نه مشکلی نداره! راحت بازی کن!سلام آقا من توی cmd با www.yahoo.com پینگم 260 ـه حالا این واسه لایو مشکلی ایجاد میکنه
ماهی چقد میدی ؟ نا محدودی ؟
به نظر من اصلا خوب نیست سرعتش !
پارس آنلاین فکر کنم اگه 512 بگیری سرعت دانلود از 250 هم بزنه بالاتر !
کارت نظام پزشکی :d پینگمم خوبه بیشتر دورُ بر 100 -200 ایناس تو بازی انلاین که تا حالا مشکلی نداشتم :d خوبیش اینه که شبا که دانلود رایگانه سرعت کم نمیشه :dبا کارت دانشجویی اینا دادن بهت؟ چون مثل اینکه تنها شرکتیه که با نامه و کارت دانشجویی سرعت بالا نمیده
میشه بگی پینگت چطوره و راضی هستی؟
بابا این که سرعت نامحدودشه :d پس نتیجه میگیریم هیچ فرقی بین محدود و نامحدوداش نیست :d
3 ماهه 45 تومنماهی چقد میدی ؟ نا محدودی ؟
خدا از دهنت بشنوه :dقطعا محدوده سرویسش مگر اینکه بچه مولتی میلیونر باشه! :d
مطمئنی ؟ هیچ لگی نخواهم داشت ؟ حتی توی بازی ای مثل street fighter ؟ پورتی چیزی برای لایو بازی کردن لازم نیست باز باشه ؟ آخه من ggpo نمیتونم بازی کنم که بچه ها میگن پورت هات بستستنقل قول:
سلام آقا من توی cmd با www.yahoo.com پینگم 260 ـه حالا این واسه لایو مشکلی ایجاد میکنه
نه مشکلی نداره! راحت بازی کن!
ماهی چقد میدی ؟ نا محدودی ؟
آسیاتک تهران!
PaRaDoXiSt جان من یکم عکس رو کوچیک کراپ کردم وگرنه اینها نخصوص تهران هست و اینجا که شهرستانم یکم گرونتر هست برای من!
512/1024 همون 1 مگ رو بهت میده حتی بیشتر تا 2 مگ!
اگه شد از داتک بگیر! بهترین isp ایران هست از هر نظر!دوستان میخواستم بدونم کدوم شرکت الان پینگش از همه کمتره؟ من خودم 512 اکو از شاتل دارم و دوباره یک هفته ای هست که پینگ 4.2.2.4 اومده زیر 250 و گوش شیطون کر فعلا خوبه ولی اگه دوباره خراب شد از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟و حدود پینگشون روی چنده؟
بله دوست عزیز اطلاع دارم تعرفه ها مربوط به تــهران هست ولی فعلا سرویس 1024/512 کیلوبیت رو تو تهران ارائه نمیدن ... اگر هم با واحدِ فروش تهران تماس بگیرین میگن هنوز امکانِ ارائه وجود نداره، کلا تعرفه های 1024kbps رو فعلا برای قشنـــــــگی زدن تو سایت!