بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چی چی عکس فیکه....؟!:d تو بعضی فروم ها یه تست هایی میذارن که اگه اینجا بذارم از ادامه ی زندگی انصراف میدین..:d..البته حق هم دارین تا حالا از اینچیزا ندیدیم خب..:d

چی چی عکس فیکه....؟!:d تو بعضی فروم ها یه تست هایی میذارن که اگه اینجا بذارم از ادامه ی زندگی انصراف میدین..:d..البته حق هم دارین تا حالا از اینچیزا ندیدیم خب..:d

بابا مشکل اینجاست که من داشتم ویدیو از یه نمایشگاه میدیدم ماله تکنولوژی این حرفا طرف میومد میگفت که ما قراره 4g رو بدیم بیرون با سرعت بیشتر از 80 مگابیت که هیچ اینترنتی بهش نرسیده !:d
شاید طرف داره از 4g چون گفته بودن میخوایم یه نوع از 4g رو به مشترکامون بدیم مثله 4g beta :d

4g برای موبایل هست و طرف خالی نبسته! چون توی دنیا کسی 80 مگ رور وی گوشی نداشته تا الان!
اما روی خطوط منزل داشتن! :d

این تست یک شهروند محترم هست:
speedtest.net-aliant_fibre.jpg

و اینم تست 3g یک شهروند محترم تر روی گوشی آیفونشون!

speedtest1.jpg

........
یک گیگ رو توی 3 دقیقه دانلود میکنه! فکرشو بکنید! توی 12 دقیقه یک دی وی دی رو رایت میکنه!
اینم 3g ما:
6bac2f558d884fdfa8d4.PNG

آخرین ویرایش:
چطور همچین سرعتی نداریم؟!!!! من شوخی گفتم عکس تقلبی بابا! عجب! برین توی یوتوب ببینید بچه های اونور مسابقه تست اسنترنت گذاشتن ببینید چه سرعت هایی دارن! 28650 کیلوبایت در ثانیه بگیر به بالا فقط سرعت دانلود! یه نفری به اندازه کل تهران سرعت دانلود دارن!
الان فعلا توی دنیا 3g هست و یکم از اون پیشرفته تر هم هست که اشتباها بهش میگن 4g اما هنوز 4g اصلی نیومده!
dsl برای مصارف خانگی و اداری و کلا جاهای ثابت هست اما 3g و 4g مربوط به موبایل هست و اینترنت همراه اون! خیلی باهم فرق دارن!

24219759.png

این اینترنت مسخره منه
تازه امروز خوب شده
از کجا میدونی کلا بردارن؟:-/

اینهمه تست های خارجی گذاشتید دلمونو آب کردید حالا از خودمون تست میزارم تا یه ذره هم گریه و زاری و شیون و... بکنیم و متوجه شویم که ما قدرت اول دنیا هستیم ...!
955824917.png

پینگو داشته باش .... :eek::gunner:

منم اسم شرکتم رو لو نمی دم چون پارتی کلفت دارم این سرعتو دارم! :P
ولی کلا اون شرکته معروف نی.

x0uujtkzp7sc2apryaln.png
مـــــــــــــــــــــــــــــــا مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان !:-o
مــــــــســــــعــــود کجایی ؟! :((

آخرین ویرایش:
مسعود کارشناس ماس :biggrin1:
نـــــــــــگــــــــو :(( _________________
من چند وقت پیش 256 داشتم و رفتم یک سفری برگشتم از اونجا داره برام میاره یعنی ispبرای یک کشور خارجی استش که به اون مرده می ده ما هم از اون می گیریم و از چند روز پیش راه افتاده و آی پی و پینگ و همه چیزم از اونجا فرستاده می شه! اینو گفتم که فکر نکنید ایران از این سرعتا داره! :دی

من چند وقت پیش 256 داشتم و رفتم یک سفری برگشتم از اونجا داره برام میاره یعنی ispبرای یک کشور خارجی استش که به اون مرده می ده ما هم از اون می گیریم و از چند روز پیش راه افتاده و آی پی و پینگ و همه چیزم از اونجا فرستاده می شه! اینو گفتم که فکر نکنید ایران از این سرعتا داره! :دی
خيلي تكخوري:d

سلام . دوستان ببخشید یه سوال داشتم . من تازه ADSL گرفتم و اصلا به این چیرا وارد نیستم . من پینگم 250 هست ولی نمی دونم پینگ چیه :d میشه بگید چیه ؟

سلام . دوستان ببخشید یه سوال داشتم . من تازه ADSL گرفتم و اصلا به این چیرا وارد نیستم . من پینگم 250 هست ولی نمی دونم پینگ چیه :d میشه بگید چیه ؟
ميزان سرعت اطلاعات رد و بدل شما با سرور در واحد زمان ;)

فونتم داغونه ببخشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or