بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

به نام حق! :d
دوست عزیز Amin 47
اینکه گفتید از یک کشور خارجی به اون آقاهه اینترنت داده اون آقاهه هم به من داده داستان جالبی هست! و غیر ممکن! 100%
ثانیا اینترنت شما adsl نیست و از یک اینترنت بیسیم استفاده میکنید!
اگر در داخل ایران هستید یا وایرلس دارید یا وایمکس!
پس! کسی نمیتونه از خارج برای شما این اینترنت رو فراهم کنه چون لازمه وایرلس و وایمکس نسب دکل های bts در مقدار زیاد و نزدیک به هم هست!
نکنه اون آقا براتون دکل هم زده؟ اونم داخل کشور؟ اطلاعات هم نفهمیده و کسی بهتون گیر نداده درسته؟ :))
حرف شما تا اینجا دروغ از آب دراومد!
حالا احتمال بعدی!
اگه وایمکس هست فقط ایرانسل داره میده! هنوز مبین نت زیاد جون نگرفته! با ایرانسل هم 100 سال سیاه این سرعتو داشته باشید!
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید که من یکی از دوستانم شرکت داره و وایرلس میده! یادتون هست که اولش ویندوز 7 ورژن 7600 اومد؟ من رفتم پیشش و توی نیم ساعت برام دانلودش کرد!
پس سرعت من از شما بیشتر بوده!
احتمال بهدی اینترنت ماهواره ای:
با توجه به علامت کنار ساعت دسکتاپتون نمیتونید ماهواره ای افلاین یا آنلاین یک طرفه داشته باشید!
باید آنلاین دو طرفه یا همون کاملا آنلاین باشه! اونوقت بهتون قول میدم ظرف 10 دقیقه با هلیکوپتر میریزن سرت! پس اینم منتفی شد!
موفق و موئید باشید! :d
علیرضا جان غم مخور ساندیس بخور! :d

دوست عزیز Amin 47
اینکه گفتید از یک کشور خارجی به اون آقاهه اینترنت داده اون آقاهه هم به من داده داستان جالبی هست! و غیر ممکن! 100%
پس! کسی نمیتونه از خارج برای شما این اینترنت رو فراهم کنه چون لازمه وایرلس و وایمکس نسب دکل های bts در مقدار زیاد و نزدیک به هم هست!
نکنه اون آقا براتون دکل هم زده؟ اونم داخل کشور؟ اطلاعات هم نفهمیده و کسی بهتون گیر نداده درسته؟ :))
حالا احتمال بعدی!
اگه وایمکس هست فقط ایرانسل داره میده! هنوز مبین نت زیاد جون نگرفته! با ایرانسل هم 100 سال سیاه این سرعتو داشته باشید!
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید که من یکی از دوستانم شرکت داره و وایرلس میده! یادتون هست که اولش ویندوز 7 ورژن 7600 اومد؟ من رفتم پیشش و توی نیم ساعت برام دانلودش کرد!
با توجه به علامت کنار ساعت دسکتاپتون نمیتونید ماهواره ای افلاین یا آنلاین یک طرفه داشته باشید!
باید آنلاین دو طرفه یا همون کاملا آنلاین باشه! اونوقت بهتون قول میدم ظرف 10 دقیقه با هلیکوپتر میریزن سرت! پس اینم منتفی شد!
دقیقا چیزی مانند دکل داره اون شرکت و اینترنت از خارج کشور خریداری کرده پس شرکت تجاریه بزرگ...این کار براش عادیه :|من می دونستم شما اینطوری فکر می کنی اصلا مرض نداشتم سرعتم رو بزارم!
در ضمن شما فرق وایرلس تو خونه رو با وایمکس تشخیص نمی دید؟با وایرلس وصل شدم برای خونه ی 5 خوابه از راه استفاده کردم! :|
پس دیگه نمی خواد مسخره کنید کمی اطلاعات خودتون رو بالا ببرید!
من که این اینترنت رو دارم شما باور کنی یا نکنی سرعت من 900 تا 800 نمی شه! ((:
به همچنین! :دی

آخرین ویرایش:
دقیقا چیزی مانند دکل داره اون شرکت و اینترنت از خارج کشور خریداری کرده پس شرکت تجاریه بزرگ...این کار براش عادیه :|من می دونستم شما اینطوری فکر می کنی اصلا مرض نداشتم سرعتم رو بزارم!
در ضمن شما فرق وایرلس تو خونه رو با وایمکس تشخیص نمی دید؟با وایرلس وصل شدم برای خونه ی 5 خوابه از راه استفاده کردم! :|
پس دیگه نمی خواد مسخره کنید کمی اطلاعات خودتون رو بالا ببرید!
من که این اینترنت رو دارم شما باور کنی یا نکنی سرعت من 900 تا 800 نمی شه! ((:
بابا از این اطلاع بالاتر میخوای ؟ :دی

ای بابا :دی
ساندیسا جدیدا بو میدن :دی

خرید اینترنت از خارج کشور! شرکت بزرگیه! یه چیزم که مثل دکل داره؟ :d
عزیز من! من میگم گاو نره! شما میگی بدوش؟ :))
لازمه داشتن این وایمکس یا وایرلس شما (خودتم نمیدونی کدومه نه؟ :d) چندین دکله! با یه دکل درست نمیشه!
باید اینقدر دکل بزنه تا کل خاک ایرانو طی کنه و به اون کشور خارجی برسه! نکنه این کارم کردید؟ :d
اینترنت رو از خارج خریداری کرده چه صیغه ای هست؟ یعنی ماهواری ای گرفته دیگه؟
شوخی میکنی نه؟
من فقط میتونم بگم شما این تست رو از خود یه isp گرفتید!
اگه راست میگید همین الان که ساعت 1:40 هست تا ساعت 3 شب وقت داری با این سرعت یه تست از دانلودت بذاری! اوکی؟ برو از سایت کمیاب انلاین یه فایل بگیر! و یه تست هم از سایت speedtest.net
بذار تا ببینم! قبول حاجی؟ نیای فردا بگی دیشب خوابیدم و بازم بری از شرکت تست بذاری هاااااا! >:):))
......)
احتمال هم داره اون شرکت برای خودش حدود یه 7 یا 8 مگ پهنای باند گرفته! شماهم به علت نزدیکی به خونتون و داشتن آشنا توی اونجا! (از مدیر کل کمتر راه نداره
:d) و داشتن یوزر و پسورد به اونجا متصل میشید!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز Amin 47
حالا احتمال بعدی!

تند نرو بذار ما هم بيايم:d
شك نكن كه يه ديش هم داره 100% ماهواره ايه
علامت دسكتاپ كه گفتي چون ويندوز7 هستش ميره داخل اون فلشه براي همين تو عكس چيزي معلوم نيست

حالا چطوري گرفتي چقدر خرج كردي چند وقت داري اگه خيلي وقته داري و گير نيوفتادي بگو ما هم بريم دنبالش :d

بابا من چی کار کنم دیگه نمی دونم چجوری بگم مثلا مثال می زنم ایران خودرو خودش مستقیم دکل داره و سرعتش خیلی زیاده خوب؟اینم مثل اونه ولی اینکه چجوری به من داده همون قضیه پارتی بازی است! :دی
نمی دونم من که نمی دونم اونا چجوری این سرعت رو دریافت می کنن ولی خریداری شده اینترنت از خارج!:دی دیگه نمی دونم چجوری بگم خودتون فهمیدید به منم بگید! :دی
بیا می گم اجازه ندارم از جایی تست سرعت بزارم ولی بیا از جی تی گذاشتم دانلود.
http://www.s2.img4u.net/images/yn5w46ldtm2x3bsrqg.png

آخرین ویرایش:
میلاد اشتباه میکنی!
منظورم این علامت بود:
966110dc0a0846d19b01.png

این علامت رو کی میبینیم؟
وقتی از یه اینترنت بیسیم استفاده کنیم! میزان سیگنال رو نشون میده! شیگنال رو چی داره؟ اینترنت کابلی یا بیسیم؟ :d ;)

من این احتمال رو زیاد میدونم:
احتمال هم داره اون شرکت برای خودش حدود یه 7 یا 8 مگ پهنای باند گرفته! شماهم به علت نزدیکی به خونتون و داشتن آشنا توی اونجا! (از مدیر کل کمتر راه نداره:d) و داشتن یوزر و پسورد به اونجا متصل میشید!
و این احتمال:
اگه وایرلس هست احتمالا رفتید از خود شرکت دانلود کردید

اصلا فکر آفلاین و آنلاین یک طرفه رو نکن!
چون توی آفلاین نمیشه از دانلود منیجر استفاده کرد! اما این داره با idm دانلود میکنه!
توی یک طرفه هم که سیگنال نمیده! :d
دوطرفه هم به اتهام جاسوسی سرت بالای داره! هیچوقت سراغ اینترنت ماهواره ای آنلاین دوطرفه نرید! حتی اگه بهتون مجانی هم دادند! این نصیحت رو از من قبول کنید!

((: من نمیرم این وسط! :دی
تو اولین فرصت می رم از طرف می پرسم اینا روال کارشون چیه میام بهت می گم ولی می گم که اینا اینترنت خریدن حالا دیگه دقیق نمی دونم چجوری! :دی
بابا باسه یکدونه سرعت ما مبحث کارشناسی زدین اینا چیه؟! :دی

966110dc0a0846d19b01.png

شايد طرف ديشي چيزي داره بعد اين هم با اينترنت بيسيم بهش وصل شده
چميدونم
هر چي هست قانوني نيست
ولي چرا اين از اينا داشته باشه ما نداشته باشيم
راهش چيه بگو ما هم بريم شايد يه چيري هم به تو رسيد

میلاد من اصلا دوست ندارم اینترنت پر سرعت داشته باشم!
باو! قیمت اینترنت ایشون ماهی 2 یا 3 میلیون تومن میشه!
خودش میتونه یه isp بزنه! :d :))
خبری از دیش میش نیست!
طبق گفته خودش شرکت یه دکل داره پس وایرلس گرفته اونم از یکی از شرکت ها! حالا کدوم نمیدونم!
و پارتیشون بهش یه یوزر و پسورد داده تمام!
امین جان میگم توی سایت speedtest.net یه تست بگیر! تست سرعت منم میتونم برات بذارم کرکو پرت بریزه! :))

دوست عزیز(Amin 47) شما می تونید تست بگیرید ولی قسمت isp رو محو کن تا هم برای اون شرکت(اگه شرکتی وجود خارجی داره) مشکلی پیش نیاد و هم شما راحت باشی !
چون اینجا فکر کنم دیگران نتایج تست رو میخوان نه اینکه با چه سرعتی دانلود میکنی !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or