping 109 60kb
فقط ماهي 13 هزار تومان كف كنيد دانلود هم نامحدود

947791310.png

من هنوز دنبال یه سرویس 256 نامحدود هستم و هنوز هیچ رقیبی واسه اوراکل پیدا نکردم ولی چون پورت خالی نداره منم واسه خط جدید نمیتونم بگیرم

تا اینکه دیروز قیمت های نامحدود شاتل دیدم ونظرم درباره شاتل عوض شد
نمیدونستم شاتل سرویس نا محدود هم داره 256ـه 43 تومن میده
فکرکنم بعد از اوراکل ارزونترین 256 نامحدود هست
http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
فقط یه سوال از ماه اول 1 ماهه نامحدود میده ؟

من هنوز دنبال یه سرویس 256 نامحدود هستم و هنوز هیچ رقیبی واسه اوراکل پیدا نکردم ولی چون پورت خالی نداره منم واسه خط جدید نمیتونم بگیرم

چند روزی هست سرویس های ART همگی نامحدود شدن، دلیلش هم احتمالا 20% کاهش قیمت برای ارائه ی پهنای باند به ISP ها هست...

البته شاتل نامحدودش کمی متفاوت هست، با توجه به قانون Fair Use Policy شما اگه بیش از حد دانلود داشته باشید سرویستون محدود میشه :

نوشته شده توسط Shatel:
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می­توانید از سرویس­های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.

به نظره تو 256 من كه نامحدود هست پينگ هم 109 هست 3ماه 38000 تومان كه به عبارتي ماهي 12500 با سرعت دانلود 50 كيلوبايت ثابت چه شب چه روز يك شبانه روز من روزي 3گيگ دانلود مي كنم كه ماهي مي شود 90گيگ نمي صرفه فكر نكنم بهتر از اين سرويس پيدا كني

چند روزی هست سرویس های ART همگی نامحدود شدن، دلیلش هم احتمالا 20% کاهش قیمت برای ارائه ی پهنای باند به ISP ها هست...

البته شاتل نامحدودش کمی متفاوت هست، با توجه به قانون Fair Use Policy شما اگه بیش از حد دانلود داشته باشید سرویستون محدود میشه :

اره منم بعد از پست این آبرو ریزیشونو دیدم ودوباره نظرم راجع به شاتل برگشت
واقعا خجالت داره میگن نامحدود بعد 18 گیگ محدودیت داره
تازه خیلی ها گرفتن وسط اعتبار سرویس تازه فهمیدن 18 گیگ بیشتر نیست
بعد جالبه سرویس طرف قطع کردن گفتن دیگه فضا هم نمیتونی اضافه کنی... دزدی و کلاه برداری از این بیشتر

به نظره تو 256 من كه نامحدود هست پينگ هم 109 هست 3ماه 38000 تومان كه به عبارتي ماهي 12500 با سرعت دانلود 50 كيلوبايت ثابت چه شب چه روز يك شبانه روز من روزي 3گيگ دانلود مي كنم كه ماهي مي شود 90گيگ نمي صرفه فكر نكنم بهتر از اين سرويس پيدا كني

من شنیدم مخابرات تهران مثل isp ها راحت بالای 128 نمیده
بعدم هر منطقه ای سرعتش مثل شما نیست اصلا قابل پیش بینی نیست کارشون
پورت ها تندگویان هم پر شده

تازه سرویس 256 اوراکل شما ببینی بهتر از مخابرات نامحدود هم هست
اخه الان کجا با 32 تومن چنین سرویس نا محدودی میده از این قانون های عجیب شاتل هم نداره

946715227.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or