Silent Storm
کاربر سایت
والا پینگ ما از اون اول خراب بود ...! تا حالا زیر 350 نیومده !() شانس آوردن من بازی انلاین نمیکنم و گرنه ...!
هیچی از علاقه من نسبت به آنلاین کم نمیکنه! همیشه همیشه پینگم توی بازی از همه افتضاح تر بوده!
همیشه همه سبز هستن من قرمز! اما اینبار خیلی امید دارم ماکسنت نجاتم بده!
اگه تا یک ماه دیگه هم وصل نکنن خطم رو بازم صبر میکنم!
میدونید توی شهر ما من از چه دزد هایی adsl میگرفتم؟ قیمت هاشونو بذارم باور میکنید؟
(به بیماران روحی و قلبی اکیدا توصیه میکنم این عکس رو نگاه نکنن!)
256 ping 109 60kb
فقط ماهي 13 هزار تومان كف كنيد دانلود هم نامحدود
عجب دزدایی! 64 نامحدود ماهی 24500 !هیچی از علاقه من نسبت به آنلاین کم نمیکنه! همیشه همیشه پینگم توی بازی از همه افتضاح تر بوده!
همیشه همه سبز هستن من قرمز! اما اینبار خیلی امید دارم ماکسنت نجاتم بده!
اگه تا یک ماه دیگه هم وصل نکنن خطم رو بازم صبر میکنم!
میدونید توی شهر ما من از چه دزد هایی adsl میگرفتم؟ قیمت هاشونو بذارم باور میکنید؟
(به بیماران روحی و قلبی اکیدا توصیه میکنم این عکس رو نگاه نکنن!)
والا مسعود قبلاً شنیده بودم میشه اینجور تخلفات رو از سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کرد!راستی من میتونم از این isp شکایت کنم؟ به جرم گران فروشی؟ راهنماییم کنید!
این ضریب اشتراک ADSL چه تاثیری توی سرعت دانلود و آپلود داره؟
شما اگه 70 تومن بدی از همین isp میتونی 768 نامحدود بگیرید نه 256حاضرم برای این 256 تو ماهی 70 تومن بدم بخدا!
زنگ بزنید 88362323 بپرسیدsdr جون، یعنی شما با 256 نامحدود به جای 32 با 43 دان میکنی ؟ :-o
کسی نمیدونه این اوراکل در تهران توی چه مراکز مخابراتی پوشش میده؟ تو سایتش که نبود!
والا مسعود قبلاً شنیده بودم میشه اینجور تخلفات رو از سازمان تنظیم مقررات رادیویی شکایت کرد!
جزئیاتش رو نمیدونم!:d
کسی نمیدونست ؟! :