بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

حامد جان به پشتیبانی زنگ بزن! احتمالا الان پهنای باند شما 32 کیلوبیت هست!

مسعود جان نمیدونم در جریان شاتل هستی یا نه.
شاتل از وقتی اومده سرویس رو نامحدود کرده کلا گند زده به دلایلی که الان بهت میگم.

از این به بعد دیگه هیچ ترافیک رایگانی نداره چون قبلا شبها از 1 تا 7 و 5شنبه وجمعه ها ترافیک دانلودش رو روی دانلود حساب نمکرد ولی الان حساب میکنه.
.با این رویه که در بالا گفتم نتیجه میگیریم بر اساس سرویس هر شخصی که مثلا من آرت 4 دارم قبلا 27 گیگ دانلود در ماه بود ولی الان شده 27 گیگ و نصف اون که میشه حدود 40 گیگ دانلود ماکزیمم در ماه.

و کار دیگه ایی که کرده سرعت رو آورده روی سرعت واقعی و حتی کمتر از اون یعنی منی که سرویس 320 دارم باید با حدود 40 دانلود کنم ولی حتی کمتر از اون و بین 25 تا 35 دانلود میکنم و اگه ترافیک من از 40 گیگ هم بگذره کلا سرویس به شدت محدود میشه ونهایت سرعت دانلود میشه 4 یعنی همینی که الان من دارم و تا آخر ماه همینجوری خواهد بود و من دیگه نمیتونم دانلود کنم.
پس نتیجه میگیریم کلا لغت نامحدود دروغی بیش نیست وجالبیش اینه مثلا کسی که آرت 1 دراه (یعنی سرویس 128 داره )نهایت با سرعت 15 میتونه 18 گیگ در ماه دانلود کنه تازه باید 28 تومن هم هزینه پرداخت کنه.

کلا با شیوه ایی که در پیش گرفته فقط به خودش ضرر میزنه و مطمئنن خیلی از کاربراش رو از دست میده. چون برایه من فرقی نداره از کجا سرویس بگیرم.با همین هزینه ایی که من دارم پرداخت میکنم از جاهای دیگه هم میتونم سرویس بهتر از این رو تهیه بکنم.

شرمنده زیاد شد.

بهداد جان شما یکی از isp هاتون اینجوری شده! اونم یک ماهه فقط! راحت میری عوض میکنی یه توف هم تو روشون میندازی!
اما میدونی توی شهر ما چه خبره؟
3 تا isp داریم که adsl میدن و دوتا داریم که wireless میدن!
سرعت همه براره! یعنی همه با 128 فقط 12 کیلو دانلود میدن! با قیمت های فضایی!
میدونی من 3 سال هست که با این شرایط ساختم؟ 3 سال!یعنی 36 ماه؟!!!
تازه آسیاتک اومده نمایندگی زده اونم هنوز توی مخابرات ما فعال نیست! من منتظرم اون بیاد ازش پورت بگیرم!
تا الانم توی عمرم سرعت 20 کیلوبایت رو تجربه نکرده بودم اونم از وقتی ایرانسل طرح داده دارم با 28 دانلود میکنم! خلاصه ببین وضع مارو!
اون isp هایی که 128 با 3 گیگ رو میدادن 32 تومن تا ماه قبل الان از ترس آسیاتک مثل سگ به *** خوردن افتادن دارن همون 128 رو میدن 20 تومن! یعنی توی یک ماه 12 تومن کشیدن پایین قیمتو!
منم بهشون گفتم اگه مفتم بهم بدین قسم میخورم ازتون نمیگیرم دزدای بیشرف!
آخرش بگم که خلاصه حاجی فیلم هندیه!
:d

بهداد جان شما یکی از isp هاتون اینجوری شده! اونم یک ماهه فقط! راحت میری عوض میکنی یه توف هم تو روشون میندازی!
اما میدونی توی شهر ما چه خبره؟
3 تا isp داریم که adsl میدن و دوتا داریم که wireless میدن!
سرعت همه براره! یعنی همه با 128 فقط 12 کیلو دانلود میدن! با قیمت های فضایی!
میدونی من 3 سال هست که با این شرایط ساختم؟ 3 سال!یعنی 36 ماه؟!!!
تازه آسیاتک اومده نمایندگی زده اونم هنوز توی مخابرات ما فعال نیست! من منتظرم اون بیاد ازش پورت بگیرم!
تا الانم توی عمرم سرعت 20 کیلوبایت رو تجربه نکرده بودم اونم از وقتی ایرانسل طرح داده دارم با 28 دانلود میکنم! خلاصه ببین وضع مارو!
اون isp هایی که 128 با 3 گیگ رو میدادن 32 تومن تا ماه قبل الان از ترس آسیاتک مثل سگ به *** خوردن افتادن دارن همون 128 رو میدن 20 تومن! یعنی توی یک ماه 12 تومن کشیدن پایین قیمتو!
منم بهشون گفتم اگه مفتم بهم بدین قسم میخورم ازتون نمیگیرم دزدای بیشرف!
آخرش بگم که خلاصه حاجی فیلم هندیه!
:d
مسعود جان من نمیدونم الان به این شرکت افروز نت که اینم سایتشه اعتماد کنم یا نه
ای پی استاتیک 128 نامحدود ماهی 50 تومن:((
اعتماد کنم باید مودم وایرلس و بفروشم اونوقت اگه بد از آب در بیاد
دیگه باید با دایل آپ بیام خدمدتون:p

پس نتیجه میگیریم کلا لغت نامحدود دروغی بیش نیست وجالبیش اینه مثلا کسی که آرت 1 دراه (یعنی سرویس 128 داره )نهایت با سرعت 15 میتونه 18 گیگ در ماه دانلود کنه تازه باید 28 تومن هم هزینه پرداخت کنه.

کلا با شیوه ایی که در پیش گرفته فقط به خودش ضرر میزنه و مطمئنن خیلی از کاربراش رو از دست میده. چون برایه من فرقی نداره از کجا سرویس بگیرم.با همین هزینه ایی که من دارم پرداخت میکنم از جاهای دیگه هم میتونم سرویس بهتر از این رو تهیه بکنم.

شرمنده زیاد شد.

اینو موافقم باهات.
28 هزار تومن بدی شاتل برای سرویس 128 اونم با این شرایط محدود کردن سرعت و....
از مخابرات بگیره که بصرفه تر ماهی 10 تومن بدون محدودیت.

فقط جهت اینکه بیشتر به بدبختیمان پی ببریم...:|:

721175041.png

فقط سرعت دانلود و پینگ نگاه کنید...:d اینو ته یه فروم دیگه دیده بودم مال یکی از شهروندان محترم سوئده...:d

این پارس آنلاین دیگه داره اعصابمو خُرد میکنه !:|
کلا اعصاب خرد کن بوده ...! :d
شاتل و پارس آنلاین در اعلامیه ای به مشترکین خود اغلام کردند از این به بعد به همراه مودم به مشترکن خود یک بسته قرص اعصاب هم مبدن! البته تمدید هر بسته ماهانه 5 تومن خرج داره و سفارش از ساعات 2 تا 8 صبح رایگانه! :d
مسعود جان من نمیدونم الان به این شرکت افروز نت که اینم سایتشه اعتماد کنم یا نه
ای پی استاتیک 128 نامحدود ماهی 50 تومن:((
اعتماد کنم باید مودم وایرلس و بفروشم اونوقت اگه بد از آب در بیاد
دیگه باید با دایل آپ بیام خدمدتون:p
کدوم سایتشه؟
چییییی؟ 128 نامحدود 50 تومن؟!! دیگه آخرشه! نری بگیری ها! همون دیال از این بهتره!
ip اختصاصی هم بخوره تو سرشون!

باو چرا تقلبی میذاری؟ هیچ کس همچین سرعتی نداره! خجالت بکش! :d

721175041.png

فقط سرعت دانلود و پینگ نگاه کنید...:d اینو ته یه فروم دیگه دیده بودم مال یکی از شهروندان محترم سوئده...:d

خب بدبختیه دیگه چه میشه کرد ! :d البته عکس فیکه :دی
من نمیدونم سرویس این Video on demand که گفتن میخوایم تا اسل دیگه بزاریم رو شبکه احتمالا همش یه ویدیوئه طرف داره قرآن میخونه :d

بابا به همچین سرعتی تو سرعت انیترنت فعلی نرسیدن که ! میگن فناوری 4g همچین سرعتی میده اما لان هیچ سرعتی اندازه این نداریم !

از اونجا که عکس رو خود سایت Speedtest.net قرار داره میگم که رسمی هست! اما با چه تکنولوژی، حربه یا فریبی به این سرعت رسیدن رو خدا میدونه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or