Amin 47
کاربر سایت
از speedtest.net هم تست بگير ببينيم چي ميگه
اينترنت ماهواره اي داري؟!!
نمی دونم به چه طریقی به من می رسه به یکی توضیح دادم قضیه چیه!
از speedtest.net هم تست بگير ببينيم چي ميگه
اينترنت ماهواره اي داري؟!!
بگم ؟! بگم ؟!متاسفم نمی تونه عکس بگیرم.نمی دونم به چه طریقی به من می رسه به یکی توضیح دادم قضیه چیه!
دقیقا چیزی مانند دکل داره اون شرکت و اینترنت از خارج کشور خریداری کرده پس شرکت تجاریه بزرگ...این کار براش عادیه من می دونستم شما اینطوری فکر می کنی اصلا مرض نداشتم سرعتم رو بزارم!به نام حق! :d
دوست عزیز Amin 47
اینکه گفتید از یک کشور خارجی به اون آقاهه اینترنت داده اون آقاهه هم به من داده داستان جالبی هست! و غیر ممکن! 100%
ثانیا اینترنت شما adsl نیست و از یک اینترنت بیسیم استفاده میکنید!
اگر در داخل ایران هستید یا وایرلس دارید یا وایمکس!
پس! کسی نمیتونه از خارج برای شما این اینترنت رو فراهم کنه چون لازمه وایرلس و وایمکس نسب دکل های bts در مقدار زیاد و نزدیک به هم هست!
نکنه اون آقا براتون دکل هم زده؟ اونم داخل کشور؟ اطلاعات هم نفهمیده و کسی بهتون گیر نداده درسته؟
حرف شما تا اینجا دروغ از آب دراومد!
حالا احتمال بعدی!
اگه وایمکس هست فقط ایرانسل داره میده! هنوز مبین نت زیاد جون نگرفته! با ایرانسل هم 100 سال سیاه این سرعتو داشته باشید!
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید که من یکی از دوستانم شرکت داره و وایرلس میده! یادتون هست که اولش ویندوز 7 ورژن 7600 اومد؟ من رفتم پیشش و توی نیم ساعت برام دانلودش کرد!
پس سرعت من از شما بیشتر بوده!
احتمال بهدی اینترنت ماهواره ای:
با توجه به علامت کنار ساعت دسکتاپتون نمیتونید ماهواره ای افلاین یا آنلاین یک طرفه داشته باشید!
باید آنلاین دو طرفه یا همون کاملا آنلاین باشه! اونوقت بهتون قول میدم ظرف 10 دقیقه با هلیکوپتر میریزن سرت! پس اینم منتفی شد!
موفق و موئید باشید! :d
علیرضا جان غم مخور ساندیس بخور! :d
بابا از این اطلاع بالاتر میخوای ؟دقیقا چیزی مانند دکل داره اون شرکت و اینترنت از خارج کشور خریداری کرده پس شرکت تجاریه بزرگ...این کار براش عادیه من می دونستم شما اینطوری فکر می کنی اصلا مرض نداشتم سرعتم رو بزارم!
در ضمن شما فرق وایرلس تو خونه رو با وایمکس تشخیص نمی دید؟با وایرلس وصل شدم برای خونه ی 5 خوابه از راه استفاده کردم!
پس دیگه نمی خواد مسخره کنید کمی اطلاعات خودتون رو بالا ببرید!
من که این اینترنت رو دارم شما باور کنی یا نکنی سرعت من 900 تا 800 نمی شه! ((:
ای باباعلیرضا جان غم مخور ساندیس بخور! :d
به نام حق! :d
دوست عزیز Amin 47
اینکه گفتید از یک کشور خارجی به اون آقاهه اینترنت داده اون آقاهه هم به من داده داستان جالبی هست! و غیر ممکن! 100%
ثانیا اینترنت شما adsl نیست و از یک اینترنت بیسیم استفاده میکنید!
اگر در داخل ایران هستید یا وایرلس دارید یا وایمکس!
پس! کسی نمیتونه از خارج برای شما این اینترنت رو فراهم کنه چون لازمه وایرلس و وایمکس نسب دکل های bts در مقدار زیاد و نزدیک به هم هست!
نکنه اون آقا براتون دکل هم زده؟ اونم داخل کشور؟ اطلاعات هم نفهمیده و کسی بهتون گیر نداده درسته؟
حرف شما تا اینجا دروغ از آب دراومد!
حالا احتمال بعدی!
اگه وایمکس هست فقط ایرانسل داره میده! هنوز مبین نت زیاد جون نگرفته! با ایرانسل هم 100 سال سیاه این سرعتو داشته باشید!
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید که من یکی از دوستانم شرکت داره و وایرلس میده! یادتون هست که اولش ویندوز 7 ورژن 7600 اومد؟ من رفتم پیشش و توی نیم ساعت برام دانلودش کرد!
پس سرعت من از شما بیشتر بوده!
احتمال بهدی اینترنت ماهواره ای:
با توجه به علامت کنار ساعت دسکتاپتون نمیتونید ماهواره ای افلاین یا آنلاین یک طرفه داشته باشید!
باید آنلاین دو طرفه یا همون کاملا آنلاین باشه! اونوقت بهتون قول میدم ظرف 10 دقیقه با هلیکوپتر میریزن سرت! پس اینم منتفی شد!
موفق و موئید باشید! :d
علیرضا جان غم مخور ساندیس بخور! :d
و این احتمال:احتمال هم داره اون شرکت برای خودش حدود یه 7 یا 8 مگ پهنای باند گرفته! شماهم به علت نزدیکی به خونتون و داشتن آشنا توی اونجا! (از مدیر کل کمتر راه نداره:d) و داشتن یوزر و پسورد به اونجا متصل میشید!
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید