بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من 512 دارم :d:d
سرعتم بین 60 -70 میچرخه
با کارت دانشجویی اینا دادن بهت؟ :) چون مثل اینکه تنها شرکتیه که با نامه و کارت دانشجویی سرعت بالا نمیده
میشه بگی پینگت چطوره و راضی هستی؟
بابا این که سرعت نامحدودشه :d پس نتیجه میگیریم هیچ فرقی بین محدود و نامحدوداش نیست :d

من 512 دارم :d:d
سرعتم بین 60 -70 میچرخه
ماهی چقد میدی ؟ نا محدودی ؟
به نظر من اصلا خوب نیست سرعتش !
پارس آنلاین فکر کنم اگه 512 بگیری سرعت دانلود از 250 هم بزنه بالاتر !

سلام آقا من توی cmd با www.yahoo.com پینگم 260 ـه حالا این واسه لایو مشکلی ایجاد میکنه
نه مشکلی نداره! راحت بازی کن!

من نشنیدم سرعت کسی از 250 یا همون 2 مگ بالاتر بزنه!
چرا خوب نیست سرعتش؟ حق خودشه دیگه!
قطعا محدوده سرویسش مگر اینکه بچه مولتی میلیونر باشه!
:d

با کارت دانشجویی اینا دادن بهت؟ :) چون مثل اینکه تنها شرکتیه که با نامه و کارت دانشجویی سرعت بالا نمیده
میشه بگی پینگت چطوره و راضی هستی؟
بابا این که سرعت نامحدودشه :d پس نتیجه میگیریم هیچ فرقی بین محدود و نامحدوداش نیست :d
کارت نظام پزشکی :d پینگمم خوبه بیشتر دورُ بر 100 -200 ایناس تو بازی انلاین که تا حالا مشکلی نداشتم :d خوبیش اینه که شبا که دانلود رایگانه سرعت کم نمیشه :d
3 ماهه 45 تومن
نه محدود :d
اخه پارس انلاین میگن پینگش خوب نیس واسه انلاین. با همینم تا حالا تو بازی ها لگ نداشتم زیاد
قطعا محدوده سرویسش مگر اینکه بچه مولتی میلیونر باشه! :d
خدا از دهنت بشنوه :d

آخرین ویرایش:
آسیاتک تهران!
8f29f6a8b52442cab7cd.png

نقل قول:
سلام آقا من توی cmd با www.yahoo.com پینگم 260 ـه حالا این واسه لایو مشکلی ایجاد میکنه
نه مشکلی نداره! راحت بازی کن!
مطمئنی ؟ هیچ لگی نخواهم داشت ؟ حتی توی بازی ای مثل street fighter ؟ پورتی چیزی برای لایو بازی کردن لازم نیست باز باشه ؟ آخه من ggpo نمیتونم بازی کنم که بچه ها میگن پورت هات بستست
ممنون

اون بازی هایی که میگید من توشون بازی نکردم در کل گیمر های ایرانی با پینگ زیر 300 برای داخل کشور و توی سرور های خارجی با پینگ زیر 200 مشکلی ندارند!
اگه مرجع پینگ رو یاهو بگیریم!

خیلی ممنون ولی برای لایو بازی کردن آیا پورت خاصی لازم هست باز باشه ؟ آیا شده کسی همچین مشکلی داشتنه باشه که بگند چون پورتات بستست نمیتونی لایو بازی کنی؟ من برای لایو امتحان نکردم ولی برای ggpo میگن به این خاطر نمیتونم بازی کنم که پورتام بستست حالا میخوام ببینم برای لایو هم امکان داره مشکل ساز بشه ؟
مرسی

اتفاقا سرعتشون کاملا ایده آلِ
داتــک دقیقا همون سرویسی که ازشون دریافت میکنید رو بهتون میده، نه کمتـر نه بیشتـر ولی خب در عوض پینگ و ثباتِ بسیار خوبی دارن سرویس هاش.
پارس آنـلاین کلا برای کسایی خوبه که بیشتر به فکر دانلود و ... هستن که البته همین پارس آنلاین هم هر موقع دوست داشته باشه میتونه سرویس شما رو به همون سرویس داخل قرارداد برگردونه.

آسیاتک تهران!
8f29f6a8b52442cab7cd.png

این آسیاتــک معلوم نیست کِی میخواد سرویس های 1024kbps ِش رو تو تهران ارائه بده :|

http://forum.bazicenter.com/member.php?u=27760
PaRaDoXiSt جان من یکم عکس رو کوچیک کراپ کردم وگرنه اینها نخصوص تهران هست و اینجا که شهرستانم یکم گرونتر هست برای من!
512/1024 همون 1 مگ رو بهت میده حتی بیشتر تا 2 مگ!

بله دوست عزیز اطلاع دارم تعرفه ها مربوط به تــهران هست ولی فعلا سرویس 1024/512 کیلوبیت رو تو تهران ارائه نمیدن ... اگر هم با واحدِ فروش تهران تماس بگیرین میگن هنوز امکانِ ارائه وجود نداره، کلا تعرفه های 1024kbps رو فعلا برای قشنـــــــگی زدن تو سایت!

آخرین ویرایش:
دوستان میخواستم بدونم کدوم شرکت الان پینگش از همه کمتره؟ من خودم 512 اکو از شاتل دارم و دوباره یک هفته ای هست که پینگ 4.2.2.4 اومده زیر 250 و گوش شیطون کر فعلا خوبه ولی اگه دوباره خراب شد از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟و حدود پینگشون روی چنده؟

دوستان میخواستم بدونم کدوم شرکت الان پینگش از همه کمتره؟ من خودم 512 اکو از شاتل دارم و دوباره یک هفته ای هست که پینگ 4.2.2.4 اومده زیر 250 و گوش شیطون کر فعلا خوبه ولی اگه دوباره خراب شد از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟و حدود پینگشون روی چنده؟
اگه شد از داتک بگیر! بهترین isp ایران هست از هر نظر!

بله دوست عزیز اطلاع دارم تعرفه ها مربوط به تــهران هست ولی فعلا سرویس 1024/512 کیلوبیت رو تو تهران ارائه نمیدن ... اگر هم با واحدِ فروش تهران تماس بگیرین میگن هنوز امکانِ ارائه وجود نداره، کلا تعرفه های 1024kbps رو فعلا برای قشنـــــــگی زدن تو سایت!

عجیبه! اطلاع نداشتم! ماکسنت که نماینده اسیاتک هست توی غرب به همه راحت 1 مگ و 2 مگ رو میده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or