hamed_1989
کاربر سایت
حامد جان به پشتیبانی زنگ بزن! احتمالا الان پهنای باند شما 32 کیلوبیت هست!
مسعود جان نمیدونم در جریان شاتل هستی یا نه.
شاتل از وقتی اومده سرویس رو نامحدود کرده کلا گند زده به دلایلی که الان بهت میگم.
از این به بعد دیگه هیچ ترافیک رایگانی نداره چون قبلا شبها از 1 تا 7 و 5شنبه وجمعه ها ترافیک دانلودش رو روی دانلود حساب نمکرد ولی الان حساب میکنه.
.با این رویه که در بالا گفتم نتیجه میگیریم بر اساس سرویس هر شخصی که مثلا من آرت 4 دارم قبلا 27 گیگ دانلود در ماه بود ولی الان شده 27 گیگ و نصف اون که میشه حدود 40 گیگ دانلود ماکزیمم در ماه.
و کار دیگه ایی که کرده سرعت رو آورده روی سرعت واقعی و حتی کمتر از اون یعنی منی که سرویس 320 دارم باید با حدود 40 دانلود کنم ولی حتی کمتر از اون و بین 25 تا 35 دانلود میکنم و اگه ترافیک من از 40 گیگ هم بگذره کلا سرویس به شدت محدود میشه ونهایت سرعت دانلود میشه 4 یعنی همینی که الان من دارم و تا آخر ماه همینجوری خواهد بود و من دیگه نمیتونم دانلود کنم.
پس نتیجه میگیریم کلا لغت نامحدود دروغی بیش نیست وجالبیش اینه مثلا کسی که آرت 1 دراه (یعنی سرویس 128 داره )نهایت با سرعت 15 میتونه 18 گیگ در ماه دانلود کنه تازه باید 28 تومن هم هزینه پرداخت کنه.
کلا با شیوه ایی که در پیش گرفته فقط به خودش ضرر میزنه و مطمئنن خیلی از کاربراش رو از دست میده. چون برایه من فرقی نداره از کجا سرویس بگیرم.با همین هزینه ایی که من دارم پرداخت میکنم از جاهای دیگه هم میتونم سرویس بهتر از این رو تهیه بکنم.
شرمنده زیاد شد.