چی چی عکس فیکه....؟!:d تو بعضی فروم ها یه تست هایی میذارن که اگه اینجا بذارم از ادامه ی زندگی انصراف میدین..:d..البته حق هم دارین تا حالا از اینچیزا ندیدیم خب..:d
چطور همچین سرعتی نداریم؟!!!! من شوخی گفتم عکس تقلبی بابا! عجب! برین توی یوتوب ببینید بچه های اونور مسابقه تست اسنترنت گذاشتن ببینید چه سرعت هایی دارن! 28650 کیلوبایت در ثانیه بگیر به بالا فقط سرعت دانلود! یه نفری به اندازه کل تهران سرعت دانلود دارن!
الان فعلا توی دنیا 3g هست و یکم از اون پیشرفته تر هم هست که اشتباها بهش میگن 4g اما هنوز 4g اصلی نیومده!
dsl برای مصارف خانگی و اداری و کلا جاهای ثابت هست اما 3g و 4g مربوط به موبایل هست و اینترنت همراه اون! خیلی باهم فرق دارن!
مـــــــــــــــــــــــــــــــا مـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان !:-oمنم اسم شرکتم رو لو نمی دم چون پارتی کلفت دارم این سرعتو دارم! :P
ولی کلا اون شرکته معروف نی.
مسعود کارشناس ماس :biggrin1:
نـــــــــــگــــــــو _________________
خيلي تكخوري:dمن چند وقت پیش 256 داشتم و رفتم یک سفری برگشتم از اونجا داره برام میاره یعنی ispبرای یک کشور خارجی استش که به اون مرده می ده ما هم از اون می گیریم و از چند روز پیش راه افتاده و آی پی و پینگ و همه چیزم از اونجا فرستاده می شه! اینو گفتم که فکر نکنید ایران از این سرعتا داره!
ميزان سرعت اطلاعات رد و بدل شما با سرور در واحد زمانسلام . دوستان ببخشید یه سوال داشتم . من تازه ADSL گرفتم و اصلا به این چیرا وارد نیستم . من پینگم 250 هست ولی نمی دونم پینگ چیه :d میشه بگید چیه ؟
منم اسم شرکتم رو لو نمی دم چون پارتی کلفت دارم این سرعتو دارم! :P
ولی کلا اون شرکته معروف نی.