بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این پارس آنلاین ما هم همه چیزش خوبه جز پینگش.
سرعتم 128 ولی سرعت دانلودم 117!
یه اشکال دیگه هم که داره خیلی زود محدودیت حجمیش تموم میشه.

پشتیبانی شاتل که اصلا حرفشو نزنید!! کدوم پشتیبانی!؟ چه آشی چه کشکی؟ سر نویز داشتن تلفن زنگ زدم حالا داستان داره!
در ضمن کسی اینجا 512 اکو از شاتل داره میخوام ببینم سرعت دانلودتون چنده؟؟ مال من هست میانگینش 65

پشتیبانی شاتل که اصلا حرفشو نزنید!! کدوم پشتیبانی!؟ چه آشی چه کشکی؟ سر نویز داشتن تلفن زنگ زدم حالا داستان داره!
در ضمن کسی اینجا 512 اکو از شاتل داره میخوام ببینم سرعت دانلودتون چنده؟؟ مال من هست میانگینش 65
من 512 اکو از شاتل دارم البته شهرستانم ولی سرعت دانلودش حدودای 60 هست وتازگیا پینگش خوب شده و پینگ 4.2.2.4 معمولا روی 230 هست

مثلا اینکه وضع اینترنت کاربرای شاتل خیلی حاده!:-o
الان تو تاپیک شاتل (فروم p30world) از بس به هم پریدن بسته شد!:))
اصلا افتضاح هست. دیشب 60 mb گذاشتم صبح بلند شدم دیدم 30 mb دانلود شده دیگه دانلود نمیکنه. دیدم بله dc شده اونم به طرز فجیع که لینک رپیدباز دیگه نمیتونه ادامه بده. سرعت هم که ماشالا بین 10 تا 16 میچرخه خیلی نوسان داره الان دلم میخواد زنگ بزنم فوش بدم
ویرایش:
قضیه چیه چرا از سایت خود شاتل دانلود میزارم سرعت 32 هست اما با جاهای دیگه 16؟؟؟؟؟
تو منوی مودم هم نوشته سرعت دانلود 288 که میشه 32.

آخرین ویرایش:
اصلا افتضاح هست. دیشب 60 mb گذاشتم صبح بلند شدم دیدم 30 mb دانلود شده دیگه دانلود نمیکنه. دیدم بله dc شده اونم به طرز فجیع که لینک رپیدباز دیگه نمیتونه ادامه بده. سرعت هم که ماشالا بین 10 تا 16 میچرخه خیلی نوسان داره الان دلم میخواد زنگ بزنم فوش بدم

مثل اینکه dc شدن شاتلی ها گسترش پیدا کرده!
آره منم همینطورم هر نیم ساعت یه بار میشه.

میگم ما شاتلی ها با هم برنامه بذاریم همه جمع شیم سر یه ساعت خاص همه زنگ بزنیم پشیبانی بدبختشون کنیم !!:d
آخه من ترافیک نامحدود میخوام چیکار با این سرعت !! همون سرعت و ترافیک قبلی خودم رو میخوام !!
سرعتم نصف شده ! افتضاحه ! فقط تنها نکته مثبت پینگه بالاش هست !
هر سال شاتل داره افتضاح تر میشه !

دوستان از قرار معلوم شاتل در کشور دچار مشکل شده!
این مشکلات اول برای آسیاتک بوجود اومده و الانم به شاتل رسیده!
علتش هم ازدیاد بیش از حد یوزر ها هست! یعنی اسنقدر پورت دادن که خودشون توش موندن!
برای جبران سرعت هارو کم کردن و در ساعات اوج ترافیک یوزر هارو هر نیم ساعت یا یک ساعت یک یا چند بار دی سی میکنن!
پینگ هم در حد ایران افتضاح شده!
خدا بهتون صبر بده فعلا!
:d

دستم به دامنتون:d یکی کمکم کنه
یه شرکت بهم معرفی کنید که واسه 2212 پورت داشته باشه
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:praying::praying:
وایرلس دارم ولی پینگم 500
اصلا میخوام یه بازی رو شروع کنم هیچ کدوم از دکمه ها کار نمیکنه یهو میپره بیرون

بهداد چی شد پسر؟
صبر کن فردا میرم شرکت برات میپرسم ببینم مشکل تو چیه؟
راستی با پسر داییت از یه مودم استفاده میکنید؟
....
نه این کشتی و کوسه و تراکتور و... به مناسبات خاصی فقط به کابل های اینترنت حمله میکنن!
الان که هیچ مناسبتی نیست!
و به احتمال زیاد این مشکلو نمیتونن به این زودی حل کنن چون تعداد یوزر هاشون بیشتر از پهنای باندی هست که به مراکز مخابراطی دادن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or